12 Haziran 2023 Pazartesi

Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri

Gün gittikçe Pakistan dizi çevirileri artıyor ve bu çok güzel birşey artık izlemek istediğimiz diziye hemen ulaşabiliyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık. Bütün dizileri toplamaya çalıştım buraya yazmadığım dizi varsa yorumlarda belirtin ki listeye ekleye bileyim^^
~~

Bay Khudi 2016

Konusu: Babasının ölümünden sonra annesiyle birlikte teyzesinin evine taşınan Fiza’nın (Sara Khan) hikayesini anlatmaktadır. Saad'ın (Noor Hassan) annesi Fiza'yı öz kızı gibi sevmektedir. Fiza, kuzeni ve en yakın arkadaşı olan Saad sayesinde mutludur. Ancak Saad’ın Fiza'ya karşı hisleri vardır. Fiza sonunda sevdiği adam Ashar (Arsalan Faisal) ile nişanlanır ve onun için ne kadar üzücü olduğunu fark etmez. Saad, Fiza’nın artık onun olmadığı gerçeğini kabul edemez ve ona olan sevgisi takıntıya dönüştüğü için yapacaklarının ikisinin hayatına neler getireceğinin farkında değildir. Saad Fiza’ya ve kendisine nasıl bir zarar verecektir? Bu zarar kaç kişinin hayatını altüst edecektir?

Bölüm Sayısı: 24

indiasia
***

Intezaar 2016

Facebookta çok sevdiğim bir grupta denk geldim çevirisinin olduğuna çok sevindim ama sanki önceden buraya eklediğimi ve izlediğimi hatırladım ama öyle değilmiş:)) 

Konusu: Karmaşık ilişkiler içinde yer alan çiftimizin birlikte nasıl aşılır onu anlatıyor yada birlikte olma durumları olmaz. İzleyip görelim.

BinRoye
***

Ruswai 2019

Çevirisinin geldiğine çok sevindim olması da gerekiyordu sonunda geldi. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Ae Dil Tu Bata 2018

Zamanında baya sevilen bu dizimizin çevirisi yapılıyor, bilginize:))

Konusu: Annesi Zahra, amcası, teyzesi ve oğlu Aazan ile ortak bir aile sisteminde yaşayan bir yetim olan Aqsa'nın etrafında dönüyor. Aqsa, kuzeni Aazan'a çok yakındır. Her şeyi birbirleriyle paylaşan en iyi arkadaşlar gibidirler. Aksa çok terbiyeli, eğitimli ve neşeli bir kızdır. Üniversitenin son yılındadır. Aqsa ve Aazan arasındaki anlayış ve dostluğu göz önünde bulunduran annesi Zehra, kızını Aazan ile evlendirmek ister. Aynı şeyi baldızı Bi Jaan ile tartışıyor. Yaşlı olan Bi Jaan, ailede etkili bir konuma sahiptir.

Aazan'ın annesi Riffat bu düşünceye karşı çıkar ve Tayyaba ile Aazan'ın nişanlandığını duyurur. Tayyaba, Aksa'dan gelen kurnaz, küstah ve kıskanç Rıfat'ın yeğenidir. Riffat'ın hayal kırıklığına uğraması üzerine Bi Jaan, Zehra'dan Aqsa'yı oğlu Ahmed ile evlenmesini ister. Ahmed olgun ve iyi eğitimli bir adam ve mesleği doktordur.

Aqsa, Ahmed'in teklifini kabul eder ve Aazan hala Aqsa'yı en iyi arkadaşı olarak görür. Ancak, Tayyaba (Aazan'ın nişanlısı) ve Beenish'in (Ahmed'in yengesi), nazik doğası ve kalpleri kazanma kalitesi nedeniyle Aqsa ile bazı belirsiz sorunları var. Bu nedenle, ona karşı kötülükler planlamaya devam ederler ve hayatında engeller yaratırlar.

Hikaye ilerledikçe, Aqsa'nın hayatı bazı ilginç kıvrımlar ve dönüşler alacaktır. Annesini kaybetmek, evsiz kalmak, kırılmak, paramparça olmak ve yalnız kalmak gibi birçok anormallikle uğraşacaktır. Aqsa, Aazan, Tayyaba ve Ahmed'in hayatlarını kuşatır. Aksa gerçek aşk ve dostluk arasında seçim yapabilecek mi?
***

Ab Dekh Khuda Kia Karta Hai 2018

Çevirisi yapılan bir başka dizi daha :))

Konusu: Dizi, kronik olarak işsiz olan genç masum kızları onlara bir iş vererek ve onları uygunsuz ilerlemelere maruz bırakarak manipüle eden dolandırıcı iş adamı Jan-e-Alam'ın hayatına dayanıyor. Jan-e-Alam altında çalışan birçok kadın, patronlarının önerilerini reddettiklerinde sürekli tacize, saldırılara ve iftiralara maruz kalıyor.

Bölüm Sayısı: 24
***

Raqs e Bismil 2020

Biliyordum çevirisinin geleceğini ve çokta iyi izlenme alıyor ilk bölümü trendlere düşmüş bakalım biraz bölüm biriksin izlemeye başlarım yada başlamışımdır:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Ek Jhoothi Love Story 2020

Sürekli önüme çıkıyordu baya sevilmiş Pakistanda mini dizilerinden bakalım nasıl bende daha başlayamadım ama çevirisi yapılıyor bilin diye listeye ekliyorum.

Konusu: Salma ve Sohail basit bir hayat yaşarken, bir yaşam partneri söz konusu olduğunda yıldızları hedefler. Her ikisi de, aşık oldukları Natalia ve Nofil ile farklı egolarıyla romantizmi bulmak için yapay çevrimiçi hesaplar oluşturuyor. Online Salma, Natalia olur ve aslında Sohail'in sahte profilinden başkası olmayan Nofil'den aldığı ilginin tadını çıkarır. Hem Salma hem de Sohail, gerçek hayatlarının sonsuza kadar iç içe geçtiğini bulduklarında bir yalanı yaşıyorlar. 

Ama gerçeği geride bırakıp birbirlerinde gerçek aşkı bulabilirler mi?
***

Aik Aur Munafiq 2020

Çevirisi yapılan bir yeni Pakistan dizisi daha ben ilk bölümü izledim gidişatı nasıl gidecek onu çok merak ediyorum.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Prem Gali 2020

Listeye yeni bir Pakistan dizisi daha eklendi romantik komedi türünde bende ilk defa gördüm bakalım izleyince nasıl bir etki bırakacak??

Konusu: Prem Gali, küçük bir mahallede yaşayan Joya ve Hamza'nın aşk hikayesidir.
***

Log Kya Kahenge 2020

Log Kya Kahenge
Faysal Qureshi'nin hiçbir dizisi kötü değildir diyorum ve çevirisine başlanılmış bekleyenlere harika bir haber. 

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Kashf 2020

Bir yeni dizi daha eklendi listeye sonu nasıl olarak merakla bekliyorum çok farklı bir dizi benim için bir bakın derim:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Raaz-e-Ulfat 2020

Beklediklerimden çevirisine gelmesine çok mutlu oldum eminim sizde çok seveceksiniz.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

İshqiya 2020

Çevirisi yapılan bir dizi daha ve bunu zaten bekliyordum çok sevindim çevirisinin yapılmasına izleyenler eminim çok seveceksiniz.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Munafiq 2020

Orijinal dilde izlediğim bir arkadaşın tavsiyesiyle başlamıştım gerçekten çok güzel bir dizi çevirisinin gelmesi çok büyük sürpriz oldu bana hiç beklemiyordum çok güzel oldu izlemek isteyen arkadaşlara kolaylık sağlanmış oldu kesinlikle tavsiyemdir.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Ehd E Wafa 2019 - 2020

İşte bunun çevirisinin hemen geleceğini düşünüp beklemiştim ama gelmedi bugün baktım ki dizinin ilk bölümün çevirisi gelmiş soran arkadaşlara artık izleyebilirsiniz. 

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Kahin Deep Jalay 2019 - 2020

Çevirisinin geleceğini duymuştum ilk bölümü gelmiş Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var o şekilde de izleyebilirsiniz. Sanırım bu listede bir tek bu diziye daha bakmadım ostunu bile dinlemedim öyle denk gelmedi bir türlü.

Konusu: Rida üç erkek kardeşi olan genç bir kızdır: Faham en büyüktür ve babasının ölümünden sonra küçük kardeşlerini büyütür; İkincisi Hatim sorumlu, ancak kalbi ile kafasından daha fazla düşünüyor ve Amerika'da yaşıyor; Asim kız kardeşini kızdırmayı seven en küçük erkek kardeş. Shamila, Faham'ın Rida'dan hoşlanmayan ve kendi erkek kardeşi onu Rida'nın erkek kardeşleri kadar sevmediği için kıskanan karısıdır.  

Rida'nin bir yük olduğunu düşünen kişiler ve aşk dolu hikayesine şahit olacağız.

Bölüm Sayısı: 34
***

Mehar Posh 2020

Biliyordum bu harika dizisinin çevirisinin geleceğine gerçekten teşekkür ederim onlara izlememizi sağlayanlara ^^

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Khoob Seerat 2020

Dış etkenlere değilde, iç güzelliğine önem veren çok anlamlı bir dizi ben çok sevdim!

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Alif 2020

Çoğu bölümlerin Türkiye'de çekildiği ve maneviyata önem verildiği harika bir dizi çevirisini bekliyordum ve geldi.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Muqaddar 2020

Ne çok bekledik yeni bir Faysal Qureshi dizisini geldiği gibi hemen çeviren dostlarımız onlara çok teşekkür ederim. Gerçekten büyük emek elleriniz dert görmesin.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Deewangi 2019 - 2020

En güzeel dizilerden diye bilirim. Bu aralar Pakistan dizilerinin çevirisinin olması çok güzel yaa hemde sevindirici:)

Dizi hakkında yarıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Malaal e Yaar 2019 - 2020

Çevirisinin olacağı daha ilk bölümden belli olan dizinin çevirisi de geldi. Dizi halen devam ediyor. Şuan bölüm sayısı 52'ye vardı. Orijinalden takip ediyor izliyordum. Yeni gördüysen bu diziyi çok seveceksin.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Thora Sa Haq 2019 - 2020

Artık beklediğim dizilerin çeviriliyor olması çok güzel birşey yaa her diziyi tavsiye ederim:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Cheekh 2019

En çok çevirisini beklediğim dizilerdendi şimdi çevirisi yapılıyor. Çok şükür.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Enaaya 2019

Buda çok mini bir Hint dizisi bende daha izlemedim müzikal konulu severim bu türleri:)

Konusu: Web dizisidir. Gençlik müzikal türünde.
***

Dar Khuda Say 2019

Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayın!

Not: Çevirisi devam ediyor arkadaşlar:))
***

Baba Jani 2018

Dizinin çevirisi yapılmaya başlandı çokk sevindim gerçekten, çoğu kişinin beklentisi gerçekleşti o zaman izleme vakti:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Pukaar 2018

Youtube'da İngilizce alt yazılı olarak var ama duydum ki çevirisi yakın bir zamana yapılacakmış bekleyen arkadaşları bilgilendireyim. Başroller Zahid Ahmed ve Yumna Zaidi.

Konusu: Evlenmek herhangi bir kızın hayatındaki en büyük şeydir ve kızın kendi isteğine göre evlenmek kesinlikle en mutlu olanıdır. Üstelik İslam'da evlenmek Din'in yarısını tamamlar ve her Müslüman için zorunludur. Evlilik, aşkınızı, hayatınızı, alışkanlıklarınızı, mutluluğunuzu ve üzüntülerinizi partnerinizle paylaşmaktır. Ama evlendiğin kişi artık var olmadığında ne olur?

Duygularla dolu bir dram "Pukaar", hayattan sonuna kadar nasıl keyif alacağını bilen mutlu ve neşeli bir kız olan Samra'nın (Yumna Zaidi) hikayesidir. Evliliği bir rüya gibi gerçeğe dönüşüyor. Gerçekten hayran olduğu feodal beyle evlenir.

Ama mutluluğu kısa sürer. Evlendikten kısa bir süre sonra Samra’nın kocası, kendisini feodal kültür ve değerlere kaptırmış olarak vefat eder. Kırsal geleneklere göre aile, feodal ailelerin kuralları gereği ailenin gururu adına hayatının geri kalanını bağlı tutmak istemiştir. Bir zamanlar mutlu talihli bir kız, şimdi sefalet içinde yaşar.

Sarang (Zahid Ahmed), hikayenin iyimser bir karakteri olarak kurtarıcı olarak gelir. Olumlu karakteri, Samra’nın hayata yaklaşımını etkilemeye çalışacaktır. Samra eskisi gibi bir neşeli bir kız olacak mıdır?? İzleyip görelim:)
***

Haara Dil 2018

Çevirisi yapılmaya başlanmış çok istekte bulunan arkadaşları görmüştüm ve başarmışlar. Bende izlemeyi düşünüyorum bölüm biriktirip izlemeyi düşünüyorum:)

Konusu: Sosyal sınıf farkına rağmen aşık olan Momina ( Hiba Buhari ) ve Arham'ın ( Danish Taimoor ) güzel aşk hikayesi anlatılır. Sonradan maalesef ki aşkları sorgulanır ve çeşitli badirelerden geçerler. Bakalım birlikte olmayı başaracaklar mıdır vallah bende merak ediyorum bir gelsin bölümler.
***

Qurban 2017

İlk defa gördüm bu diziyi çevirisi yapılmaya başlamış izlemek isteyen arkadaşlar için listeye ekledim.

Konusu: Bu bir aşk üçgeni içinde dolanan Heer, Jamal ve Shahmeer arasında geçen bir hikaye. Heer (Iqra Aziz), zengin bir haneden gelen şen şakrak ve akıllı bir kız. Zeki ve çalışkan olmasına rağmen son derece fakir olan sınıf arkadaşı Jamal'a (Bilal Abbas) aşık olur. Heer, babasını idol olarak görür. Babası gibi hayatında mücadelelerden, sıkıntılardan geçen ve kıdemli bir bürokrat olmak için çok çalışan biriyle evlenmek ister. Heer, Jamal'da bu düzeyde bir özveri ve sıkı çalışma arzusu bulur ve ona aşık olur. Jamal, Heer'in ailesinin onu kabul etmeyeceğinden korkar. Bu yüzden ona olan sevgisini söylemez ama sonunda Heer'in ondan vazgeçmeyeceğini gördükten sonra ona aşık olduğunu söyler. Heer’in babası küçükken ailesini selde kaybeder ve onu köylü, saygın, otoriter bir aile sahiplenir. Bu ailenin çocuklarından Shahmeer (Shehzad Shaikh)’le Heer’in 2 yaşındayken ilişkilerini kararlaştırırlar. Babası yıllar geçince bu ilişkiyi ciddiye almaz. Ancak daha sonra saygının köydeki insanlar için dünyadaki en önemli şey olduğu hatırlatılır. Bu yüzden Heer Shahmeer ‘le evlenmeye zorlandırılır. 

Peki bu hikayenin kurbanı kim olacaktır? ( Konusu indiasia facebook sayfasından alıntı)

Bölüm Sayısı: 29
Tür: Romantik
***

Pyarey Afzal 2013 - 2014

Buda çevirisi yeni başlayanlardan konusunu çok sevdim izlemeyi düşündüklerimden:)

Konusu: İmam Subhanullah'ın (Firdous Jamal) oğlu Afzal Subhanullah (Hamza Ali Abbasi) Haydarabad’da kriket, kumar ve bahis oynayan biridir. Değirmen sahibinin kızı Farah Ibrahim'e (Ayeza Khan) aşıktır. Afzal, Farah’ın adını vermese de arkadaşlarına aşk mektupları aldığını söyler. Farah ise bir aile dostu olan Mehtab (Umer Naru) ile evlenmek üzeredir. Fakat bu evliliğe karşıdır. Farah, kız kardeşi Lubna (Sana Javed) ile birlikte ailesinin bu evliliği bitirmesi ve Farah’la aşk oyunu oynaması için Afzal'ı işe alırlar. 

Peki bu oyun gerçek aşka dönüşecek midir? ( Konusu indiasia facebook sayfasından alıntı)

Bölüm Sayısı: 37
Tür: Romantik
***

 Mera Naseeb 2011

Konusu: Aynı çatı altında aynı zamanda dünyaya gelen iki kuzen;Nazia ve Shazia...Aile geleneği olarak halası fallarına baktırır.Nazia nın kaderi
güzel olacaktır ama bu kader Shazianın kaderini kötü etkileyecektir. Ama bu fala inanmazlar bakalım gerçeği nasıl olacak? 
***

Khuda aur Mohabbat 2011-2017

Konusu: Dizi Hashim Nadeem'in aynı isimli romanından televizyona uyarlanmıştır.Zengin bir ailenin üniversiteden yeni mezun ortanca oğlu olan Hammad, bir camide imamlık yapan Hoca Aleemuddin'in kızı Iman'ı görür ve ilk görüşte ondan çok etkilenir. Bu Hammad'ın hayatında köklü değişikliklere sebep olacaktır...
***

Yeh Raha Dil 2016

Konusu: Hikaye, Hayat, Zaki ve Nida etrafında dönmektedir. Zaki bir süper model olan Nida'yı delicesine sevmektedir. Ancak anne ve babası bu beraberlikten mutlu değillerdir. Bu yüzden evini terk eden Zaki yabancı bir ülkeyi ziyaret eder. Orada hayatta tamamen farklı yaşam biçimleri hedefleri olan Hayat'la tanışır. Ancak, bir araya geldiklerinde, birbirlerinin arkadaşlıklarını çok rahat bulurlar. Böylelikle karmaşık ve güzel bir şey başlar ama bu, üçü için de yıkıcıdır. Bundan sonra bu güzel hikayede ne olacağını birlikte görelim. Dizi kore yapimi Full housenin Pakistan yapımıdır.
***

5. Khaani 2017

Konusu: Oğlan, kızın ikizini öldürüyor. Kızın ona karşı korkusuzluğu ve sözleri dikkatini çekiyor. Ve hikaye başlıyor.
***

Yaqeen Ka Safar 2017

Konusu: Zubia daha lisedeyken yaptığı bir hatanın sonucunda tüm hayatı kararmıştır. Kimsenin ona inanmaması sonuçu onu kendine kapanık, hayattan yıpranmış bir hale getirmiştir. Ama kimse ona inanmazken ona hayatının darbesini vururken bir tek babası ona destek olmuştu. Zubia doktor olmuştur. 
Diğer yandan Asfandyar deli dolu,eğlenceli biridir. Ailesi avukat ailesi. Abisinin bir vakayı alması sonucu hayatını kaybetmesine neden olmuştur. Abisinin ölümünden sonra Asfandyar tamamen değişmiştir daha kararlı daha sinirli bir tip olmuştur. Yarıda bıraktığı doktorluk tahsiline devam etmiş, en iyi doktorlardan biri olmuştur.
5 yıl sonra Dr.Zubia ve Dr. Asfandyarın hayatına mutluluk gelecek midir? Hayatları değişecek midir?
***

Sun Yaara 2017

Konusu: Roshana babaannesiyle birlikte akrabasının düğününe gelirken ayağı zedelenir. Talal uzman bir doktordur. Biraz içine kapanık biridir. Roshana'yla ilgilenir ondan etkilenmeye baslar. Lali Talalin kız kardeşidir, Daha yeni evlenmiştir. Görümcesi Tanya Talala göz koymuştur. Talalin ondan etkilenmediğini görünce ona iftira atarak onunla evlenmek ister ama isler umduğu gibi olmaz. Talalin kati inadı tutar öyle bir kızla asla evlenmek istemediğini söyler bu da kız kardeşinin ailesinin dağılmasına neden olur. Kardeşinin ailesinin dağılmasına neden oluşu onu derinden yaralar. Yıllar sonra bir kararla bir şekilde kardeşinin hayatini düzeltmeye çalışır. Bu karar kimi nasıl etkileyecektir. Neler yaşanacaktır izleyince göreceksiniz.
***

8. Teri Meri Kahani 2018

Konusu: Deena'nın anne babası çocukluktan beri ayrı yaşıyorlardır. Deena Londra'da annesiyle beraber yaşıyor annesinin zoruyla sevmediği biriyle evlenir. Adam içki düşkünü olur. Deena'yı aldatıyor dövüyor . Deena dayanamaz boşanır ve Pakistan'a babasının yanına dönmek ister.
Deena'nın babası Nawaz İbrahim'in babası Sudjat ile arkadaşlar. Nawaz kızının durumunu arkadaşına anlatınca Sudjat oğlu İbrahimle evlendirmeyi karar kılar. İbrahimse 5 yıldır Sofia'ya aşıktır. Babasının ısrarı üzerine Deena'yla evlenmeye mecbur kalır .Deena Londra'da büyüdüğü için bakiş açısı giyim tarzı tamamen farklıdır. Yeni hayatına ayak uydura bilecek midir? İbrahim Sofia'yı unutup Deena'yla mutlu ola bilecek midir? 
***

Aisi Hai Tanhai 2017-2018

Konusu: Üniversiteli 2 genç (Hamza ve Pakeeza) birbirilerine aşıklardır. Üniversitenin son yılında bir olay üzerine Hamza Pakeeza’yı güven testine tabii tutar. O testin onların hayatlarını nasıl etkileyeceğini bilmeden. Hamza’nın dillere destan aşkı, olacak olayların önüne geçebilecek mi? Herkesin iliklerine kadar aşkı hissedeceği bir aşk hikayesi ve en önemlisi çok güzel bir hayat dersi. Etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız.
***

 Suno Chanda 2018

Konusu: Genç yaşta aileleri tarafından mecbur evlendirilen (nikahlandırılan henüz düğün olmadı) bir cift birbirinden nefret etmektedirler. Bu düğünün olmasını durdurmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlardır. Bunu becerebilecekler midir?
***

 Baydardi 2018

Konusu: Dünya'da global hale gelen AIDS hastalığının anlatıldığı insanların bakış açısını değiştirecek bir dizidir. Kaç insanin hayati nasıl acımasızca değişiyor bunu göreceksiniz . Sosyal mesaj içerir dikkatlice izlemenizi tavsiye ederim .
***

Bashar Momin 2014


Konusu: Rudabba ve Buland birbirlerini göremeden nişanlanırlar.Birbirlerini gördüklerinde ise aşık olurlar. Bashar Momin de Rudaba’ya aşık olmaya başlar. Bashar Momin’in aşkı gittikçe nefrete dönüşür. Rudaba ise zaten Bashar Momin’den nefret ediyordur.Peki ya nefretleri aşka dönüşürse?

Yani anlayacağınız her tür duygu .. Yanlış anlaşılmalar, aşka karşı korkular, babaların söyledikleri son sözler, verilen emanetler, güvensizlikler, edilen yeminler, intikamlar, geri dönüşler…
***

 Sadqay Tumhare 2014 - 2015

Konusu: Shano 18 yaşında köylü bir kızdır. Çocuk yaşta nişanlandığı kuzeni Khalil'le evlenmeyi hayal eder. Khalil eğitimli, açık sözlü biridir. Sert şımarık tipli biri olsa da çok şefkatli ve iyi kalplidir. Çocukken nişanlandığı Shano'yu kabul etmemektedir. Shano ve Khalil yıllardır birbirlerini görmemiştir. Yıllar sonra ilk karşılaşma onların hayatını nasıl etkileyecektir? Bu gerçek hayat hikayesi bize neleri anlatacak?

***

Do Bol 2019

Dizinin ayrıntılı bilgileri için: Tıklayın!

Not: Çeviri bitmişy
~~

Shanakht 2014

Konusu: Rohan Londra da eğitimini tamamlamış ama Londra'dan tamamen farklı bir düşünce tarzı ve görünüşle geri dönünce çok fazla tepkiye maruz kalmıştır. Aynı şekilde Pakistan da tatlı bir genç kızımız daha böyle tepkilere maruz kalıyordu ; Qurat-ul-Ain. Bu ikilinin yolları bir şekilde kesişiyor ve evliliğe adım atıyorlar.
***

Meri Zaat Zarra-e-Benishan 2009

Konusu: İnancı,sadakati ve merhameti arasında paramparça olmuş bir kadının hikayesi.
***

17. Noor ul Ain 2018

Konusu: Noor ul Ain (Sajal Aly) ve Khizer (Imran Abbas) 'ın ilk rastlantısal buluşmalarının yaşamlarını nasıl tamamen değiştirdiğini ve bir birlerine nasıl aşık olduklarını anlatıyor.

Not: Çeviri halen devam ediyor. Vee ayrıca Youtube'da İngilizce alt yazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz.
***

Dil Lagi 2016

Konusu: Karşılaşmaları pek hoş olmayan iki çiftimiz var Erkeğin ilk görüşte aşkı kızın ilk intibaa ile olan öfkesi süre gelen yanlış anlaşılmalarla dolu bir aşkın filizlerinin zamanla yeşerdiği, gerçeklere kapalı gözlerin zamanla gerçekleri fark etmesiyle sonuçlanan harika bir aşk hikayesi.
***

Mera Yaar Mila de 2016

Konusu: Evden kaçarak bir çift olunmaz. İmzalı bir kağıt bile bir çift yapamaz. Aşk yapabilir. Aşk Hikayeleri'nin çoğu için evlilik hedef olsa da, gerçek şu ki evliliğin sadece başlangıç olduğunu sürdürüyor.
***

Zakham 2017

Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayın!

Not: Çeviri bitmiştir.
***

Khalis 2018

Konusu: Bir iş kralı karşısında bir satıcı olan genç bir sahil olan Sahil (FAISAL QURESHI), annesi Mumtaz (ZQ) ile yoksulluk içinde yaşıyor ve Nageen (SUNITA MARSHAL) adlı bir Kıdemli Hükümet Görevlisinin kızına aşık.

Çocukluğundan beri, sefalet, yoksulluk ve toplumun kendisini ve annesini onlardan biri olarak kabul etmediğini, babası onları kedere ve toplumsal yargıları bertaraf etmesine bıraktığını görmüştü. Ancak Sahil’in annesi onu çok güçlü, kendine güvenen ve eğitimli biri olarak satın aldı.

Mali durumu ve zayıf aile geçmişinden dolayı teklifi reddedildi. Kalbi kırıldı, başka bir olayla, annesinin ölümüyle harap oldu. Mumtaz, oğluna babasının ölmediğini ve ünlü Altamash Behram’ın zengin iş adamı olduğunu söyledikten sonra gece öldü. Öfke ve kızgınlıkla dolu olan Sahil, annesinin cesedine, annesine ve kendisine karşı yapılan tüm haksızlıkların intikamını alana kadar dinlenmeyeceğine yemin eder.

Altay İmparatorluğu'nu devralabilecek mi? Sahil için barış olur mu? Yıkım yolunda teselli bulur mu?
***

Tum Mere Kya Ho 2015 - 2016

Konusu: Ahmer ( Mikaal Zulfiqar ) kısa süre önce ölümcül bir araba kazasında karısı Sadia'yı ( Mehreen Raheel ) kaybetti ve şimdi sadece kızı Hira'ya (Eshal) bakıyor. İşvereni, Anwar'ın küçük kızı Hina ( Sajjal Ali ) ile evlenmesini sağlamak için kararlı , ancak, kendi kayınçlarının talep ettiği devasa çeyiz yüzünden üzülüyor. Düğün töreninde Anwar taleplerinin taleplerini yerine getiremiyor ve düğün iptal ediliyor. Zarar ile başa çıkamayan Anwar, ölümcül bir kalp krizi geçiriyor. Ahmer Hina'yı desteklemek için adım attı ve onu eve getiriyor. Ahmer de dahil olmak üzere herkesin dostça tavrını kazanıyor.
Tum Mere Kya Ho karşılıksız sevginin ve çaresizlik üzerindeki sevginin zaferinin hikayesidir.

Not: Çeviri devam ediyor.
***

Bin Roye 2015 

Konusu: Saba ( Mahira Khan) çok güzel bir kızdır.Aşkı tüm yaşamı ile birlikte çeken yerçekimi kuvveti olarak görüyor.Irtaza ( Humayun Saeed ) Saba’nın delirdiği sevimli ve bir o kadar da çekici bir adamdır. Onlar kuzendir ve gençliğinden sonraki ilk aşkı olmuştur.Aileleri Pakistan da atalarından kalan evlerinde birlikte bir aile gibi yaşıyorlar. 

Irtaza, yüksek lisansını yapmak için yurt dışına çıkmaya karar verdiğinde Saba ona karşı gelmez çünkü ona derinden inanıyordur. Irtaza nihayetinde ABD için ayrılır ama geri döneceğine dair garanti verir. Saba, Irtaza’nın geri dönmesini ve sözünü tutmasını bekler. 

Irtaza gelecek mi? 
Geri geldiğinde herşey kaldığı yerden devam mı edecek? 
İzledikçe göreceksiniz.
***

Koi Chand Rkah 2018 - 2019


Harika bir dizi kesinlikle tavsiye ederim:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayın!

***

Zara Yaad Kar 2016

Konusu: Hadi (Zahid Ahmed) nikahlandığı karısı Mahnoor'u (Sana Javed) çok seviyordur. Onun her istediğini yapmak için elinden geleni yapmaktadır. Ev sahibinin kızı Uzma (Yumna Zaidi) da Hadi'ye aşıktır. Hadi Mahnoor'a çok sadık olduğundan elbette onun aşkına karşılık vermez, sert bir şekilde karşı çıkar. Mahnoor'sa gözü yükseklerde olan bir kızdır. Kendi istediği ne olursa olsun almak ister hep. Bunun için de her zaman Hadi'yi kullanmaktadır. İstekleri yüzünden Hadi'nin incinmesi umrunda değildir. Aşk hiçbir karşılık beklemeden sadece sevdiğinin isteklerini yerine getirmek midir? Bu aşk üçgeninde neler olacaktır?

Not: Çevirisi devam ediyor.
***

 Beti 2018 - 2019

Konusu: Eskiden beri, bu efsane toplumumuzda hüküm sürdü, kızların kötü bir alâmetin işareti olduğu düşünülüyor. Her ne kadar bizim dinimiz bu görüşü tamamen çürütse de, onlara eşit haklar sağlıyor. “Beti”, kız çocuklarının hoş karşılanmadığı bir ailede evlenirken bu zorlukla yüzleşen bir kız çocuğunun inanılmaz bir hikayesidir. Kocasının büyükannesi bir kız çocuğunun doğumuyla ilgili çok gergindir. Maryam şimdi kendini ve bebeğini her şeye rağmen savunuyor.


Not: Çevirisi devam ediyor.
***

Mera Naam Yousuf Hai 2015

Konusu: Molla Nur Muhammed'in kızı Züleyhayı annesi ve babası farklı kişilerle evlendirmek ister. Bu sırada bir tren yolculuğunda kendine müzik kariyeri yapma çabasında olan Yusufla yolları kesişir. Birbirlerinin isimlerini öğrenmeleri ilk görüşte aşık oldukları gerçeğini pekiştirmiştir. Yusuf Züleyhası için pek çok zorlu sınavlardan geçecektir.

 Aşkın anlamı nedir?

 Yusufu bulmak için isminin Züleyha olması yeterli midir?
***

Humsafar 2011-2012

Konusu: Ailesi orta gelirli bir kız olan Khirad’ın annesi ölüm döşeğinde iken kardeşine vasiyet eder. Anne, Khirad ’a öldükten sonra ona iyi bakabilecek bir eş bulunmasını ister. Khirad’ın dayısı da, ölüm döşeğindeki ablasının bu güne kadar yaptığı tek isteği yerine getirmek için harekete geçer ve Khirad’ı kendi oğlu ile evlendirir.

Ancak bu evliliği Khirad’ın dayısı haricinde hiçbir kimse onaylamamaktadır. Ayrıca Khirad, istemeden dayısının oğlu ile evlendiğinden ötürü özgüvenini kaybetmiş ve hayata çok daha karamsar bakan bir kız haline gelmiştir. Bu arada Khirad, annesinin vasiyeti üzerine evlendirildiği için dayısına yük olduğuna da inanmaktadır.
***

Zindagi Gulzar Hai 2012-2013

Konusu: Düşünce ve hayat bakımından son derece zıt iki kişinin hayatını ve tabi birbirlerine olan nefret, ön yargı, gurur ve kibirin zamanla bağlılığa dönüşmesini anlatıyor. Dizi zamanında çok sevilmiş başrollerinde Fawad Khan ve Sanam Saeed yer alıyor.
***

Gul E Rana 2015-2016

Çok severek izlediğim bir dizi hatta ilk izlediklerimden:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayın!
***

 Diyar-e-Dil 2015

Konusu: Agha Jan ve iki oğlu Behroze ile Suhaib etrafında dönüyor.Behroze babasının baskısıyla küçükken Arjuman'la nişanlanmıştır.Ama ileriki yaşlarında orta sınıf bir aileden olan Ruhi’ye aşık olur. Behroze, Ruhi’den başkasıyla evlenmeyeceğini söyleyip evi terk eder. Bu durumda Arjuman'le de Behroz’un kardeşi Suhaib evlenmek zorunda kalır. Behroze Ruhi ile aşk ve romantizm dolu huzur içinde bir hayat yaşamaya başlar.

Aradan yıllar geçer ve Ruhi ve Behroze çiftinin Farah adında bir kızları olurken, Arjumand ve Suhaib çiftininde Wali isminde oğulları dünyaya gelir. İki kuzen yıllar sonra yeni bir değişimin öncüsü olurlar.Çünkü aileleri kuzenleri birbirleriyle evlendirme niyetindedir. Büyükbaba Agha Jan, oğlunun geçmişteki baş kaldırısını unutup bütün olanları sineye çekebilecek midir? Farah ve Wali ailelerinin geçmişte yaptıklarının bedelini mi ödeyecektir? 3 kuşak boyu süren gelen çatışmada Farah ve Wali aşkı sorunların üstesinden gelebilecek mi?
***

Alvida 2015

Konusu: Haya ( Sanam Jung ), 5 yıl sonra Londra ve Somali'den dönen kuzeni Hadi'ye ( Imran Abbas Naqvi ) aşık. Hadi, başarılı ve ünlü bir jinekolog. Onun için geri döneceğini düşünüyor ama aslında Hadi sevdiği Uroosa ( Naveen Waqar ) için geri dönmüştür. Haya, Taya ve Tayee (Hadi'nin ailesi) tarafından büyütüldü, çünkü annesi gençken öldü ve babası ona bakamıyordu. 

Hadi, Uroosa ile evlenme isteğini duyurduğunda Haya şok ve öfkeyle kalır. Çocukluk arkadaşı Fariha'nın ( Sarah Khan) yardımıyla düğünlerini mahvetmek için elinden geleni yapar. Ama yinede düğün gerçekleşir.  Ve bundan sonra olaylar gerçekleşir.
***
Not: Bazı dizilerin sadece özel bölümleri çevirilmiştir. Yenileri çevrildikçe buraya ekleyeceğim.
***
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!

*
Liste 2 için Tıklayın!!
Yorumlarınızı bekliyorum

86 yorum:

  1. Bu gibi dizileri nereden ingilizce altyazılı izleyebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Youtube'dan izleyebilirsin.

      Sil
    2. Ztranslate uygulanasını indirip altyazısı türkçe yaparsanız izleyebilirniz

      Sil
  2. Zakham dizisine Faysal'ı oyuncu olarak çok sevdiğim halde başlamamıştım. Çünkü Pakistan dizileri diğer dizilere göre çeviri daha yavaş geliyor ama tabi ki de çevirenlere laf etmiyorum. Ee malum zor İngilizce altyazı olmadı mı da daha zor valla hak veriyorum. Onun için dizinin bitmesini bekledim çevirinin ama galiba 21 de kaldı. Acaba bu dizinin altyazılı bitmiş hali var mı yaa varsa çok mutlu olurum bir soram dedim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zakham dizisinin çevirisi daha bitmedi maalesef. Orijinal izleyebilirsin Youtube'dan hem aklında kalmaz daha fazla..

      Sil
    2. mere humsafar çevirir misiniz 🥺

      Sil
    3. Youtubedan izleyebilirsin nasıl izleyebilirim diyorsan bu konuyla ilgili bir yazı paylaştım. Ana sayfaya bak:)

      Sil
  3. şimdiye kadar o kadar dizi izledim ki ama 'Aisi Hai Tanhai' dizisi gerçekten çok güzel bir dizi bir saniyesini bile atlatmadan izlediğim tek dizi diyebilirim ve ilk defa bir dizi için yorum yazmak istedim dizi hakkında az bile yorum yapmışsınız etkinsin'den mümkün değil çıkmak bir çok bölümlerinde göz yaşlarım kendiliğinden akıp gitti tam bir hayat dersi çeviri yapanlarında emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. merhaba teri meri kahaniyi nerden turkce alt yazili olarak izleye bilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook - Pakistan Dizileri - İndiasia - sayfasından izleyebilirsin.

      Sil
    2. Youtube kanalini onermissiniz ben zakham turkce izlemek ostiyorum ama bulamiyorum ingilizce halini buldum ondanda acikcasi birsey anlamoyorum. Litfen cevirisini nerden izlediyseniz bana da soyliyebilirmisiniz

      Sil
    3. Ben Lolly telly türk faebook Pakistan dizi izleme grubu var orada izleme linkleri var bir bak derim.

      Sil
  5. kusura bakmayin rahatsiz ediyorum Tum Mere Kya Ho 2015 - 2016 nerden izleye bilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lolly Telly Türk facebook sayfasından izleyebilirsin çevirisi bitmemiştir ama..

      Sil
  6. Mera naam yousuf hai,humsafar,zindagi gulzar hai,gul e rana,diyar e dil,alvida bu dizilerde güzel ve alt yazili bölümleri mövcut ama yaziniza eklememisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklediğimi zannetmişim çok teşekkür ederim hemen listeye ekliyorum.

      Sil
  7. İzlemediklerim de var ama Bashar Momin, Humsafar,Zindagi Gulzar Hai ve Dil Lagi izlemeye değer bulduklarım

    YanıtlaSil
  8. Bu pakistan dizilerinin türkçe altyazılı bölümlerini nereden izleyebilirim.çünkü bulamıyorum da

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya bi sitede çevirileri yapılıyor ben baktıkça listeye ekleme yapıyorum çünkü..

      Sil
  9. Zakham pakistan dizisini ve diğer pakistan dizilerini nereden izleyebilirim.türkçe altyazılı

    YanıtlaSil
  10. Bin Roye nereden izleyebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indiasia sitesinden izleyebilirsin bide facebook lolly telly türk pakistan dizi izleme grubu var oraya da bakabilirsin.

      Sil
    2. Haara dil türkçe altyazılı nereden izleyebilirim bulamadım

      Sil
    3. indiasia bak yada loloy telly türk facebook dizi izleme grubu ..

      Sil
  11. Merhaba zara yaad kar dizisini çok beğeniyorum çevirisi durdurulmuş sanırım ingilizce altyazılı izleyebileceğim bir yer var mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Yanlış değilsem lolly telly Türk Facebook dizi izleme grubunda görmüştüm. İngilizce alt yazılı olarak nerede var bilmiyorum maalesef bulduğum vakit eklerim.

      Sil
  12. Teşekkürler bekliyor olacağım

    YanıtlaSil
  13. merhaba tum kon piya dizisini çok merak edşyorum acaba Türkçe alt yazılı olarak nerde bulabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Imran Abbas Türkiye Fan - Facebook sayfasında görmüştüm bir bak oraya istersen :))

      Sil
    2. sanırım kaldırmışlar bulamadım ama çok teşekkür ederim :)

      Sil
    3. Gördüm ben yakın zamanda sanki ama yinede tabi sen bilirsin :))

      Sil
  14. Merhaba ben Pakistanlıyım.
    türkiye'de hangi pakistan dizilerinin yayınlandığını kimse söyleyebilir

    YanıtlaSil
  15. merhaba ben pakistanlıyım
    herkes bana türkiye'de yayınlanan Pakistan dizilerini anlatabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Televizyon'da daha çıkmamış ama bu listede gördüğün bütün dizilerin Türkçe alt yazılı çevirisi yapılmış yapılıyor :))

      Sil
  16. Merhabalar ben ilk defa pakistan dizisi izledim deewangi dizisini. Bana 2. Olarak hangi pakistan dizisini önerirsiniz.deewanginin etkisinden çıkamadım daha .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde ilk dizim Bashar Momindi izlemek istersen çok güzel diziydi tavsiye ederim:))

      Sil
    2. Teşekkürler izlicem

      Sil
    3. Rica ederim çok seveceksin:)

      Sil
    4. İzledim ve buraya yazmak istedim.Çok beğendim diziyi ve ardındanda yine aynı erkek oyuncunun oynadığı zakhamıda izledim.Teşekkür ederim.Şimdi ne önerirsiniz

      Sil
    5. Bende ondan sonra Zakham diyecektim madem onuda izledim ilk izlediğim diziler arasında olan Bin Roye dizisini izleyebilirsin mesela:))

      Sil
  17. Merhaba faysalın bheegi palkein dizisinin Türkçe alt yazılısı varmı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla çevirisi yok yoksa listede olurdu :)

      Sil
  18. MEHRABA PINJARA KHUBSURTI KA DIZISINI CEVIRIRSI VAR NERDEN IZLEYEBILIRIM

    YanıtlaSil
  19. Merhaba ben sizin sitenizi gördüm ve pakistan dizilerini izlemeye başladım ve çoook sevdim.Khuda Aur Mohabbat,Koi Chand Rakh,Gul e rana dizilerini izledim ve bayildiim.ve yine bu tarz diziler izlemek istiyorum:)Acaba hangi diziyi önerirsiniz merakla bekliyor olucaam;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok sevindim bu listede ki Baba Jani dizinin yukarısına doğru olan bütün dizileri tavsiye ediyorum eminim çok seveceksin artık seçmesini konusuna göre sana bırakıyorum.

      Sil
    2. Ayyyyy Tesekkur ederiim sectim bile Thora sa haq izliycem.bakalim nasil:)

      Sil
    3. Hadi bakalım inşaallah seversin:))

      Sil
  20. merhaba ben Pakistan dizilerini izlemeye yeni başladım ilk dizim çok gördüğüm bir dizi olan bashar momindi ve şimdi bitirdiğim dizi munafiq gerçekten kadrosu ve konu içerikleri güzeldi yeni başlayanlar için bir tavsiyede bulunabilir misin daha çok alışmam için şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bu seer gençlik konulu Ehd e wafa ya ne dersin yada güçlü kadınları temsil eden Malaal e yaar bir bak konularına beğenirsen başla istersen:))

      Sil
  21. İlk defa sizin sayenizde Raaz-e-Ulfet dizisini izledim çokta beğendim teşekkür ederim. Ama sonu olmadı ya :'(
    Şunu da belirtmek istiyorum Pakistan dizilerini hint dizilerinden daha çok sevdim açıkçası, ne gereksiz uzatmalar var ne de aşırı klişeler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dram kaldıramayacaklar için Raaz-e-Ulfet'i önermem, bıraktığı etkiyle hala kalbimde ağrı hissediyorum...

      Sil
    2. Rica ederim bir dizi etki yapmışsa o diziyi izlemek gerek bence ilk defa bir Pakistan dizisi izlediysen diğer dizileri de tavsiye ederim:))

      Sil
    3. Pakistan dizilerinin sonlarından muzdaripim artık :(
      Sonu mutlu biten bir dizi yok mu bu sektörde :'(

      Sil
    4. Tam olarak yok diyemem kısmen var diyebilirim:))

      Sil
  22. Humsafar dizisini de ekleyebilir mısınız

    YanıtlaSil
  23. Dizilerin hangi sitede olduğunu da altlarına link olarak ekleyebilme imkanınız var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yok dizilerin geneli belirli sitelerde mevcut zaten:))

      Sil
  24. Merhaba ben yeni blog açtım google dizinine eklenmesi için neler yapmam gerekiyor, sizin kullandığınız kaynakları da paylaşabilirsiniz. Fazla zamanınızı almayım :)

    YanıtlaSil
  25. Merhaba, Zindagi Gulzar Hai dizisini altyazılı olarak bulamıyorum hangi sitede var acaba????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var olan site ne yazık ki kapanmış ama senin için yine de bakacağım.

      Sil
    2. Çok teşekkürler bulabildiniz mi? Bulursanız lütfen yazın beklemedeyim

      Sil
    3. Maalesef çoğu yerde teliften dolayı silinmiş ama Facebook'a tekrar yükleyebilirler :))

      Sil
  26. Merhaba ahde wafa gibi bir Pakistan gençlik dizisi var mı başka

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy nasıl farketmedim teşekkür ederim :))

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Tabi ki siz bilirsiniz.

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  28. Merhabalar, Pakistan dizilerini izlemek istiyorum. Başlangıç için hangi dizileri önerirsiniz?

    YanıtlaSil
  29. MERHABA.Çok guzel sayfaniz var...teşekkürler........
    Ab dekh khuda kya krta ha nerden izleyebilirim?
    Cevabınızı bekliyorum. 🤩🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim🤗🤗🤗
      Sinematik sitesinde izleyebilirsin.

      Sil
  30. Ae dil tu bata dizisinin tüm bölümlerini nereden izleyebilirim.20 bölümden sonrasını bulamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef devamı hala çevirilmemiş. Kaynak sıkıntısı yada çevirmen sıkıntısı olmuştur.

      Sil
  31. NOT: Şarkı şirk (daha çok isyan gibi) içeriyor olabilir kahin deep jalay
    Kaynak: indiasia Facebook sayfası

    YanıtlaSil
  32. pyar ke sadqay dizisini de çevirebilir misiniz

    YanıtlaSil
  33. Merhaba. Öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler.'Kaise teri Khudgarzi' Dizisini de listeye eklerseniz çok sevinirim. Bir de bu diziyi izledikten sonra Danish Taimoor'un başka dizisi var mı diye çok merak etti. Listenizde olanları buldum. Ama pek sarmadı. Sonra Janbaaz diye polisiye dizisi varmış. Çok ilgimi çekti açık ası. Türkçe altyazılısını nereden izleyebilirim?

    YanıtlaSil
  34. Ya da Türkçe çevirisi var mı acaba?

    YanıtlaSil