18 Haziran 2022 Cumartesi

Youtube Altyazı Nasıl Açılır?

Merhabalar. Uzun zamandır dizi ve film izlediğim için çoğu zaman Türkçe altyazılı bulamıyorum çevirisi olmuyor. Bulamadığım dizilerin İngilizce altyazılı olarak Youtube'da oluyor ve bu çok güzel birşey çoğu zaman çevirisi olsa bile Youtube'da İngilizce altyazılı varsa ayarlardan Türkçe yapıp izlerim. Benim için daha kolay oluyor. Sizinde elinizde bilgisayar varsa bulabildiğiniz her dizi ve filmi bu şekilde izleyebilirsiniz. En çok çevirisini bulduğum diziler Çin dizileri, Hint dizileri ve Pakistan dizileri.
***

1. Öncelikle aradığımız diziyi Youtube'da arayalım ve bulduğumuzda İngilizce altyazılı olarak varsa o zaman ayarlara geçelim.
***

2. Ayarlara tuşuna tıkla! Tıkladığında otomatik çevir yazısına tıkla!
Ondan sonra çıkan listeden Türkçeyi bul ve tıkla!
***
3. Ve şimdi rahatlıkla izleyebilirsin:))

***

Telefonda ve Tablette: 


Ekranın sağ üst köşesindeki [CC] simgesinin yanındaki 3 noktalı düğmeye tıklayın. 



Açılan menüde altyazı başlığı ile birlikte [CC] ikonu görünecektir. 


Buradan istediğiniz altyazıyı seçin. Otomatik olarak altyazılar ekranda görüntülenecektir. Ben bu şekilde izliyorum umarım anlatabilmişimdir.
~

Öneride bulunan arkadaşlar; ne varsa deneyin:)



*
Yorumlarınızı bekliyorum

3 yorum:

  1. Telefondan da şu şekilde izleyebiliriz;google chrome da sağ taraftaki 3 noktadan masaüstü sitesine tıklayıp chromedan youtube giriyoruz ve oradanda altyazılı izleyebiliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu özellikte var ama sanırım bazen işe yaramıyor. Yine de denemek gerek teşekkür ederim. Her türlü tavsiye ye açığız:))

      Sil
  2. Acaba ost unda çevirisini yapabilirmisiniz

    YanıtlaSil