11 Kasım 2018 Pazar

Koi Chand Rakh 2018 Pakistan Dizisi

Şuan izlediğim başka bir dizi Pakistan dizisi oyuncuları harika baş rol kızımız Ayaza Khan çok güzel farklı bir yüzü var, erkeği ise Arap erkek güzelleri(yakışıklı) oluyor ya ha ondan MaşaAllah diyorum çok yakışıklı İmran Abbas. 😍😍😍 Konusu Bana biraz tanıdık geldi başka bir Pakistan dizisi olan Teri Meri Kahani'ye konu bakımından biraz benzer. Bakalım bunda gidişat nasıl olacak. Bu arada Youtube'dan izliyorum altyazı seçeneği var gayette anlaşılır. İzlemek isteyenlere aşağıda link vericem. Ve analadığım kadarıyla izlenme oranları yüksek olan bir dizi.. Şimdi dizinin tanıtımına geçebilirim.

Hakkında:

Adı: Koi Chand Rakh
Tür: Dram, Romantik, Aile
Yönetmen: Sirâceddîn-ul Haque
Senaryo: Maha Malik
Kanal: ARY Digital
Yayınlanma Tarihi: 19 Temmuz 2018 - 14 Şubat 2019
Bölüm Sayısı: 28
Bölüm süresi: 37 - 40 dakika 
Ülke: Pakistan
Dil: Urduca
***

Konusu:

Rabail, anne babası beş yaşındayken ölen masum ve şefkatli bir genç kadındır. Anne amcası Asad Niazi ve eşi Nafeesa tarafından yetiştirildi. Umair'den dört yaş büyük olan Rabail, ona her zaman büyük bir kız kardeş gibi baktı, ama Umair, Rabail için duygular besledi. Ona duygularını açıkladığında, Rabail her zaman onu küçük bir erkek kardeş olarak aldığı için dehşete kapılır. Umair'in annesi konuşmaya kulak misafiri olur ve en iyi çözümün en kısa zamanda Rabail ile evlenmesini sağlamak olduğuna karar verir. 

Zain, zengin bir iş adamı oğlu. Zain, güzelliğe takıntılı kaygısız bir adam. Bir keresinde Nishaal'ı görür ve güzelliğine aşık olur ve ona yaklaşmaya çalışır. Yanlış anlaşılmayla, sevdiği kızın isminin Rabail olduğunu zanneder. Nishaal'ın Rabail olduğunu düşünüyor. Mishaal ile birçok vesileyle tanışır, önce Mishaal onu görmezden gelir ama sonra onu içten içe sevmeye başlar. Rabail, Nishal'ın baskısı altında, Umair'i okula gitmeye zorluyor ve ona bekleyeceğini ve başka kimseyle evlenmeyeceğine söz veriyor. Umair memnun ve mutlu bir şekilde ayrılıyor. Ancak Nafeesa ve Nishaal'ın planı Rabail'i evlendirmek.

Nishaal sonunda Rabail için gelen önerinin Zain olduğunu öğrenir. Hem Zain hem de Nishaal yüreksizdir, çünkü birlikte çok zaman geçirmemiş olsalar bile aşık olmuşlardır. Nishaal, Zain'e onun için yeni duyduğu hislerini anlatıyor. Ama Zain reddediyor. Babası için aşkından vazgeçip babasının istediği kız olan Rabail ile evlenir. Umair ihaneti öğrenir ve Nikah törenine ulaşır, ancak Rabail Zaten Zain ile evlenmiştir. Umair'in sinir krizi geçirir. Zain düğün gecesinde Rabail'i yalnız bırakır çünkü onunla bir ilişkisi olamazdı.

Zain ve Nishaal egolarını terk eder ve ilişkilerine yeniden bir şans verirler. Babası İbrar Zain'i asla Rabail'den boşanmayacağına dair söz verdikten sonra ölür. Zain, Nishaal'a aşık olmasına rağmen babasının son dileğini yerine getirmeyi kabul eder. 

Bakalım bundan sonrası nasıl olacak konusunu çevirip uzun yazdım konuyu anlamanız için umarım faydalı olmuştur:D
***

Oyuncular: 

Ayeza Khan, Rabail rolünde..
(İlk dizisini izliyor olucam bu arada Rabail dizide doktor.)
***
İmran Abbas, Zain rolünde..
Dediğim gibi değil mi ama harika adam. Dizilerini izlemek hiç nasip olmamıştı. )
***
Areeba Habib, Mishaal rolünde..
(Mishaal'da çok güzelmiş yaa.. Umarım sonradan kötü kadın olmaz.)
***
Muneeb Butt, Umair rolünde..
(Vallahi Rabail için sinir krizi geçiren adamdan her şey beklerim bakalım ikilimizin ilişkisini nasıl etkileyecek.)
^.^
Tabi Zain ve Rabail nasıl bir aşk yaşayacaklar o ayrı mesele izleyip görüceğiz.

Dizi Ost'u:
Türkçe Altyazılı izlemek için Youtube: Tıklayın
Not: Bazı sitelerde Türkçe alt yazılı olarak verildi.
Not2: Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri için Tıklayın!
~~
Geri döndüm bunu da yazayım intikam alma bol olacak galiba.. Off Tırss
Yorumlarınızı bekliyorum

5 yorum:

  1. Linkini attığınız yerde Türkçe altyazı yok. Sadece İngilizce altyazı var. Acaba Türkçe çevirisi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakında Türkçe alt yazılı çıkacak linkini ekleyeceğim.

      Sil
  2. Şuanlık Türkçe altyazılısı yok maalesef ..

    YanıtlaSil
  3. Çevirisini biz bitirmiştik aylar oldu :D https://www.facebook.com/lollytellyturk/ bu sayfada linkleri var ve yakında okru linkleri değişeceğim okrular sadece mobil uygulamada açılmaya başlamış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim okru da izlenmesi daha rahat olur arkadaşlar için.

      Sil