20 Şubat 2022 Pazar

Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri 2021

Artık yeni bir liste yapmanın zamanı gelmişti bu listemize 2021 yılı çıkan Türkçe altyazılı olarak çevirisi olan dizileri ekleyeceğim. Böyle olunca hem benim için düzenli olur hemde sizin için nasıl sevdiniz mi?? :))
~~

Dour

Size çevirisi yapılan bir başka Pakistan dizisi getirdim. Bende daha izleyemedim. Çevirisi gelmişse izlenilmesi gereken bir dizi o zaman :)

Konusu: Bir kadının ev halkı üzerindeki gücünü ve her birinin iplerini kendi elinde tutma şeklini anlatıyor.

Bayan Ehtisham, başarılı bir şekilde devam eden bir iş için isteyebileceği her şeye sahip bir kadın ve gücünü daha da artıracak iki oğlu var. Etkili ve baskın bir figür olmasına rağmen, arkasında ne pahasına olursa olsun ortaya çıkarmaya hazır olmadığı karanlık bir geçmiş vardır. Oğullarından biri olan Abaan'ın özürlü olması onu titiz ve kibirli biri yapar, Roman ise basit, sevecen bir genç adamdır. Geçmiş sırlarını saklama çabalarında, birini incitmek pahasına da olsa her yola başvurabilir.

Öte yandan, alt-orta sınıf bir aileden gelen Asma, garip bir karşılaşmada, anında kendisine doğru çekilen Romaan ile tanışır. Roman'ın annesini ikna etme çabaları, Roman'ın duygularını önemsediği için başarılı olur, ancak Asma'nın hayatını zorlaştırmak için bir plan yapar. 

Asma, kayınvalidesinin geçmişini gün yüzüne çıkarabilecek mi ve ona karşı durabilecek mi? Roman'ın ailesinin gerçeği herkesin gözü önünde ortaya çıkacak mı?
***

Amanat

Uzun zaman oldu benim için Imran Abbas dizisi izlemeyeli bakalım bu dizimiz nasıl olacak? Konu hem tanıdık hemde sonu iyi bitmeyecek gibi bakalım izleyince anlayacağız. Çevirisi yapılıyor. Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var.

Konusu: Amanat, değerlere ve ilkelere dayalı bir hikayedir. Zarar, isteği üzerine arkadaşlarının karısına bakıyor. Ani ölümünün ardından, Zarar'a barınak ve güvenlik sağlamak için onunla evlenmekten başka seçeneği kalmamıştır. Ancak Zarar'ın sevgilisi intikam almak için küçük kardeşi ile evlenir.
***

Beddua

Yeni bir Pakistan dizisinin daha çevirisine başlanılmış. Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var.

Konusu: Baddua, çekici ve yakışıklılığıyla erkekleri cezbeden Abeer adlı bir kızın hikayesidir. Aynı zamanda doğası gereği çapkın olan Junaid'den hoşlanıyor.
***

Aik Hai Nigar

Gerçek bir hikayeye dayanıyor. Pakistan Ordusunun ilk kadın Üç Yıldızlı (⭐⭐⭐) Generalinin ilham verici gerçek hikayesine dayanmaktadır. '𝗔𝗶𝗸 𝗛𝗮𝗶 𝗡𝗶𝗴𝗮𝗿' güç, kararlılık ve profesyonel mükemmellik ile eşanlamlı bir isim olan 𝗟𝗶𝗲𝘂𝘁𝗲𝗻𝗮𝗻𝘁 𝗚𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗹 𝗡𝗶𝗴𝗮𝗿 𝗝𝗼𝗵𝗮𝗿'in yaşamını ve kariyerini izler.

Konusu: General Nigar Johar, Pakistan Ordusu saflarında yükseldi ve değerli bir hizmete sahip olmaya devam ediyor. Ülkenin tüm kadınları için cam tavanı kırmak için kişisel trajedi ve toplumsal baskıların üstesinden geldi. Pakistan'da kadınların güçlendirilmesinin en büyük sembollerinden biri olan AIK HAI NIGAR'a bir övgü.
***

Tanaa Banaa

Bir gençlik dizisi daha :))

Konusu: Bir evlilik anlaşmasına sıkışmış iki gence odaklanmıştır. Gençliğin gerçek özünü çok hafif bir şekilde mükemmel bir şekilde özetliyor. 
***

Parizaad

Dizi kendi ülkesinde baya izlenilmiş.

Konusu: Koyu tenli bir üniversite öğrencisi olan Parizaad'ın (Ahmed Ali Ekber) etrafında dönüyor. Parizaad, benlik saygısı ve güven sorunlarıyla büyümüş biri. Toplumun onun hakkındaki yargısına rağmen, çok çalışkan, son derece saygılı ve iyi huyludur ve tanıştığı herkes üzerinde kalıcı bir izlenim bırakır. Bu dizi, gerçek şiir tutkusunu seçme veya ailesine gelir sağlayabilecek gerçekçi bir iş seçme konusundaki içsel mücadelesiyle uğraşırken, hayatı boyunca tanıştığı dostları ve düşmanları ile onu farklı bir yolculuğa çıkarıyor.
***

Berukhi 

Yeni bir dizinin daha çevirisi yapılıyor. Ha bide Youtube'da İngilizce altyazılı olarak verilmeye başlandı çok güzel bir haber:))

Konusu: Birbirlerine aşık olan basit bir kız ve zengin bir çocuğun hikayesi. Farklı geçmişlere ve aile baskılarına rağmen Irteza ve Sabeen birbirleriyle evlenmek istiyor.
***

Shehnai


Bu dizimizin çevirisi yapılıyormuş yeni öğrendim. Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var.

Konusu: Aldatıcı bir adam olan Hunain'e aşık masum bir kız olan Bakht'ın hikayesidir. Ailesi sonunda onun için reddetmeyi planladığı bir damat seçer ve gerçek aşkı bulma arayışı devam eder.
***

Mujhe Wida Ka

Baya olmuştu yeni Pakistan dizi çevirisi yapılmıyordu ama artık yeni bir dizi çevirisine başlanılmış :) Youtube'da da İngilizce altyazılı olarak var Mujhay Wida Kar diye arayın:)

Konusu: Arkadaş olan ve hayatta farklı özlemleri olan iki kızın hikayesine odaklanıyor. Rida ve Sadia çok yakın arkadaşlar ve hayata yerleşmek istiyorlar. 
***

Khuda Aur Mohabbat Sezon 3

İlk bölümüyle milyonların izlediği dizimizin çevirisine hemen başlanılmış bile tabi bende daha izleyemedim bölüm biriktiriyorum Youtube'da da izleyebilirsiniz İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp rahatlıkla izleyebilirsiniz.  Ben o şekilde izliyorum hep:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Pehli Si Muhabbat

Baya beklenilen bir dizi olduğunu biliyorum bir türlü ayrıntılı paylaşmak nasip olmadı çevirisinin geleceğini de biliyordum. Youtube'da da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Konusu: Size aşk, nefret ve yoğun duygularla dolu bir dünyaya dalma şansı verecek ve hikaye, aşkın yüce ve ailenin üstün olduğu bir kıza delicesine aşık olan genç bir adamın etrafında dönüyor.

Tür: Dram, Romantik
***

Fitoor

Çok beklenilen dizi başladı ve çevirisi çoğu sitede yapılmaya başlanılmış bile ben şahsım adıma tabi ki Youtube'dan izliyorum:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
**
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!

*

Not: Liste 1 için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

27 yorum:

  1. Merhabalar yeni baslayan gunluk olarak yayinlanan bir pakistan dizisi var adi mohlat bunu da inceleyebilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki 1 saate inşaallah yayınlamış olurum:))

      Sil
  2. Merhabalar bu yıl içinde yayımlanan faryaad dizisini de paylaşabilir misiniz? Zahid ahmedin çevrili başka dizileri de varsa önerebilir misiniz rica etsem teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba dizi baya ilerlemiş yeni olsaydı paylaşırdım. Birinci listeye bakmanı öneriyorum.

      Sil
  3. Bahsettiğiniz dizileri güncelken izledim ve çok beğendim şimdi Pakistan dizilerini izlemeyi bırakamıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim senin adına çevirisi olan diziler geldikçe güncellemeler yapacağım.

      Sil
  4. Merhaba yeni baslayan gunluk bir pakistan dizisidizisi var adiadi mohabbat chor di maine bu diziyi de inceler misin,?

    YanıtlaSil
  5. Dizilerin çevirilerini yapan siteleri alta ekleseniz.
    Bulamıyoruz

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Dour,beddua,dil e momin,amanat,shehr e zaat,mann mayal,iahq ahe naseeb,bezuban,dil banjar bu dizilerin de çevrisi var yayınıza ehlememişsiniz qaliba eklerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  8. Merhaba mujhe wida kar dizisi 15. Bölüme kadar çevrilmiş rica etsem çevirinin devamı gelebilir mi çok heyecanlı bir yerde bitiyor ...

    YanıtlaSil
  9. Lütfen sizden haber bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çevirisi zamanla gelecektir. Bilgisayarınız varsa Youtube'da İngilizce altyazılı bölümleri var. Ayarlardan Türkçe yapıp rahatlıkla izleyebilirsiniz:)

      Sil
    2. Merhaba ayarlarda Türkçe çeviri yapamıyorum ary ve hum tvde

      Sil
    3. Bütün dizilerde olmuyor zaten sadece bazı dizilerde çeviri oluyor.

      Sil
  10. Merhaba amanat dizi 20 bölümde kaldı yeni bölümler ne zamsn gelecek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni bölümler ne zaman gelir bilmiyorum ama gelecektir.

      Sil
  11. Amanat dizisi 20 bölümde kaldı devam etmiyomu dizi çok severek izliyorumdu

    YanıtlaSil
  12. Merhaba İshak Ramada dizisinin türk çe çevirisi varmı çok begendim

    YanıtlaSil
  13. Merhaba Suno Chanda❣️🌺🎶 2. Sezon türkçe altyazılı nereden izleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Tavsiye ettiğiniz dizilere bakıcağım İnşaÂllah
    Sayfanız çok güzel
    👍🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba şuan için benimde bildiğim bir yer yok 🌺🌺 Çok teşekkür ederim 🌸❣️

      Sil