23 Nisan 2021 Cuma

Udaariyaan 2021 Hint Dizisi

Yepyeni bir diziyle geldim Swaragini dizisini bilmeyen yoktur yani bizde adı olan Bıçak Sırtı dizisini andırıyor hemde çok benziyor umarım aynı olaylar yaşanmaz zira çok zor sıkıntılı bölümler bizi bekliyor olur ilk bölümden ben çok sevdim eski dizileri andırıyor dediğim gibi bakalım ilerde neler olacak izleyip göreceğiz.

Hakkında:

Adı: Udaariyaan
Tür: Romantik, Dram
Yönetmen: Uttam Ahlawat
Yapımcı: Ali Hasan
Senaryo: Ritu Goyal, Rachel Navarre
Bölüm Sayısı: 701
Bölüm süresi: 22 - 25 dk.
Yayınlanma Tarihi: 15 Mart 2021
Yayın Günü ve Saati: Haftaiçi, 22.30
Kanal: Colors TV
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Fateh, Tejo ve Jasmine üçlüsünün hikayesine odaklanıyor.

Tejo ve Jasmine, karşılıklı hayalleri olan ve ortak bir ailede yaşayan iki kız kardeştir. Aile bir gün Kanada'ya gitmeyi hayal ediyor. Çok hırslı ve neşeli bir kız olan ve Kanada'dan NRI bir adamla evlenip oraya yerleşmek isteyen Jasmine'in en büyük hayali budur. Ancak Tejo, basit kasabadaki hayatını sevdiği için kariyerini Punjab, Moga'da kurmak istiyor. Öte yandan, Fateh bir boksördür ve Jasmine'e gizlice aşıktır, ancak kader ikilinin birbirinden nefret etmesine rağmen onu Tejo'ya yaklaştırmaya devam eder.

Vallah çok merak ediyor ve tahminler tutacak gibi bakalım izleyip göreceğiz??
***

Oyuncular:

Ankit Gupta, Fateh Singh Virk rolünde.. Boksor. Jasmine'in tek taraflı sevgilisi; Gurpreet ve Khushbeer'in büyük oğlu; Simran, Amrik ve Mahi'nin kardeşi.
~
Priyanka Choudhary, Tejo Kaur Sandhu rolünde.. Akıllı ve ailesini çok seven güzel bir kızdır. Rupi ve Satti'nin büyük kızı; Yasemin ve Dilraj'ın kız kardeşi; Abhiraaj ve Navraj'ın kuzeni
~
Isha Malviya, Jasmine Kaur Sandhu rolünde.. Neşeli tatlı bir kızdır. Tek hayali kanada yaşamak. Fateh'in sevgisi; Rupi ve Satti'nin küçük kızı; Tejo ve Dilraj'ın kız kardeşi; Abhiraaj ve Navraj'ın kuzeni.
~
Lokesh Batta, Jass rolünde: Tejo'nun potansiyel talipleri 
***
Fragmanlar:
Çevirisi yapılıyor
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

4 yorum: