3 Nisan 2019 Çarşamba

Türkçe Altyazılı Hint Dizileri

Şuana kadar olan bütün Türkçe alt yazılı Hint dizilerini yazacağım. Dublajlıysa dublajlı diye yanına not ekleyeceğim. Her çevrilmeye başlayan yeni dizileri de bu listeye ekleyeceğim. Takipte Kalın:)

En sevdiğiniz dizi hangisi oldu ve şuan izlediğiniz dizi hangisi??
~~

1.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? ( En sevdiğim dizilerden..)


Yapım Yılı: 2011-2012 (1-398 Bölüm)
Konusu: Bazen katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi…
 Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon bize aşk ve nefret arasında gidip gelen bir duygu ile birbirine bağlanmış, zıt kişiliklerin ilginç hikayesini sunuyor. Khushi ve Arnav taban tabana zıt ideolojilere sahiptirler.
 Khushi niyete inanıyorsa, Arnav sadece sonuca inanır. Khushi için duygular çok değerlidir, oysa Arnav için duyguların hiçbir değeri yoktur. Khushi’nin insanlarla ilişkileri hayatta en önem verdiği şeyken, Arnav her insanın bir fiyatı olduğuna ve insanların çıkarları için her şeyi yapabileceğine inanır. Khushi kendi halinde, aile değerlerine bağlı, belli manevi ilkelerle hareket eden, Lucknow’lu ve 18 yaşında bir kızdır. İnandığı şeylerin arkasında durur, ona aşılanan değerlerden asla ödün vermez. İnsanların yüzeysel beklentilerine uymak için kendini değiştirmez. 
Onun tam zıttı olan Arnav, kendi kendine bir yerlere gelmiş, acımasız, “ne pahasına olursa olsun kazan” prensibine sahip, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan 28 yaşında bir adamdır. İnsan ilişkilerini hiç umursamaz, istediğini elde temek için insanları piyon olarak kullanmaktan hiçbir rahatsızlık duymaz. Hikaye ilerledikçe, aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde bir sürü sürtüşme yaşarlar. 
Arnav kendisine herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushi’nin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.
Not: Hem TR alt yazılı hemde dublajlı olarak var. ( Bir Garip Aşk )***

2. Geet - Hui Sabse Parayi

Yapım Yılı: 2010 - 2011 (470 bölüm)
Konusu:Tüm engellere, ayrılıklara, aykırılıklara rağmen aşkın gücünü gösteren izleyen herkese yok böyle aşk dedirten bir masal hikaye, Hoshiyarpur'da başlıyor. Güzeller güzeli, saf, masum , kırılgan daha 18 yaşındaki Geet ailesi tarafından zorla evlendirilmek istenmektedir. 
Ailesi bağnazca, cahilce düşünceleri nedeniyle biran önce Geet'i evlendirmek ve kız çocuğu yükünden, sorumluluğundan kaçmak istemektedir.Dev adında bir damat bulmuşlardır bile ve Geet'in artık itiraz edecek gücü yoktur. Dev Geet in ailesinden çok büyük bir gerçeği saklamıştır. Dev evlidir. Düzensiz yaşamı ,sorumsuzca tavırları yüzünden borç batağındadır. Aslında çok zengin , varlıklı bir aileye mensuptur. Ama ağabeyinden para isteyecek durumda değildir. Ve tüm bu sıkıntılı durumlar içerisinde kendisini karısı Naintara'nın hain planları içerisinde bulur. 
Karısı, zengin bir aileyle sahte bir evlilik hazırlamış ve para için gencecik bir kızın kurban edilmesini bile önemsemeden bu evliliğe kocasını razı etmiştir. Maan, Dev in kardeşi olmasına rağmen tamamen farklıdır. 
Güçlü, hırslı, başarılı bir iş adamıdır. Maan hayatında aşka bir kere yer vermiş , fakat aşık olduğu kadının paradan başka bir şey istemediğini anlayınca hayatındaki bu sayfayı tamamen kapatmıştır. Tek düşündüğü başarılı bir iş adamı olmak, çalışmak olmuştur. Ta ki güzeller güzeli Geet'i görene kadar.
Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.***

3. Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon


Yapım Yılı: 2012 - 2014 (648)

Konusu:

Padmini bir kız çocuğuna (Madhubala'ya) hamiledir. Ama kocası bir erkek çocuk istiyordur çünkü kız çocuğununu ona uğursuzluk 

getireceğine inanmaktadır. Padmini karnındaki bebeğin kız olduğunu öğrenince 8 yaşındaki kızı Trishna ile 

Roma ve Malik'in film setine sığınarak dublörlük yapmaya başlar.

Yıllar sonra Madhubala büyümüş, çok güzel bir genç kız olmuştur. Güzellik salonunda çalışmaktadır. 
Ama bilmiyordur ki şahit olduğu bir kaza onun bütün hayatını değiştirecektir ve 
gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktık. 
Süperstar RK bir kazaya neden olur.. RK, Madhu'nun nişanlısı Mukund'a çarpıp kaçmıştır. Madhu, RK ile büyük bir savaşa girer. Verdiği ifade nedeniyle RK, 3 gece nezarethanede tutulur. 
Ama bu Madhu için yeterli değildir. Madhu intikam almaya kararlıdır. Bu kaza ile Madhubala ve RK'nin yolları kesişir.
Not: Hem TR alt yazılı hemde dublajlı olarak var. (Yalancı Bahar) 

***

4. Punar Vivah


Yapım Yılı: 2012 - 2013 (325 bölüm)

Konusu:

İki gencin hala ilk eşlerini sevdikleri halde yapmış oldukları ikinci evliliği konu alıyor. Çocukları için fedakarlık yapıp istemeden evlenen Yash ve Aarti‘nin dramatik ve romantik hayat hikayesi anlatılıyor. Yash ve Arti’nin acı ile geçmiş hayatlarının üzerine ikinci bahar yaşamlarını göreceğiz bu dizide.

Güzeller güzeli kızımız Arti (Kratika Sengar), küçükken yetim kalmış ve çok açılar çekmiştir. Hamileyken kocası tarafından başka bir kadın için terk edilmiştir. Oldukça zor dönemler geçiren Arti, oğlu için hayata tutunmuş bir annedir.
Yakışıklı oğlumuz Yash karakterini Gurmeet Choudhary canlandırıyor. Yash’ın hayatı ise Arti’ye göre daha dramatiktir. Çok sevdiği eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir. 2 kızı ile birlikte hayata tutunmak zorunda kalmıştır. Kızlarının hem annesi hem de babası olmuştur.
Punav Vivah, bu iki acı çeken iyi kalpli insanın hayatını anlatıyor. Dizi ilk bölümlerde biraz yavaş ilerliyor ama sonrasında oldukça sürekliyici ve eğlenceli bir hal alıyor.
Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevirlmiştir.

***

5. Rang Rasiya (En sevdiğim dizilerden..)


Yapım Yılı: 2013 - 2014 (189 bölüm)

Konusu:
Tüm dünya genelinde oldukça çok beğeni ile izlenen Rang Rasiya hint dizisinde, genç bir köy kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır güvenlik kuvvetleri subayı olan Rudra (Ashish Sharma)’nın aşk hikayesi anlatılmaktadır. Yoğun nefret ateşinin körüklenmesiyle Paro ve Rudra bir araya gelmişlerdir. Rang Rasiya dizisi kurak arazilerde Jaisalmer ve Jodpur tepelerinde geçmektedir.Rudra: Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayıdır. Rudra için görev din gibidir. Rudra disiplin düşkünü amansız ve insafsız bir subaydır. Zor bir çocukluk geçiren ve 12 yaşındayken annesinin, onu ve babasını terk etmesiyle büyük bir duygu çöküntüsü yaşayan Rudra’nın kadınlara ve ilişkilere karşı genç yaşda inancını kaybetmiştir. Rudra’nın hayatında duygun, aşkın, sevginin yeri yoktur. Rudra’ya göre aşk, bir güzellik büyüsüdür ve bu büyüye yakalanmamak gerekir. Rudra’nın tek aşkı işidir.

Paro ise güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda hem annesini hemde babasını kaybetmiş, küçük yaşda büyük bir acı yaşamış fakat yaşadıklarına inat hayata olumlu bakan bir gün onu sevebilecek birinin hayalini kurarak yaşamaktadır. Rudra’nın aksine Paro sevgi, umut ve güzelliğe inanan biridir.

Rang Rasiya dizisi bir otobüs saldırısı ile başlar. Paro’nun anne ve babası sınır güvenlik kuvvetlerinin otobüse düzenledikleri saldırı sonucu hayatlarını kaybeder. Paro için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır çünkü artık yalnızdır. Paro ve Rudra ilk defa bindikleri otobüslerin yan yana gelmesiyle karşılaşırlar. Paro bütün sevimliliği ile Rudra’ya bakar ancak Rudra tahmin edeceğiniz üzere umursamaz. Paro ona oyuncak bebeğini vermek ister. Rudra yine haliyle yine umursamaz. Paro oyuncak bebeğini Rudra’ya fırlatır. Bu olay Rudra’nın ilgisini çeker :) İşte o an ilk defa birbirlerine bakarlar. Paro’nun otobüsü hareket eder ve Rudra, Paro’nun gidişini seyreder.

Aradan 15 sene geçer. Paro büyümüş çok güzel bir genç kız olmuştur. Artık evlenme çağındandır. Rudra, Sınır Güvenlik kuvvetleri Subayı olmuştur ve askerlerin korkulu rüyasıdır.
Birpur, sınırlar arasında kalan küçük bir köydür ve her yıl görkemli düğünler yapılır. Yine böyle bir düğünde, Paro’nun düğününde yasa dışı silah kaçakçılığını arştırmak için Rudra görevlendirilir. Bu olay sonucunda Paro’nun hayatı darmadağın olur. Dizi Rudra ve Paro’nun güçlü tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesini anlatacaktır.

Not: Hem TR alt yazılı hemde dublajlı olarak var. (Sensiz Olmaz)

***

6. Pyaar Kii Ye Ek Kahaani


Yapım Yılı: 2010 - 2011 (331 bölüm)

Konusu:

Piya ( Sukirti Kandpal) her zaman farklı bir kız olmuştur. O kendini üzen geçmişine rağmen diğer insanlar arasında kendini pozitif düşünceleriyle aşka olan inancıyla hemen belli eden biridir. Abhay (Vivian Dsena) ise hayatından pek de memnun olmayan 200 yaşında bir vampirdir. Yetim bir kızla bir vampir arasında yaşanan tutku dolu bir aşk hikayesi.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

7. Beintehaa


Yapım Yılı: 2013 - 2014 (237 bölüm)

Konusu:

Preetika Rao ve Harshad Arora gibi bir çok ünlü ismin bir araya geldiği dizinin konusu ise Zain ve Aaliya ismin de iki farklı bir o kadar da zıt karakterin hikayesi anlatılacak olan dizi de Zain kendini beğenmiş , ukala , şımarık ve tüm bunların yanı sıra oldukça da yakışıklı bir gençtir.

Zain’in ailesi Hindistan’ın çok zengin ailelerin den birisidir. Zain eğitimine İngiltere’de bir üniversite de devam etmektedir. Fakat tüm dünyada ki ukala , şımarık ve zengin aile çocukların da olduğu gibi Zain’in de gözü güze kızlardan başka bir şey görmemektedir.

Haliyle Zain için iyi bir eğitim ve bununla birlikte gelecek olan o muhteşem yaşam sorumsuzluğun dan ötürü gelememiştir.Kısacası eğitim Zain için hayal , düş kırıklığın dan başka bir şey olamamıştır. Hindistan’ın sayılı zenginlerin den olan Usman Bey ise Zain’in babasıdır. Oğlunun bu hovardalıklarını ve sorumsuzluklarını öğrenen babası düşünür taşınır ve oğluna sıkı bir ders vermeye karar verir.

Oğlu Zain’i sıkı bir ders alması , silkelenip kendine gelmesi ve hayatını düzene koyabilmesini istediği için Bhopal’de bulunan kuzeninin yanına gönderir. Tam bu sıralarda da kuzeninin düğünü olacaktır. Zain’in Bhopal’de ki kuzeninin adı Aaliye’dir. Aaliye ve Zain tam anlamı ile zıt iki karakterdir. Zain ne kadar ukala ise Aaliye o kadar yufka yürekli ve iyi , Zain ne kadar kendini beğenmiş ise Aaliye o kadar mütevazi bir kızdır.

Usman bey oğlunu Bhopal’ göndermiştir. Zain oraya vardığın da ise karşısına çıkan Aaliye ‘yi çok beğenecektir. Aaliye ise henüz nişanlısı olduğu Zişan’ı hiç görmemiştir ve o da Zain’ i nişanlısı Zişan zanneder ve Aaliye ‘de Zain’ çok beğenir. İşler haliyle klasik hint dizileri gibi sarpa sarmaya başlayacaktır. Gerçekler elbet bir gün ortaya çıkacaktır. Ama iki kuzen birbirine deli divane aşıklar gibi vurulmuşlar, birbirlerine delicesine aşık olmuşlardır.

Not: Hem TR altyazılı hemde dublajlı olarak var. (Benimsin)

***

8. Saraswatichandra



Yapım Yılı: 2013 - 2014 (444 bölüm)
Konusu: Saraswatichandra bir Hint romanı uyarlaması. 1968'de çekilmiş bir film versiyonu da var. Genç bir aristokrat olan Saraswatichandra, zengin bir ailenin eğitimli kızı Kumud ile görücü usulüyle nişanlanır. Daha sonra Saraswatichandra vazgeçer ve bunu Kumud'a bildirir. Bunun üzerine Kumud hayatına devam eder ve Saras pişman olduğunda ise artık çok geç olacaktır.

Not: Hem TR altyazılı hemde dublajlı olarak var. (İki Yabancı)
***

9. Ek Hasina Thi



Yapım Yılı: 2014
Konusu: Amerika’dan dönen Durga Kolkata’ya taşınır. Kardeşi Payal’a tecavüz eden Guenka ailesinin çapkın oğlu Shaurya’dan intikam almak isteyen Durga’nın adaleti arayışı sırasında beklenmedik gelişmeler başına gelir. Doktor babası tarafından büyütülen Durga, kardeşinin adaleti için savaşmaktadır bunun için de önce Guenka ailesinin içine girmeye çalışır.

Shaurya’yı etkileyen Durga, nasıl bir yol izleyecektir, yoksa Shaurya ile arasında bir ilişki mi olacaktır?

Not: Hem TR altyazılı hemde dublajlı olarak var. (İntikam Ateşi)

***

10.Quantico


Yapım Yılı: 2015 - 2018 (3 Sezon, 26 bölüm)

Konusu:

Quantico'da yetişen FBI ajanlarının eğitimlerini ve hayatlarını konu alan dizinin başrollerinde Priyanka Chopra, Aunjanue Ellis ve Jake McLaughlin yer alıyor.

Not: TR altyazılı var 3. sezonu daha çevirisi yapılmadı.

***

11. Chhanchhan 



Yapım Yılı: 2013 (103 bölüm)

Konusu:

Chhanchhan Sarabhai (Sanaya Irani), Ahemdabad şehrinde ailesiyle yaşayan modern bakış açısına sahip genç ve güzel bir kadındır. Arkadaşı Poorvi’nin düğünü sırasında Umaben (Supriya Pathak) ile tanışır. Düğünde bazı sorunlar çıkar ve düğün durdurulur. Umaben bu sorunlardan dolayı Chhanchhan’dan nefret eder. Düğünde tanıştıkları Umaben’in oğlu Manav (Farhan Khan) ile Chhanchhan arasında da karşılıklı nefret başlar. Zamanla Chhanchhan ve Manav arasındaki bu nefret aşka dönüşür. Chhanchhan’ın ailesi bu ilişkiden mutluyken, Manav’ın annesi Umaben bu aşka karşı çıkmaktadır.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

12. Dahleez



Yapım Yılı: 2016 (104 bölüm)

Konusu:

Dizi, Hindistan daki mahkeme sistemini ve siyasi sistemi konu alıyor. Harshad Arora dizide, kamuda görevli bir memuru canlandırıyor. Adarsh Sinha ismindeki memuru canlandıran yakışıklı oyuncu, dizideki performansıyla hayranlarını mutlu etmeyi yine başarmış. Adarsh, her zaman doğruluktan ve adaletten yanadır. Dizinin güzel oyuncusu Tridha Choudhury ise, avukat rolünde karşımıza çıkıyor. Güzel avukatımızın adı ise Advocate Swadheenta Ramakrishnan.

Bir düğün töreninde karşılaşan Adarsh ile Swadheenta arasında bir yakınlaşma başlar. Bakalım bu yakınlaşma nasıl sonuçlanacak derken olaylar iyice karışmaya başlar. Mutlu aşıkların evlenmesine karşı olan Suhasini yani Adarsh’ın annesi ortalığı karıştırma konusunda oldukça yeteneklidir. Tüm engellere rağmen aşıkların hikayesi nasıl sonuçlanacak onuda yazmayalım. Dizinin tadı kaçmasın. Bu arada unutmadan söyleyelim başarılı oyuncu Mohit Chauhan, Üniversite görev yapan Haider Jilani ismindeki bir profesörü canlandırıyor. Haider ise Swadheenta’ın amcasıdır.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

13. Thapki Pyaar Ki



Yapım Yılı: 2015 - 2017 (704 bölüm)

Konusu:

Thapki kekeleyerek konuşan güzel, ahlaklı, terbiyeli, iyi bir kızdır. Artık evlilik çağına gelmiştir. Ailesi bir aileyle tanışır anlaşırlar. Mishra beyin oğlu Diwakar'la evliliğine karar verilir. Yalnız Diwakar kekeleyerek konuştuğu için daha fazla dayanamaz ve düğün günü düğünü iptal eder. Pes etmeyen Thapki için yeni bir şans doğar Noida şehrinde en çok hayranı olduğu Dhruv Pandey'in kanalında stajyer olarak işe başlar. Zamanla Dhruv Thapki'ye aşık olur. Dhruv'un ailesi de onu çok sever. Evlenmeye de karar verirler ama kaderin planları başkadır. Acaba Thapki düğün günü nasıl bir ihanete uğrayacak?? Kader onu nereden nereye sürükleyecek? Peki Thapki tüm bu olanlara dayanabilecek mi?

Not: Dizinin toplam 120 bölümü Tr alt yazılı olarak çevirisi yapılmıştır. 

***

14. Bidaai



Yapım Yılı: 2007 - 2010 (739 bölüm)
Konusu:Hint sinemasının ünlü yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan’ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesi anlatılıyor. Ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır. Alekh’in annesi Vasundhara, oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna’ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister. 
Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur. Diğer yandan ailenin üniversite eğitimi için Amerika’da bulunan oğlu Ranvir de mezuniyetinin ardından eve geri döner ve abisinin düğün hazırlıkları esnasında Sadhna’nın kız kardeşi Ragini ile tanışır. Kısa zamanda birbirlerine âşık olan Ranvir ve Ragini’de evlilik kararı alır. Ancak Ragini’nin oğluna layık bir gelin olmadığını düşünen Vasundhara onların arasını bozmak için planlar yapar.

Not: Dublajlı olarak var. (Deli Divane)

***

15. Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki


Yapım Yılı: 2016 - devam ediyor.
Konusu:Bu iki kızkardeş olan Soum’ya ve Surhi’nin hikayesidir.Soumya babası ve büyük annesi tarafından sevilmeyen torundur.Ama annesi tarafından çok sevilmektedir.Babasını tüm dikkati Surbhi üstünedir.Surhi’nin aksine Soumya sessiz ve sakin bir kızdır.Çok sonra Soumya ile karşılaşan Harman ona aşık olur.Soumya’nın annesi ise bu aşk için Harmanın doğru kişi olmadığını düşünmektedir.Harman ve Soumyanın düğün gecesinde büyük annesi ve babası onu zehirler ancak iyileşir.Fantastik düşüncelerin ve geleneklerin sıkı sıkıya bağlı olunduğu bu dizi ailelerin çatışması,adeta yaşaması haram olan bir insanın yaşadığı mücadele ve acının hikayesi.
Not: 742 bölümü şu anlık çevirisi yapılmış durumda dizi halen devam ediyor.

***

16. Kitani Mohabbat Hai


Yapım Yılı: 2009 (170 bölüm)

Konusu:

Hikaye hapisten bulunan ama salıverilmek istemeyen bir adam ile başlar. Ganga Rai (Arjun'un avukatı) hikayesini bütün dünya ile paylaşmak istemektedir. Arjun, küçük bir yerden şarkıcı olma hayali ile gelen basit bir kız olan Arohi ile tanışınca aşkın anlamını öğrenen, kibirli ve çok başarılı bir iş adamıdır. Arjun, anne ve babası çocukken onu bıraktığı için kadınlardan nefret etmesine rağmen Arohi'ye aşık olmasına engel olamaz. Pek çok kavga ve romantik olaylardan sonra aşıklar için her şey mükemmel görünmektedir. Neredeyse mükemmel..
Not: Dizinin 70 bölümü TR alt yazılı olarak çevrilmiş durumda..
***

17. Pardes Mein Hai Mera Dil


Yapım Yılı: 2016 - 2017 (170 bölüm)

Konusu:

Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi..

Bazen Yanı Başımızdakini Alnımıza Yazılan Sanarız. Ne Kadar Uğraşırız. Oysaki Kaderin Cilvesini Hep Arkaya Atarız.

Bilmeyiz ki Nasibimizde Olan Ta Dünyanın Öbür Ucunda 

Kaderimize Nasibi Yazan Elbette ki Bizi Ona Götürecektir

Böyle Başlayan Bir Hikaye Pardes.
Gururlu,sakin,güçlü bir Öğretmenin, aynı zamanda, Aşkın kutsallığını özel oluşunu , Her bir hücresine yerleştiren narin bir kalbe sahip bir genç kadının hikayesi.. Kaderini yaşamaya ülkesinden kuş gibi uçtu uçmasına da, acaba sandığımı yazılmıştı alnına, yoksa başka planlarını mı vardı onun için kaderin ?

Annesi ile birlikte yaşayan ve ona çok düşkündür bir kızdır. Naina (Drashti Dhami). nişanlancağı gün kalp krizi geçiren annesini bir yardım kuruluşu ile ameliyat ettirdikten sonra, annesinin yoğun ısrarı sebebi ile nişanlısının peşinden gidip evlenmek, kendi hayatını kurmak üzere Hindistan'dan Avusturya'ya gider.

Acaba nişanlısı bıraktığı gibi midir? Tanımadığı bir ülkede hiç hesapta olmadan kendini hayatın tam içinde bulur.

Hiçte beklemediği şeyler ile karşılanan Naina için bu gurbet ülke artık bir ev olmuştur.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***


18. Naagin


Yapım Yılı: 2015 - devam ediyor ( 3.sezon oldu)
Konusu:
1. sezon
Shivanya ve kuzeni Shesha, kadın şekil değiştiren yılanlar veya Shivanya'nın ailesinin ölümünün intikamını almak isteyen Ichchhadhari Naagins . Beş katil vardı, ama Shivanya sadece üçünü görebildi: Ankush, Viren ve Shailesh. Shivanya'nın ailesini, Naagmani denilen büyülü güçlere sahip değerli bir taş elde etmek için başarısız bir girişimde öldürdüler.

İntikamının bir parçası olarak Shivanya, Ankush'ın evine bir bakire olarak girer. İyi kalpli ve neşeli bir genç olan Ankush'un oğlu Ritik, daha sonra Shivanya'ya aşık olur. Ritik'in ona duyduğu duyguları öğrendikten sonra Shivanya intikam almak için onunla evlenir. Daha sonra Viren'i (ilk katil) ve Shailesh'i (üçüncü katil) öldürür; Shivanya ve Shesha, Shivanya'nın Shesha'dan Suri'nin dördüncü katil olduğunu öğrendiğinde Ankush'un arkadaşı Suri'yi de öldürdü.

Shivanya kısa bir süre sonra Ritik'in gerçekten iyi bir insan olduğunu ve babasının kötü davranışlarından haberi olmadığını fark ediyor. Shivanya sonunda, Shivanya'nın oğlu Ritik'e olan aşkı nedeniyle Ankush'u öldüremeyeceğini düşünen Shesha'nın hayal kırıklığına uğruna aşık olur.

Daha sonra Ankush'un karısı Yamini'nin beşinci katil olduğu ve Ritik'in kardeşlik yeğeni olduğu ortaya çıktı. Yamini ve Ankush, Ritik’in gerçek babası Sangram Singh’i kaçırdılar, çünkü yalnızca Ritik ve babası Naagmani’ye vücutlarındaki bir işaret yüzünden dokunabiliyorlardı.

Shesha, sevgi dolu ve sevecen doğası nedeniyle Ritik’e düşmeye başladı; ancak duygularının eylemlerini etkilemesine izin vermiyor. Sheşa'nın Ritik'e karşı duyduğu hisleri öğrendikten sonra, Shivanya ve Shesha'nın şekil değiştiren yılanlar olduğunu öğrenen Yamini, Shesha'yı Shivanya'ya ihanet etmesi için kandırıyor. Bu, Shesha'nın Ritik ve Naagmani'ye olan tutkusundan ötürü Shesha'nın Shivanya'nın düşmanı olmasına neden oluyor. Shivanya Ankush'u öldürmeyi başarır; ancak Ritik buna tanık olur, Shivanya'nın bir yılan olduğunu öğrenir ve aynı anda onu sevmeye ve nefret etmeye başlar .

Ritik kısa bir süre sonra Yamini'nin kötülük olduğuna dair gerçeği öğrendi ve Naagmani'yi korumak için Shivanya'ya katıldı. Shivanya ve Ritik evliliklerini tüketir ve Shivanya'nın güçlerini kaybetmesine yol açar. Bununla birlikte, O ve Ritik, Naagmani'yi kurtarmayı ve Yamini'yi öldürmeyi başarırken, Shesha Avantika ve Vikram adlı Mahishmatis tarafından hapsedildi. Bu sezon Shivanya'nın hamile kalmasıyla sona eriyor.
***
2. sezonShivanya ve Ritik, altı ay erken olmasına rağmen sağlıklı bir kız bebeği olan Shivangi'yi dünyaya getirir.

25 yıl sonra, dul bir Shivanya, Shivangi'nin bir Ichchadari Naagin olmasını istemiyor. Dolayısıyla, Shivangi'yi 25 yaşından önce evlenmesini söyleyen bir Guruji'den istiyor. Ruchika'nın (eski adı Sesha) nişanlısı ve Yamini'nin büyük yeğeni olan Rocky Nikhanj, Shivangi'ye düşüyor. Rocky'nin Yamini ile olan ilişkisinden habersiz olan Shivanya, kızıyla evlenmesi için hazırlanıyor. Bu arada, Ruchika tekrar Mahishmati Krallığı'nı serbest bırakarak, 25 yıl önce Yamini'yi dirilten Kraliçe Avantika'nın Naagmani'yi elde etmesinde yararlı olacağı umuduyla geri dönüyor.
Düğünün yapıldığı gün Yamini'nin çetesi Shivangi'nin ailesini ve Shivanya'yı öldürür.

Guruji, Shivanya'nın geçmiş yaşamı hakkında kaçan Shivangi'yi bilgilendirir. Shivangi, Shivanya'nın katillerini Rocky olduğuna inanıyor ve intikam almak için yemin ediyor. Shivagi 25 yaşındadır ve Gurujiyi dönüştürmek için üç kelimeyi (Rudra, Shesh, Shivanya) okumasını söylüyor.

Yamini gelinin yerini alır ve Shivangi Rocky ile evlenir. Ruchika önce kızgın olmasına rağmen Naagmani'nin evliliğini kabul eder.

Shivagi Avantika'yı öldürmek ister fakat başaramaz kocası Vikram'ı öldürür. Rocky ölen Vikram'ı onun ne olduğunu bilmeden giyer ve Shivagi'yi gerçekten katil olduğuna inanmaya yönlendirir.
***
3. sezonShivangi, babasının ve kocasının neden cinayeti çizerek ona ihanet ettiğini anlamadan ölür. Ancak, intikam için geri dönmek için yemin eder.

Başka bir Haveli olan Ruhi'de - bir başka Naagin, yüz yıllık bir kefaretin ardından şekil değiştirebilme yeteneğini kazanmış, sevgilisi Vikrant'la ay ışığı altında çok beklenen birliklerinin tadını çıkarır. Bununla birlikte, iş dünyasının lideri Andy Sehgal'ın, Yuvi ve Adi'nin Yuvi'nin arkadaşları Rehaan, Daksh, RJ (Yuvi'nin kayınbiraderi) ve Karan'la (Yuvi'nin aile yöneticisi) birliktelikleri şımardı.

Sarhoş bir durumdalar, Ruhi ile yanıltmak ve ona tecavüz etmeye teşebbüs ederken, Vikrant yılan formunu onları korkutmak için alır, ama ajitasyona uğramış bir Adi, anın sıcağında ölen Vikrant'ı vuruyor.

Ruhi, sevgilisinin ölümünden üç cinayeti (Yuvi, Adi, Rehaan, Karan, RJ, Daksh) ve Pratham, Gultu (Yuvi'nin arkadaşı), Anu (Rehaan'ın kızkardeşi) ve Mahir (Yuvi'nin abisi) ile birlikte sevgilisinin ölümünün öcünü almayı kabul eder. / Adi ve Pratham'ın üvey kardeşi). Shivji'nin nimetleriyle, Ruhi bir ritüel gerçekleştirir ve cildini çıkarır, intikam almak için yeni bir yüz edinir.

Not: 2. sezonun Tr alt yazılı çevirisi bitmiştir. 1. sezon ve 3. sezon çevirileri halen devam etmekte..
***

19. Ghulaam


Yapım Yılı: 2017 (160 bölüm)

Konusu:

Hareket halindeki bir trenden, Rashmi adında bir kızın Berahampur ‘a kaçırılması ile başlar. Bheema Choudhary ‘nın yanındaki küçük oğluyla evlenmek üzere köye götürülür. Ancak nişanlısı Rahhav, bir ordu komutanı olarak Behrahampur'a saldırır ama Veer'in kölesi "Ghulaam", Rangeela Param Singh onları kurtarır. 
Ertesi gün Rashmi Delhi'de ki bakandan randevu alması için gönderilir, Veer sessiz kaldığı andan itibaren depresyona girer. Rangeela , Delhi’de Shivan’nın Niti Taylor adında sinir bozucu kızıyla tanışır. Rangeela suçlularla savaşırken, Shivani tehlikeli bir adam olduğunu düşünür.
 Rangeela, amcasının tedavisi için Delhi'ye geldiğini söyleyerek onu takip etmeye başlar. Shivani ertesi sabah Veer’e, Rangeela için bir gelin bulmasını söyler, damat için mükemmel bir gelin önerir. Çünkü astrolog chaudhary, Rangeela’nın ilk kızla evlenmesini ister ve sonra Shivani emrettiği gibi Veer Berahampur da Rangeela evlendirir.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

20. Dil Se Dil Tak


Yapım Yılı: 2017 - 2018 (338 bölüm)

Konusu:

Dil Se Dil Tak dizisinin konusu ünlü aktör Salman Khanin Rani Mukherjee ve Preity Zinta’yla çevirdiği başarılı filmi Chori Chori Chupke Chupke‘ye dayalı. Siddharth Shukla ve Rashmi birbirini çok seven bir çifti Jasmin Bhasin’le bilinmeyen nedenlerden dolay bi çiftin arasına giren 3. kisiyi canlandıracak. 
Bu aile dramında evli bir çiftin ilişkisini ve hayatın tüm zorluklarını göreceğiz. Dil Se Dil Tak oyunculari Siddharth Shukla ‘Parth‘, Rashmi Desai ‘Shoravi‘ Jasmin Bhasinde bar dansici ‘Thaani‘ olarak seyircinin karsisina çıkıcak. 
Dizinin konusuna gelince: mutlu bi evlilikleri olan Parth ve Shoravinin tek eksikleri bir çocuktur ama Shoravi maalesef çocuk dünyaya getiremez. Son çare taşıyıcı anneliktir.
 İşte tamda bu noktada hayatlarına bar dansçısı olan Thaani girecektir. Dil Se Dil Tak dizisinde seyirciye evli bir çiftin duygusal günlüğü ve taşıyıcı annenin hayatlarına girmesiyle oluşan aşk üçgeni sunulacak.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

21. Tanhaiyan Mini Hint Dizisi



Yapım Yılı: 2017 (10 bölüm)

Konusu:

Tanhaiyan iki duygusal anlamda yaralı iki gencin aşk hikayesini konu alıyor. Londra’dan yeni dönmüş Haider ile Moda tasarımcısı Meera’nın bir düğün ortamında karşılaşmaları sonrasında birbirlerinden etkilenmeleri ile başlıyor.
Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

22. Pyaar Ko Kya Naam Doon? ... Ek Baar Phir (En sevdiklerimden..)



Yapım Yılı: 2013 - 2015 (542 bölüm)
Konusu:Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

Not: Dublajlı olarak var. (Tatlı Bela)

***

23. Zindagi Ki Mehek



Yapım Yılı: 2016 - 2018 (505 bölüm)
Konusu:Dizinin konusu ev hanımı Mehek‘i anlatıyor. Mehek Sharma ve Shaurya Karan Vohra ‘nın farklı şekilde olan hayatlarının aşk hikayesine dayanmaktadır . Mehek orta sınıf kız iken Shaurya zengin ve varlıklı bir lokantacıdır. Mehek’in yemek pişirme hobisi ve tutkusudur; ölü annesi tarafından ona miras kalmıştır. Herkes Mehek’in yaptığı yemeği çok seviyor. Ailesi tarafından bir yarışmaya katılması isteniyor, onun potansiyeliyle kayınlarını etkilemek için Hindistanın Süper Aşçısına rekabet oldu. Bu yarışma tesadüfen Shaurya Khanna tarafından yapılmaya karar verildi. Birbirinden habersiz, zaten bir sosyal paylaşım sitesinde farklı isimlerle bir araya geldiler. Shaurya orta sınıf davranışlardan nefret ederken, Mehek yardımseverdir. Yarışma başladığında, Shaurya anında Mehek’ten nefret ediyor ve orta sınıf bir kız olduğu için Mehek’i yargılılar.
Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

24. Qubool Hai



Yapım Yılı: 2012 - 2016 (856 bölüm)
Konusu:Müslüman ailenin çocukları olan Zoya ve Asaf’ın zıtlıklarla dolu aşkına tanıklık edeceğiz. Bir yandan geleneklerine ve inandığı değerlere sıkı sıkıya bağlı Asaf, diğer tarafta modern bir hayatın içinden gelen Zoya Başrollerini Surbhi Jyoti ve Karan Singh Grover’ın paylaştığı Qubool Hai – Zor Sevda dizisi; iki farklı hayatın birleştirdiği Zoya ve Asaf’ın aşk hikâyesi anlatılıyor.

Zoya, anne ve babasından ayrı Amerika’da büyümüş, kendi adetlerine uzak Batılı bir kızdır. Asaf ise dinine ve geleneklerine bağlı Hintli Müslüman bir ailenin oğludur. Hindistan’a hiç görmediği anne ve babasını bulmak için gelen Zoya, hayatının aşkı ile karşılaşacağından habersizdir. Zoya, Asaf’ın sert ve soğuk tavırlarına kızsa da içten içe hoşlanmaya başlar. Aşka inanmayan Asaf’ın ise kalbini Zoya’nın sevgisi yumuşatacaktır.
Not: Dizinin 4 sezonu mevcut. İlk sezonun dublajlı hali vardır. ( Zor Sevda)
***

25. Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 3


Yapım Yılı: 2017 (70 bölüm)
Konusu:
Dizi intikam zemininde dönen bir aşk hikayesi üzerine kurulu. Advay yurt dışında kalan ve aklındaki intikamı almak için geri dönen bir kişidir . Başrol oyuncusu Shivani Tomar tarafından oynanıyor ve karakteri Chandni'nin Advay'le geçmiş bağlantısı olacak. Advay Indrani adlı bir kadından intikam amaya geliyor, çünkü Advay’ın hayatını mahfetmekten sorumludur. 
Advay tapınakta Chandninin karşısına çıkacak ve ondan nefret etmeye başlayacak. Ancak, Advay garip bir şekilde Chandni den etkilenecek ve Chandiniye olan karışık duyguları yüzünden büyük ikilemde kalacak . Advay ve Chandni çocukluk arkadaşıdır ancak Chandni Advayı kandırmiştir ve o yüzden Advay'da ondan intikam almak ister.
Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

26. Uttaran



Yapım Yılı: 2008 - 2015 (1546 bölüm)
Konusu: 
Dizi zıt geçmişe sahip iki arkadaşın hikayesi. Biri zengin bir aile olan Divya ve Bay Tokur çiftinin kızı Tapasya, diğeri ise fakir ve eşini kaybetmiş Damini’nin kızı İçça. Farklı hayat statülerinde yaşayan insanlar fakat iyi birer arkadaşlar. Bu arkadaşlıklarının başlangıcı Damini’nin hizmetçi olarak Divya ve Bay Tokur çiftinin malikanesinde işe başlamasıyla olur.

Not: Dublajlı olarak var. (Kördüğüm)

***


27. Koi Laut Ke Aaya Hai

Yapım Yılı: 2017 (33 bölüm)
Konusu:
Surbhi Jyoti, Shoaib Ibrahim ve Shared Kelkar'un rol aldığı, gizemli ölüm ve reenkarnasyon hikayesi olan dizide, genç ve basit Rayosthoni Kraliyet ailesinden gelen bir kızdır. Geetanjali ve Abhinamyu arasındaki doğa üstü aşkı konu edineni dizide, Bir ordu subayı Abhimanyu ölümünün ardından asla eskisi gibi olamayan Geetanjali hiç bir zaman unutamaz.Yıllar geçsede Abhimanyu’yu unutamayan Geetanjali’yi aşkta zorlu bir sınav dönemi başlayacaktır.Aşk,gizem sırlar ve doğa üstü olaylarla örülü bu dramanın her köşesinde saklı bir gerçek yatmaktadır.
Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

28. Kumkum Bhagya 



Yapım Yılı: 2014 - halen devam ediyor. Hem Hindistan'da hem de Türkiye'de dublajlı olarak Kanal 7'de Ah Kalbim olarak devam ediyor. 
Konusu: 
Aynı anne ve babadan dünyaya gelmiş olsalar da birbirlerinden çok farklı karakterlere sahip olan Pragya ve Bülbül’ün sürükleyici öyküsü ekrana gelecek.

Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten en büyüğü Pragya’dır… Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir. Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir.

Kendisini kızlarına adayan Sarla’nın ise en büyük arzusu iki kızının mutlu bir evlilik yapmasıdır. Ancak Pragya bu konuda pek şanslı değildir. Bülbül güzelliği ile tüm herkesi etkilerken, Pragya onun gölgesinde kalır.

***
hint dizileri

29. Rishton Ka Chakravyuh


Yapım Yılı: 2017 - 2018 (154 bölüm)
Konusu:
On yedi yaşındaki Anami, doğumda terkedilmiş ve bir pandit ailesi tarafından benimsenen Banaras , içinde Laal Mahal bir kraliyet ailesine tek henüz isteksiz varisi olarak döner Bihar badlands ve destan başlar. Satrupa, Anami'yi oğlu ve Anami'nin ikiz kardeşi Vatsalya'nın ölümünden sonra Laal Mahal'a getirir. İsteksizce, Anami Laal Mahal'e geri dönmeyi kabul ediyor. Yavaş yavaş, Anami Laal Mahal'ın geçmişi hakkında bilgi sahibi olur ve ölen kardeşini günlüğüyle öğrenir. Laal Mahal'de kalmaya ve kardeşinin ölümünün ardındaki gerçek suçluyu bulmaya karar verir. Ayrıca, biyolojik babasının geçmişi olan Sudha'yı Laal Mahal'a getirerek yarı kardeşi Narottam'ın hayatını mutlu etti. Sudha'nın gerçek motiflerinden habersiz ve kendisini Laal Mahal'ın Labirenti ortasında buluyor.
Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

30. Ishq Subhan Allah



Yapım Yılı: 2018 - halen devam ediyor. 
Konusu:
"Triple Talaaq" "Üçlü Boşama" dayanacak. Lucknow da geçecek olan, “Ishq Pakeezah” hikayesi bir aşk üçgeni etrafında dönecek ve sonunda üçlü boşama konseptini vurgulayacaktır. Gösteri, aynı Tanrı ve dinleri hakkında farklı bakış açıları olan iki kişi hakkında olacak.

Kabir, Müslüman dinine göre geleneksel ahlak etik davranış kurallarına uyan bir maluvi (DİN ADAMI) iken , Zara iyi eğitimli bir kadındır, Allah'ın öğretilerini, hayat öğretiminin gerçek anlamını temel alan mantıksal,kutsal Kurana bağlı ,liberal bir yaşam biçimine uygular. 

Not: 280 bölümü şu anlık çevirisi yapılmış.

***

31. Bepannah 


Yapım Yılı: 2018 (186 bölüm)
Konusu:
Kader tarafından bir araya getirilen iki yabancının imkansız aşk hikayesidir. Aditya ve zoya'nın en umutsuz kaldıklarında anda aşkı nasıl bulduklarıdır.Bir kazada eşlerini kaybederler, sonrasında Zoya ve Aditya'nın eşlerinin onları aldattığını ve öldüklerinde birlikte olduklarını öğrenirler.Dünyaları başlarına yıkılan ikili bu kaosun içinde birbirlerini bulurlar.Nefretle başlayan bir ilişki; neyin yanlış gittiğini birbirlerini sürekli hatırlatıyorlar.

Nefret dostluğa ve dostluk sonunda aşka döner.Ancak bir kez ihanete uğradığınızda "Aşk" kolay değildir. Yani bir yandan Aditya ve Zoya'nın birbirlerinde aşkı bulama hikayesidir.Diğer yandan da ihanet hakkında bir hikaye.Yash ve Pooja'nın neden öldüğü sorusu Pooja ve Yash'ın kazasıyla ilgili gizem çok sayıda sorunlara yol açacak.Gerçekten bir kaza mıydı? Yoksa intihar mı?Ya da neden oldu?Ve sorular cevap bulmaya başladıkca, Aditya ve Zoya'nın hayatlarını bir araya getirecek ve birbirlerinden ayıracak şekilde etkileyecek.Aditya ve Zoya, birbirlerine karşı olan aşklarını yaşayabilecek mi ?Hayat onları bir araya girecek mi yoksa ayıracak mı?

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

32. Silsila Badalte Rishton Ka



Yapım Yılı: 2018 (196 bölüm)
Konusu:
Hikaye, Nandini'nin ( Drashti Dhami ) hayatı Rajdeep'le ( Abhinav Shukla ) kötü evliliğe sahipken, iyi bir hayatı olan iki çift Kunal ( Shakti Arora ) ve Mauli ( Aditi Sharma ) arasındaki ilişki hakkındadır . Nandini aile içi şiddet kurbanıdır . Nandini ve Mauli en iyi arkadaşlar. Nandini ayrıca Kunal'ı da sevdi ama Mauli'nin kalbini kırmak istemedi, bu yüzden Kunal ile evlenmesine izin verdi.

Not: Tüm bölümleri Türkçe altyazılı olarak çevrilmiştir. 2. sezonuda çıkıyor ama oyuncular ve konusu farklı bir şekilde..

***

33. Ye Hai Mohabbatein (En sevdiklerimden..)


Yapım Yılı: 2013 - halen devam ediyor.
Konusu:
İlk eşiyle olan evliliğini yürütemeyen Raman Kumar Omprakash Bhalla, hayata ve aşka küskün bir iş adamıdır. Bu evliliğinden iki çocuğu olan Raman, kendisini işine adar. Babası Raman’ın yanında yaşamaya başlayan Rumi ise annesinden göremediği şefkati başkalarında arar. Rumi’nin yolu tesadüf eseri İshita ile kesişir. İshita evlat kokusuna hasret kalan ve geçmişte aldığı yaralarla yaşamaya çalışan genç bir diş hekimidir. Rumi ve İshita arasında kuvvetli bir sevgi bağı oluşur. İshita’nın babasıyla evlenmesini isteyen Rumi’nin bu dileği gerçekleşir. Raman, kızı Rumi’nin velayetine sahip olabilmek için evlenmek zorunda kalır. Rumi’nin iyiliği için ise en uygun aday Rumi’yi çok seven İshita’dır. Zorunluluklar yüzünden gerçekleşen bu evlilik ise büyük bir aşkın temelini oluşturur.

Not: Dizi Hindistan'da halen devam etmekte. Türkiye'de de Kanal 7'de halen devam etmekte..

***

34. Kaleerein


Yapım Yılı: 2018 (198 bölüm)
Konusu:
Meera Dhingra ( Aditi Sharma ) gelecekteki kocası için bakımlı olmak istemeyen özgür ruhlu, bağımsız bir kadın. Bir kadının, bir bakım okuluna kayıt olduktan sonra doğal özelliklerini kaybettiğine inanır. Annesi (Jaswinder Gardner), kendisini evlenmeye ve kendini ideal bir üst sınıf karına dönüştürmeye zorlar; Sürekli teklif reddeden sonra kızının evlenmesini umutsuzca arzulamak için. Meera'nın, Soni Kudi Akademisi'ne giderek kendini değiştirerek yalnızca sosyal olarak kabul edilebileceğine inanıyor.

Ancak, Meera bu fikre şiddetle karşı çıkıyor ve sadece onun olduğu gibi onu seven biriyle evlenmesinin gerektiğine inanıyor. Meera için mükemmel bir adam için sürekli aramanın ortasında, o bir çocukluk arkadaşıyla bir evlenme teklifi için görüşmeye gittiğinde tesadüfen Vivaan Kapoor ( Arjit Taneja ) ile tanışır . Vivaan, zengin bir iş timi ve Londra'dan bir NRI'dir. Onun kibirli, egoist ve şüpheli davranışları Meera'nın kabarcıklı kişiliğiyle çatışıyor. Bu, çiftin her zaman tartışmasına ve sonra evli bir çiftin olmasına neden oluyor.

Başlangıçta, kız çocuğu Amaya Kapoor (Nisha Neha Nayak) uğruna Hindistan'a, uzun zamandır kayıp olan anne çocuğunu arayıp çocuğu olarak bırakması için geri döndü. Biyolojik annesi için nefret etmesine rağmen; O gizlice annesine tanışmak ister.

Vivaan, evlenmeyi seçip seçmediğine inanır, hayat partnerini mükemmelleştirmek isterken, Meera hayat partnerinin onun kusurlarını sevmesini ve anlamasını istediğine inanır.
Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

35. Nimki Mukhiya



Yapım Yılı: 2017 - devam ediyor.
Konusu:
Madhubani, Bihar'daki küçük bir köyün arka planında yer alan hikaye, kazayla köyün Mukhiya'sı olan Nimki adlı kaygısız, materyalist, narsist bir kızın hayatıyla ilgileniyor . Nimki sinemayı kızdırıyor, hayalperest ve dünyanın karanlığından habersiz. Nimki Babbu'yı seviyor ve Babbu'nın da onu sevdiğine inanıyor.

Köyün şefi olduktan sonra Nimki, köyün eski şefi Tetar Singh'in oğlu olan Babbu Singh ile evlidir. Tetar'ın Nimki’nin gelini yapma niyetini politik hırslarını yerine getirme niyetindeyken, Babbu’nın ailesinde hiç kimse Nimki’yi kabul etmiyor.

Not: 109 bölümü çevrilmiş durumda..
***

36. Balika Vadhu

Yapım Yılı: 2008 - 2016
Konusu:
Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. 

Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi?
Not: Dizi şuan İkimizin Yerine adıyla Kanal 7'de ekranlarında devam ediyor.
***

37. Yeh Teri Galiyan


Yapım Yılı: 2018 - halen devam ediyor.

Konusu:

Hikaye, en iyi arkadaş olan ve birbirlerinin desteği olan iki küçük çocuk olan 

Shantanu ve Puchki'nin etrafında dönüyor. Shantanu, Puchki'yi koruma sözü verdi. 

İkisi birbirinden bağımsız yaşayamaz, ancak genç yaşta ayrılır. Büyüdükten sonra 

tekrar buluşurlar, ancak arka planda büyük bir farkla uzaklaşırlar. Shantanu yurt 
dışında eğitim görüyor. Doğum yerine geri döner. Puchki hala genelevine ait olduğu 
için, Shantanu ve Puchki'nin toplumun kısıtlamalarıyla yeniden bir araya gelmesi yasaklandı.

Not: Dizinin 168 bölümü şu anlık çevrilmiş durumda..

***

38. Internet Wala Love


Yapım Yılı: 2018 - 2019 (155 bölüm)

Konusu:

Bu yeni dönem romatizim kavramı Jai ve Aadhya etrafında gelişiyor.

Jai sosyal medya ile iç içe yaşarken, Aadhya internete karşı tedbirlidir. 

Hikaye bu iki tamamen zıt insanın yollarının çarpaz olarak nasıl keşfettiklerini 

ve kendilerini sevginin ağına nasıl soktuğunu anlatıyor. Jay ve Adhya tebeşir 
ve peynir gibidir. Emoji ve sosyal medya dünyasında çalışacaklar. Aadhya işine 
odaklanmak isteyen ebeveynleri için ayakta durmaya çalışan ve onları gururlandıran ve sanal dünyadan uzak durmak isteyen bir kızdır. Jai ise çapkın yaramaz ve kızların dikkatini çeken yakışıklı bir rj dir. Bakalım onların hikayesi nasıl gelişecek?

Not: 139 bölümü şu anlık çevirisi yapılmıştır.

***

39. Zindabaad Mini Hint Dizisi


Yapım Yılı: 2018 (13 bölüm)

Konusu:

Zindabaad, Vikram Bhatt'ın VB'si tarafından web'de üretilen bir politik aksiyon gerilimidir. Gösteriler, web orijinallerinin ölçeğindeki Hint web orijinallerinin hızlı bir şekilde doldurulmasında. Hint Yarımadası'nın çatışmalarını tasvir etmek için büyük bir ölçekte filme alınmış bir şov. Bu gösteride, popüler oyunculardan Sanaya Irani, Sana Khan, Anirudh Dave, Pankaj Dheer ve Vikram Bhatt'ın da bulunduğu bir oyuncu bulunuyor.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

40. The Great Indian Dysfunctional Family Mini Hint Dizisi



Yapım Yılı: 2018 (10 bölüm)
Konusu:
Sınır önderi sırasındaki bir kazadan sonra, General Vikramjeet Ranaut, atalarının evinde aileyle birlikte sessiz ve mutlu bir hayat için yerleşiyor. Ayrılmış erkek kardeşi ve kız kardeşi 8 yıl sonra geri döndüğünde, işler kontrolden çıkıyor.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***

41. Dastaan-E-Mohabbat



Yapım Yılı: 2018 - 2019 (69 bölüm)
Konusu:
Salim, genç bir Mesih prensi Anarkali adında bir vali için düşüyor, ancak babasının İmparator Ekber muhalefetiyle karşı karşıya kaldıktan sonra işler karmaşıklaşıyor.

Not: Tüm bölümleri Türkçe alt yazılı olarak çevrilmiştir.

***


42. Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai



Yapım Yılı: 2018 (120 bölüm)
Konusu:
Kaderi iç içe geçmiş iki çocukluk arkadaşı, yıllar sonra yeniden bir araya geldi, ama zaman onları değiştirdi.

Not: 105 bölümü çevrilmiş durumda.. 
***


43. Guddan Tumse Na Ho Payega

Yapım Yılı: 2018 - halen devam ediyor.
Konusu:
Guddan Tumse Na Ho Payegaa, Kanika Mann, Shweta Mahadik, Rehan Roy, Rashmi Gupta, Sehrish Ali, Anuj Kohli, Mayank Verma ve Garima Dixit'in oynadığı bir Hintli televizyon dizisidir. Hikaye, 20 yaşında bir kız çocuğu olan Guddan'ın etrafında dönüyor ve her fırsatta karmakarışık oluyor ve bu yüzden insanlar onun tüm umutlarını yitiriyor. Yaşlı biriyle evlendiğinde ve Hindistan'ın en genç kayınvalidesi olduğunda hayat beklenmedik bir dönüş alır. Guddan, ondan daha büyük olan üç kızı ile başa çıkabilir ve tüm zorluklarını aşarak eleştirmenlerini yanlış kanıtlayabilir.
Not: 145 bölümü şu anlık çevrilmiş durumda..
***

44. Kasautii Zindagii Kay

Yapım Yılı: 2018 - halen devam ediyor.
Konusu:
Anurag ve Prerna'nın ruhuna karışan romantizminin yeniden hayal gücü. Birbirimiz için yaratılmış olan bu yıldız çarpanı sevgililer ihanet, intikam ve intikam oranlarına karşı birleşecek mi?

Not: 116 bölümü şu anlık çevrilmiş durumda..

***

45. Main Maike Chali Jaungi Tum Dekhte Rahiyo

Yapım Yılı: 2018 - halen devam ediyor.
Konusu:
Kocasını aşırı korumacı annesi Satya Devi'nin etkisi altında kocasına maayka'ya döneceğini tehdit eden, mesleğe göre bir düğün organizatörü olan Jaya'nın tatlı ve saf bahu'nun geleneklerini takip ediyor. Sebebi ne olabilir? Annesi tarafından yapılan bir telefon görüşmesi, bağımsızlığının sasuraallığında tehdit altında olduğuna inanmasına neden olur. Ama evlilik sonrası yaşamı gerçekten bu kadar sefil mi? Sevgi dolu kocası Samar boşluğu nasıl kapatır? Güzel Bhopal kentinde yer alan gösteri, ebeveynlerin müdahalesinin çocuklarının evlilik bağımsızlığına nasıl bir zararı olabileceğinin özünü ele almayı hedefliyor.

Not: 101 bölümü şu anlık çevrilmiş durumda..
***

46. Tujhse Hai Raabta


Yapım Yılı: 2018 - halen devam ediyor.
Konusu:
Tujhse Hai Raabta, Purva Gokhale, Shagun Pandey ve Savita Prabhune adlı Hintli bir televizyon dizisidir. Hikaye, bir aile ile trajedi saldırısından sonra birlikte yaşamaya zorlanan üvey annesi ile kızı arasındaki acı-tatlı ilişki etrafında dönüyor.

Not: 28 bölümü çevrilmiş durumda..
***

47. Dil Toh Happy Hai Ji ( En sevdiklerimden..)


Yapım Yılı: 2019 - halen devam ediyor.

Konusu:

Amritsar'da yaşayan, özgür ruhlu bir kızın, mutlu bir kalbi olan, kalp ısınma masalı. Gözlerindeki hayaller ve bulaşıcı olan pozitifliği ile mutluluğu yayma görevinde başarılı olacak mı?
Not: 22 bölümü şu anlık çevrilmiş durumda..
***
Evet şu anlık bu kadar dizimiz var. Türkçe alt yazılı ve dublaj olan buda var dediğiniz diziler varsa yorumlara yazmayı unutmayalım ki listeyi güncelliyeyim. Yeni diziler oldukça eklemeler yapacağım.
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

65 yorum:

  1. Bu dizilerin ingilizce altyazılısını nerden izleyebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direk internete adını yazarsan yanına da english sub. yazarsan bulabilirsin.

      Sil
    2. Çhançhan dizisini nereden izlerim

      Sil
    3. Googleye yaz hemen karşına çıkar dailymotion sitesine koymuşlar :))

      Sil
    4. Beyhadh alti tukce yazili bulamiyom kiçse buıa bilibmi? Bana soyıermisiniz?

      Sil
    5. Türki
      Neden Türkçe Altyazılı Bölümleri yok burda açılmıyor

      Sil
    6. Merhaba burada sadece dizi ve film tanıtımları var :)

      Sil
  2. Bu dizileri nereden izleyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Hepsi farklı sitelerde mevcut istediğiniz dizinin adını googleye yazdığınız vakit bir sürü site çıkacaktır

      Sil
    2. bazı diziler yok ama neden ben bulamıyorum?

      Sil
    3. Çoğu hintfilmcennetinde var oraya bakabilirsin diğerleri de farklı sitelerde mevcut.

      Sil
    4. Bir dizi arıyorum ama hiç bir yerde türkçe altyazılı halini bulamıyorum (Rishton ka chakravyuh) Seyrede bileceğim site varsa link atar mısınız

      Sil
  3. tatlı belanın alt yazısı yok mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Çevirisi var senin için baktım çoğu sitede var. diziizlep1 comdan sitesinden izleyebilirsin.

      Sil
  4. geet hui sabse parayi izlemek istiyorum nerden izleyebilirim hintfilmcenneti kapandi ordan izliyodum

    YanıtlaSil
  5. Bu dizileri nasıl izliyebiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çoğu diziyi barındıran Hintfilmcennetti maalesef kapandı:((

      Sil
    2. Meraba tuhje Hâi raabtaa nerden izlerim sinematic Açılmıyor yardımci olursanız sevinirim

      Sil
  6. *Ek Boond İshq* dizisini hiç bir yerde türkçe altyazılı bulamıyorum. Nerden izleyebilirim? bilen varsa yardımcı olabilir mi? Ek boond İshq Dizisini çok izlemek istiyorum:( ve diğer dizileride merak ediyorum. nerden bulabilirim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çoğu Hint dizisi hdanimeizle sitesinde var belki buda vardır bir bak derim.

      Sil
  7. Gözümüzün bebeği hintfilmcenneti kapandıktan sonra altyazılı izleyemez olduk çok sevdiğim dizilerin ingilizce altyazılısı bile yok :( Niye kapandı bilen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle niye kapandı bende bilmiyorum çoğu Hint diziyi artık facebook gruplarında bulabilirsin :)

      Sil
  8. Bepannah dizisini izlemek istiyorum ama türkçe alt yazılı bulmuyorum yardım edin ilk bölümü seyrettim diğerleri yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir facebook grubunda var yorumlara bakarsan yazmıştım grubun adını :))

      Sil
  9. Ben madhubala dizisini alt yazili olarak izlemek istiyorum nerden izleye bilirim alt yazli bulamiyorum lutfen yardim edermisiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanında altyazılı olarak izlemiştim izlediğim site ne yazık ki kapandı ama hintasya yada hdanimeizle sitelerine bak belki bulursun:)

      Sil
  10. Ben zor sevda dublaj ya alt yazili izle.ek istiyorum ama coğu sayfaya girdim acilmiyor

    YanıtlaSil
  11. Ben zor sevda dublaj ya alt yazili izle.ek istiyorum ama coğu sayfaya girdim acilmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google'ye böyle yazınca direk çıkıyor zor sevda dublaj diye dailymation sitesinden izleyebilirsin.

      Sil
  12. Geet hui sabse parayi alt yazili dediginiz hic bir sitede yok yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  13. Humsafar dizisini alt yazili hangi sitede bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu yerde teliften dolayı silinmiş ama dediler Facebook gruplarından birine yükleyecekler yüklenince yazarım :))

      Sil
  14. Pyaar-kii-ye-ek-kahaani- nin bazı bölümleri silinmiş best dizi sitesinde nerden izleyebilirim??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy bu çok güzel diziydi googleye böyle yazarsan pyaar kii ye ek kahaani izle facebookta bir yer var oradan izleyebilirsin.

      Sil
    2. Bende izlemek istiyorum hangi site acaba

      Sil
  15. Diya aur baati hum dizisini türkçe altyazılı nereden izleyebilirim?

    YanıtlaSil
  16. Ishq mein marjawan nereden izleyebilirim altyazili olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebooktan aynı isim altında bir gruptan izleyebilirsin:))

      Sil
  17. Bu dizileri veren site ne yazık ki kapandı.

    YanıtlaSil
  18. www.korehintdizi.com dan izleyebilirsiniz

    YanıtlaSil
  19. kasauntii zindagii seryalina harda baxa bilerem

    YanıtlaSil
  20. Altyazılısı kalmadı benim bildiğim ama dublajı Youtube'da var:)

    YanıtlaSil
  21. Shakti dizisini nereden izleyebilirim biliyor musunuz
    sanırım kaldırılmış hiçbir yerde çevirisini bulamadım

    YanıtlaSil
  22. Ay o kadar tatlı cevap vermissiniz ki herkese, bende 5-6 yıl once iki yabancıyı izlerdim kanal 7’den simdi arıyorum ama suan hic bi yerde yok😭

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki ilerde bölümlerini diğer diziler gibi Youtube koyarlar :))

      Sil
    2. baska bi yerde bulunamaz mı acaba🥲 2 gundur her siteye baktım ama telif yedigi icin kaldırıldı diyor🥲🥲🥲

      Sil
    3. Kanal 7nin kendi sitesine bak istersen yayınlanıyordu ama şimdi ne durumda bilmiyorum.

      Sil
    4. baktım maalesef yok hic bi yerde

      Sil
    5. Buldum dailymotion sitesinde var bana emailden ulaş bulamazsan link atarım.

      Sil
    6. ay cok tesekkurler ama sadece 7-8 bolum var bildigim kadaroyla orda, hepsi mevcut mu?

      Sil
    7. Final bölümünü de gördüm 111 bölüm.

      Sil
    8. Evet ancak onlar dısında bulamadım..

      Sil
    9. Aaa gerçekten mi başka bilmiyorum:(

      Sil
  23. Ben saraswatichandra, bepannah ve ishq sübhanallah dizilerini çok sevdim bunun gibi bana onerebileceginiz bir dizi var mı şunu da izle dediğiniz? Ama içinde saçmalık olmasın ve oyunculari güzel olsun bildiğiniz var mi

    YanıtlaSil
  24. Merhaba beintehaa türkçe altyazılı bulamıyorum 🥲

    YanıtlaSil
  25. Merhaba benide görün lütfen banada rang jang tere mein dizisini alt yazılı turce nerden bulurum onu atın lütfen nolur ama 16 bölüm den sonrasını tabi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Youtube'da Türkçe dublaj var

      Sil
    2. Merhaba ben guddan tumse naho payega dizisini 127 den sonra bulmiyorum bi cevap verirmisiniz lütfeeeeeen ❤️ ilginiz için teşekkür ederim daha önce de yazmış tim geri donmustunuz teşekkür edemedim

      Sil
    3. Merhaba çeviriler teliften dolayı maalesef kaldırılıyor ama illa izlemek istiyorum diyorsan Youtube'da dublaj bölümleri yayınlanıyor adı, Kaderin Cilvesi - Guddan :)

      Sil
  26. Sindoor ki keemat Türkçe çevirmeniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsin :)

      Sil
  27. Merhaba ıshq subhanallah dizisini nerden izleyebilirim Facebook'ta grup varsa söyleyebilir misiniz?

    YanıtlaSil