21 Temmuz 2021 Çarşamba

Türkçe Altyazılı Hint Dizileri 2

Türkçe alt yazılı arayan arkadaşlara kolaylık olsun diye liste yaptım hatta bu ikinci listem yeni diziler geldikçe de güncellemeler yapacağım. Sizinde bu dizinin de çevirisi yapılıyor dediğinizin dizileri lütfen yorumlarda belirtiniz ki listeye ekleyeyim:)

En sevdiğiniz dizi hangisi oldu ve şuan izlediğiniz dizi hangisi??
~.~

Kuch Rang Pyaar Ke Aise Bhi 2016 - 2017

Halen çok sevilen bu dizinin çevirisi yapılmaya başlanılmış. Harika bir haber değil mi?? Ha bide şunu da söyleyeyim yeni sezon iki çouklu olarak Youtube'da İngilizce altyazılı olarak verilmeye başladı. Türkçe altyazılı yapmak için sadece bilgisayardan yapabilirsiniz:))

Konusu: Başarılı bir iş adamı olan Devrath Dixit ile beslenme uzmanı Dr. Sonakshi Bose'un aşk hikayesi anlatılır. 

Bölüm Sayısı: 414
***

Vish Ya Amrit: Sitara 2018

Bu diziyi izlemedim arkadaşlar ama baya sevilmiş çevirisi de olduğuna göre izlemek isteyenler olursa listeye ekliyorum.

Konusu: Kraliyet klanını öldürmek isteyen kötü annesi Vrinda ve kız kardeşleri Albeli, Chabilli ve Surilli'den kurtulan Sitara adında bir Vishkanya hakkında. Sitara, kendisinin bir vishkanya olduğunu bilmiyor, ancak daha sonra kendisinin bir vishkanya olduğunu öğreniyor. Prensle evlenir ve annesinin kötülüğünü ve teyzeleri Chabili, Surili ve Albeli'yi öğrenir. Evlendikten sonra Sitara, Prens Viraj ile olan evliliğini tamamlayamaz.

 Daha sonra Chabili, Sitara'nın annesi Vrinda'nın talimatıyla Viraj'ın kral babasını öldürür. Sitara, Kral'ın ölümünden sorumlu tutulur ve Sitara'nın annesi ve Mahamata tarafından manipüle edildikten sonra Kraliçe tarafından katil olarak adlandırılır. Ancak Sitara, Chabili Teyzesini öldürerek Kral'ın intikamını alır.

Bölüm Sayısı: 137
***

Rishta Likhenge Hum Naya 2017

Youtube'dan severek izlediğim çok tatlı bir Hint dizisi çevirisi de yapılıyor izlemek isteyenler için bu dizimizi de listeye ekledim :))

Konusu: Hikaye, Diya adında 30 yaşındaki bir kızın etrafında dönüyor. Kız, Ratan Maan singh adında ölmekte olan bir adama bakarak hayatının 12 yılını feda etti. Diya, düşmanları tarafından saldırıya uğradığında her zaman Ratan'ın hayatını kurtarır. Ratan'ı öldürmek için birkaç girişimde bulunuldu. Diya, ailesinden birinin tüm mülkü almak için Ratan Maan Singh'i öldürmek istediğini öğrenir. Hikayenin geri kalanında birçok kıvrım ve dönüş var. Ve tabi ki Aşk. 

Bakalım Diya ve Ratan arasında nasıl bir ilişki söz konusu olacak??

Bölüm Sayısı: 149
***

Ek Shringaar Swabhiman 2016

Konusu: Küçük bir kasabada öğretmenlik yapan Sharda ve iki kızının etrafında geçer. Kızları Meghna ve Naina’yı en iyi şekilde yetiştiren Sharda onları, çok zengin bir aile olan Chauhan ailesinin iki oğlu Kunal ve Karan’la evlendirir. Hem düğün hem de sonrası çok olaylı geçer. Çünkü bu evliliklerden biri aşk diğeri zoraki evlilik olacaktır. 

Aşk evliliği yapan Meghna’nın evliliği, kız kardeşinin zorla kayınbiraderi ile evlendirilmesini sindirememesi yüzünden çalkantılı geçer. Zoraki evlilik yapan çiftimizin durumu ise daha karmaşıktır. Çünkü Karan’ın bir rahtsızlığı vardır ve hiç kimseye dokunamamaktadır bu yüzden aşırı asosyal bir hayat yaşamaktadır. Ve Naina’yı hayatında istememektedir. 

Meghna evliliğinde mutluluğu yakalayacak mı? 
Karan ve Naina’nın imkansız aşkı gerçek olacak mı?

Bölüm Sayısı: 205
***

Krishna Chali London 2018 - 2019

Bir arkadaşın tavsiyesiyle tanıştığım bu dizi bir harika eminim sizde çok seveceksiniz finali çoktan olmuş bir dizi, çevirisi de yapılıyor ee artık tadından yenmez.

Konusu: Krishna adlı bir kızın etrafında geçen hikayesini konu alır. 

Bölüm Sayısı: 281
***

Aladdin 2018

Dublajli Hint dizilerine bir yenisi daha eklendi eminim bayılacaksınız Tv 360'da yeni başladı bir bakın derim:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Mitegi Laxman Rekha 2018

Çok tatlı çevirisi biten bir dizi getirdim size eminim çok seveceksiniz blüm sayısıda oldukça az:)

Konusu: Kanchan, hiçbir zaman sınırlarla tartılmayan genç bir kadındır. Yüzeyde korkusuz bir araya gelmiş gibi görünüyor, ama aslında iç ikilemlerle mücadele ediyor. Hayata benzer bir bakış açısına sahip olan ve toplumun ataerkil zihniyetine boyun eğmeyen Vishesh ile yolları kesişince hayatı değişiyor. Bazı insanlar, ona olan sevgisini vermesini ve ilişkilerini ileriye götürmesini engeller.

Bölüm Sayısı: 70
***

Nazar 2018

Fantastik konulu baya sevilen bir dizi sezon olarak halen devam etmektedir çevirisi yapılan bir dizi olduğu için onuda tabi ki listemize ekliyorum eminim çok seveceksiniz:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Tashan-e-Ishq 2015 -2016

Konusu: Hikaye Twinkle Taneja, Yuvraj Luthra ve Kunj Sarna'nın hayatları etrafında dönüyor. Twinkle ve Yuvraj, anneleri Leela ve Anita'nın rakip olmasına rağmen aşık olurlar. Yuvraj'ın sevgisini taklit ettiği ve Anita'dan intikam almak için Twinkle'ı yok etmek istediği ortaya çıkıyor. Ancak Twinkle, Leela'yı aşkına seçer ve Kunj ile evlenir. Twinkle'a takıntılı olan Yuvraj, Twinkle'nin evli yaşamında sorun yaratmaya çalışır ve hatta Kunj'u öldürmeye çalışır, ancak Twinkle ve Kunj yakınlaşır. 

Twinkle, Yuvraj'ın hayatını böyle bir örnekte kurtarır ve Yuvraj'ın kalbi değişir ve Twinkle ve Kunj'ı yalnız bırakmaya karar verir. Ayrıca onları annesi Anita'dan kurtarır. Anita hapse gönderilir, ancak Kunj hala Yuvraj'ın niyetlerinden şüphelenir. 

Twinkle hamile kalıyor ama Kunj bir kaza geçiriyor ve ölü ilan ediliyor. Herkes tarafından bilinmeyen Kunj hala hayatta ve rekonstrüktif cerrahi geçirmesi gerekiyor. Twinkle kalbi kırıldı ve kayınvalidesi Usha, onu Yuvraj'a yeniden evlendirmeye karar verdi. Şimdi yeni bir yüzü olan Kunj geri döner, ancak Yuvraj ve Twinkle'ın evlendiğini görünce şok olur. Ailesiyle görüşmeden ayrılır, Twinkle'ın onu kolayca unuttuğuna inanır ve doktoru ve arkadaşı Pallavi'nin yardımı ile intikam almayı planlıyor.

Bölüm Sayısı : 322
***

Ishq Ka Rang Safe 2015 - 2016

Konusu: Viplav'ın Dhaani’ye olan imkansız ama bir o kadar da arzulu aşkı izleyenleri ekrana kilitliyor. Viplav’ın ailesi, gelenek ve göreneklerine son derece bağlı bir ailedir. Viplav ise, bu bağlayıcılığın saçma olduğunu düşünmektedir. Viplav, gelenek ve göreneklere inanmamaktadır. Son derece gamsız bir karakterdir. Ona göre, bu tür gelenek ve göreneklere bağlanmak, inanmak, çok saçmadır. Her zaman böyle düşüneceğine inanan Viplav’ın hayatına Dhaani adında masum ve güzel bir bayan giriyor. Bu kadının onun hayatına girmesiyle her şey yavaş yavaş değişmeye başlıyor. Dizinin güzel karakteri Dhaani, son derece masumdur. Ancak çok şanssız bir hayatı vardır. Dhaani, evlendikten bir süre sonra kocasını kaybediyor. Hindistan gibi bir yerde genç yaşında dul kalan Dhaani, bu yörede dulluğun kötü karşılanmasının olumsuz etkilerini yaşıyor. Bu karmaşıklığın ortasında sıkışıp kalan Dhaani, Viplav ile tanışıyor. Viplav, Dhaani ile tanıştıktan sonra hayatı kendisinin bile şaşırdığı bir şekilde değişmeye başlıyor.

Gelenek ve göreneklerine son derece bağlı bir ailenin oğlu olan Viplav, bazen Dhaani’ye yakınlaşıyor bazen de onu kötü birisi olarak görüyor. Viplav’ın dedesine göre, dul bir kadın ölmüş bir kadın demektir. Ailenin bu sıkı bağlılığı ve Dhaani’nin talihsiz hayatı arasında sıkışıp kalan Viplav’ın yaşadıkları da diziye konu oluyor. Her Hint dizisinde olduğu gibi, bu Hint dizisinde de çok çetrefilli bir aşk hikayesi sizleri bekliyor.

Bölüm sayısı: 341
***

Yeh Dil Sun Raha Hai 2014



Konusu: Patna, Bihar'da geçen hikaye normalde bir araya gelmeleri olanaksız olan iki aşık arasındaki güçlü aşk hikayesini anlatmaktadır. İki yüksek kademedeki devlet memurunun kızı olan Purvi iyi eğitimli, katı ahlaki kuralları olan biridir. Arjun ise Purvinin hoşlanmayıp hor gördüğü her şeydir. Baccha Yadav'ın oğlu olan Arjun kaba saba, cahil, cinsiyet ayrımcılığı yapan bir tiptir. Dizi aynı üniversitede okuyan Poorvi ve Arjun arasındaki aşk hikayesinin nasıl geliştiğini anlatmaktadır. Dizide Arjun ve Poorvi kaderin oyunuyla aşık olacakları bir noktaya gelip sonra da ayrı düşeceklerdir.

***

 Phir Bhi Na Maane...Badtameez Dil 2015


Konusu: Abeer Malhotra, geçmişini arkasında bırakmış başarılı bir şarkıcı olmuştur. Müzik kanalının CEO'su olarak hayatına geri dönen Meher ile Abeer aşk, ayrılık,nefret hikayelerini anlatıyor

***

 Teri Meri Love Stories 2012



Konusu: Her bölümünde farklı hikayelerin ve farklı oyuncuların oynadığı Teri Meri Love Stories'in 1. bölümünde baş rolü Gautam Rode ve Mala Salariya paylaşmaktadır.
***

 Muskaan 2018

Konusu: Hikaye Bar Dansçısı ve kızı Muskaan'ın mücadelesi ile ilgilidir. Annesinin mesleği nedeniyle Muskan insanlardan dışlanmak ile karşı karşıyadır. 

Bir annenin kızına sonsuz sevgi ve cesaret verici bir hikayesidir. Hikaye, bir annenin yaşadığı çeşitli duyguları ve anları göz önüne serer. Bir annenin kızına parlak ve sağlıklı bir gelecek vermek için çektiği zorlukları gösteriyor. Gizlenmenin tek yolu ise dünyada saklambaç oynamaktır. Neden Muskaan dünyada herkesten gizlemelidir? Neden annesi onu karanlık bir kutuda saklıyor?

Anne kız ikilisinin yolculuğu sırasında masum çocuğun ve annenin hayatının gizemlerinin ardındaki gerçek ortaya çıkarılacak.
***

 Beyhadh 2016




Konusu: Dizinin ayrıntılı tanıtımı için Tıklayın!
***

 Ishq Mein Marjawan 2017

Konusu: Çok değişik bir konusu var. Hikaye, eşini aldatan bir kadını öldüren gizemli bir kadın seri katili anlatıyor.
***

 Naamkarann 2016


Konusu: Dizi, çeşitli sebeplerden evlenmeden birlikte yaşayan bir çiftin gayrimeşru çocuğu Avni'nin hayat hikayesini ekranlara taşır. Annesi Müslüman olduğu için eşinin ailesi tarafından istenmeyecektir. 

Babaannesi Dayawanti'nin nefreti, Avni'nin annesini öldürüp bunu Avni'nin üstüne atacak kadar büyüktür. Ancak Avni'nin hayata olmasını kendisi için bir tehlike olarak gören Dayawanti, onu da öldürmeyi planlar hatta vuracak kadar da ileri gider. Avni'nin akıbetini öğrenemeden dizide 15 yıllık bir zaman atlaması olur ve biz intikam almak için geri dönen yetişkin Avni ile karşılaşırız.
***

Delhi Crime 2019

Konusu: Delhi toplu tecavüz sonrası çalkalanırken komiser muavini Vartika Chaturvedi, suçlular için özenli bir arama çalışması yürütür. Dizi, 2012 Nirbhaya olayından uyarlandı.

***

Ek Boond Ishq 2013


Konusu: Bu dizide dramatik bir öykü anlatılıyor. Tara adındaki genç kız, fakir bir ailede doğmuştur. Babası vefat ettikten sonra ailenin geçimini sağlama görevi Tara’ya düşmüştür. Annesi, erkek kardeşi ve kız kardeşi ile birlikte yaşayan Tara, hayatın onun omuzlarına yüklediği yükle savaşmaktadır. Fakir ailesini ayakta tutabilmek için elinden geleni yapan genç kızın gücü bir yere kadar dayanır. Artık borçların ödeme zamanı gelmiştir ancak Tara ödeyememektedir. Haciz memurları kapıya dayanmıştır. Tara çok çaresiz durumdadır. Onu bu durumdan kurtarabilecek tek yol zengin birisi ile evlenmektir. 

Mrityunjay Singh Shekhawat adlı karakter ise çok zengin bir ailenin evlatlık oğludur. Kendisi tecavüz ve cinayet ile suçlanmaktadır. Ancak bu suçları onun işleyip işlemediği kesin olarak bilinmemektedir. Çaresiz durumda olan Tara, Mrityunjay ile evlenmek zorundadır. Ancak Mrityunjay hakkındaki suçlamalardan haberi yoktur. Bu iki zıt karakter evlenirler. Tara, Mrityunjay hakkındaki tüm gerçekleri tam da düğün günü tören esnasında öğrenir. Ancak artık geri dönmek için çok geçtir. Tara, bu evliliği yapmak zorundadır.
***

 Razia Sultan 2015



Konusu: Dizi Delhi Sultanlığı'nın ilk kadın hükümdarı olan Razia Sultan hakkındadır. Diziye Shah Rukh Khan, anlatıcı olarak sesiyle katılmıştır.

Kutbeddin Aybek'in torunu, Şemseddin İl-Tutmuş'un kızı olan Razia her yıl etrafında doğan diğer isimsiz ve sayısız kızlarla birlikte bir prenses olarak doğdu. Ama onun içinde yıllar geçtikçe onu sıra dışı bir hükümdar ve korkulan bir savaşçı yapan bir ateş vardı. Razia Sultan, Hindistan'ın ilk kadın Sultan'ı ve Memlük(Kölemen) Hanedanlığını başarıyla yöneten tek kadındır.



Delhi Sultanlığı ya da Sultanat-ı Hint, 1206 - 1526 yılları arasında Hindistan'da hüküm sürmüş hanedanlardır. Türk kökenli olan Kölemen (Hint Memlük) Hanedanı tarafından kurulmuş ve Halaciler Hanedanı, Tuğluk Hanedanı, Seyyid Hanedanı ve Afgan kökenli olan Lodi Hanedanı tarafından yönetilmiş olan Türk devleti. 1526 yılında Delhi Sultanlığı yeni ortaya çıkan Babür İmparatorluğu tarafından 

fethedilmiştir.

***

 Kuch Rang Pyar Ke Aise Bhi 2016



Konusu: Dizi, Dev ve Sonakshi'nin aşk hikayesi ile bunun Dev'in annesiyle olan çok yakın ve nadide ilişkisi üzerindeki etkisini konu almaktadır. Dizide çiftin romantik ilişkilerine gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşılıyor. 

***

Humsafars 2014



Konusu: Humsafars gelecek vaat eden moda tasarımcısı Arzoo Nausheen Khan ile moda evi sahibi bir milyoner olan Sahir Chaudhary'nin hayatlarını konu almaktadır. Tamamen zıt olan iki karakterin duygusal aşk hikayesidir. Bir tarafta Lucknow'dan gelen hayat dolu ve yetenekli bir genç kız diğer tarafta ise ağır başlı ve acımasız çok başarılı bir iş adamı. Bakalım gerçek aşkı bulabilecekler midiri?

***

Gushtak Dil 2013

Konusu: Hikaye, köylü ve kendi halinde olan Laajo (Sana Amin Sheikh) ile çocukluk aşkı Ishana’ya deli gibi aşık olan hoş çocuk Nikhil’in etrafında dönmektedir. Laajo, Nikhil’in hayatında ikinci kadın olarak yer alacaktır. Nikhil (Vibhav Roy), doğum gününü büyükbabasının da yaşadığı Sohanbarsa’da kutlamayı planlamaktadır. Bu doğum gününe de Ishana (Parvati Sehgal) ile birlikte gitmeyi düşünmektedir ancak Ishana reddeder. Nilkhil de arkadaşlarıyla birlikte Sohanbarsa’ya gider ve orada basit bit köylü kızı olan, annesi ve kız kardeşleriyle yaşayan Laajo ile tanışır. Bu süreçten sonra aşk üçgeni başlar.
***

Ek Deewana Tha 2017

Konusu: Shiv Kapoor'un hikayesini ve Sharanya Bisht'e olan aşkını anlatıyor. 

Bir kazada, Shiv ölür ve Sharanya komaya girer. Uyandığında, son birkaç yılı hatırlamıyor ve Vyom Bedi isimli bir erkek arkadaşı onun erkek arkadaşı olduğunu iddia ediyor. Garip olaylar Vyom'un hayatını tehdit ettikten sonra (Shiv'in ruhundan kaynaklanıyor) Sharanya, bir sadhvi'den tavsiye alıyor ve isteksizce Shiv'in ruhunu kızdıran hayatını kurtarmak için Vyom'la evlenmeyi kabul ediyor. Evlenirken Vyom'un babası Rajan Bedi, Sharanya'nın babasını öldürür. Shiv'in ruhu Vyom'a saldırır ve yaralar ve Sharanya, Vyom'u nasıl koruyabileceğini bulmak için Kapali Tepeleri'ne gider. Orada Shiv'in cesedini keşfeder ve geçmişini hatırlar - Vyom'un ona nasıl takıntılı olduğunu ve Shiv'in gerçek erkek arkadaşı olduğunu. Vyom, Shiv'i Sharanya ile evlenerek öldürmüştü.

Bölüm Sayısı: 160
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!

Yorumlarınızı bekliyorum

24 yorum:

  1. merhaba humsafarsi bulamadim nerden izleye bilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lolly Telly Türk Dizi İzleme Grubu olan Facebook'tan izleyebilirsin çevirisi bitmemiştir ama..

      Sil
    2. Merhaba.
      Lolly Telly Türk facebook sayfasından izleyebilirsin.

      Sil
  2. Ishq Ka Rang Safed dizisi de çeviriliyor onu da ekler misiniz?

    YanıtlaSil
  3. Masum dizisini turkce nerden izleyebilirim acaba alt yazilida olur 70 bolumden sonrasini bulamiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehaba.
      Masum dizisinin Türkçe alt yazılısı yok 70. bölüm gerisi yok dediniz dizi daha güncel devam ediyor. Orijinal dilde izlemek isterseniz Youtube'da bildiğim bölümleri var.

      Sil
  4. Merhaba grubunuza istek yolladım kabul edebilir misiniz rica etsem. Bi de Shakti Astitva Ke Ehsaas Ki dizisini altyazılı ekleyebilir misiniz acaba? İnternetten bulamadım çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi hemen kabul ediyorum Shakti dizisini Youtube'da İngilizce alt yazılı olarak veriliyor ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsin.

      Sil
  5. Beyhadh nereden izleyebilirim

    YanıtlaSil
  6. Merhaba imlie dizisini alt yazılı bir şekilde nereden izleyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinematik sitesinde var, Facebok gruplarında da rahatlıkla izleyebilirsin.

      Sil
  7. Punar vivaah dizisini Türkçe alt yazılı nerden izliyebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çevirisi olan site kapanmış şimdi hangi sitede var bende bilmiyorum.

      Sil
    2. Merhaba tujhse hâi raabta diziyi nereden izlerim sitenze Giremiyorum yardım edermisiniz lütfen

      Sil
    3. Merhaba arkadaşlar

      Sil
  8. Diya aur baati hum dizisini nereden izleyebilirim

    YanıtlaSil
  9. Zindagi ki mehak dizisi Türkçe alt yazılı nerede bulabilirim

    YanıtlaSil
  10. Krıshna chali london dizisini sinematikten izleyemedim başka nerden izleyebilirim

    YanıtlaSil