14 Ağustos 2020 Cuma

Dil Se Di Dua... Saubhagyavati Bhava? - Güz Masalı Hint Dizisi

Yepyeni bir dizi başlıyor başroller sevdiklerim Orjinal adı Dıl Se Dua Saunhagyavatı olan dizi Kanal 7'de Güz Masalı adıyla yayınlanacak. Ah Kalbim dizisinden tanıdığımız Sriti Jha (Pragya) başrolünde oynayacağı dizi çok yakında Kanal 7 ekranlarında başlayacak. Bu diziden umutluyum çok güzel olacak gibi Thapki dizisinden hemen sonra başlayacak izlemeyi düşünüyorum bölüm sayısı az hemen bitecek olan dizilerden olacak bakalım gelsin görelim:)

'Güçlükler içinde doğan aşkın öyküsü'
Güz Masalı

Hakkında:

Adı: Dil Se Di Dua... Saubhagyavati Bhava?
Tür: Romantik, Dram, Aile
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, Ismail Umarr Khan
Senarist: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Bölüm sayısı: 326
Bölüm Süresi: 22 dk.
Yayınlanma Tarihi: 18 Aralık 2011 - 18 Ocak 2013
Yayın Günü ve Saati: Hafta içi Hergün
Kanal: Life OK
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Viraj, Jahnvi'ye aşık olan ve onunla evlenen zengin, güçlü bir iş adamıdır. Evlendikten sonra eşinin aşırı sahiplenici olduğunu keşfeder. Kötü bir çocukluk dönemi geçiren Viraj bazen iyi olurken bazende çok kötü bir olabiliyor. Jahnvi, Viraj'in bebeğine hamile kalır ama ne yazık ki Viraj'ın kötülüklerine maruz kalır ve düşük yapar.

Viraj, Sanjay'in hapishaneden serbest bırakıldığını öğrenir. Sanjay, Jahnvi'ye Viraj'ı anlatmaya çalışır, ancak ona inanmayı reddeder.
***

Oyuncular:

Sriti Jha, Janvi/Sia rolünde.. Janvi saf ve temiz kalpli güzeller güzeli bir kızdır. Ama kaderi onu psikopat bir adam olan Viraj'la evlenmesiyle hayatı değişir. Viraj’ın işkencesine dayanamayan Jahvi intihara teşebbüs eder.
~
Harshad Chopda, Raghavendra "Raghav" Pratap Singh rolünde.. Janvi’nin bu acı dolu hayatında yardımına gelen koruyucumuz.
~
Karanvir Bohra, Viraj Dobriyal rolünde.. Psikopat bir adamdır. Janvi’ye aşık onunla evlenen zengin ve güçlü bir iş adamıdır. Viraj, aile içi tacize uğrayan biridir. Kötü bir çocukluk geçiren Viraj, Janvi’ye hayatı zindan eder. 
***
Fragman:

Güz Masalı 19 Ağustos Pazar gününden itibaren başlıyor.:))
~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder