24 Nisan 2020 Cuma

Barrister Babu 2020 Hint Dizisi

Bugün izlemeye başladığım küçük yaşta kızların evlenilmesini konu alan harika bir dizi izlemeye başladım. Hem dram hem nedense bana masallımsı bir his veren dizimin ilk bölümleri baya bi sevdim bu dizinin çevirisinin geleceğine eminim Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var daha yeni olduğu için çok bölüm yok başlangıç olarak baya iyi ama çok merak ettiğim konular oldu bakalım nasıl ilerleyecek bölümleri merakla bekliyor olacağım.

Anirudh and Bondita

Hakkında:

Adı: Barrister Babu
Tür: Dram
Yönetmen: 
Senaryo: Shashi Sumeet Mittal, Sumeet Hukamchand Mittal, 
Shobhit Jaiswal, Sameer Mishra
Bölüm Sayısı:  - devam ediyor
Bölüm süresi: 22 - 25 dk.
Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2020 
Yayın Günü ve Saati: Hafta İçi Hergün
Kanal: Colors TV
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Barrister Babu, çocukluğunda Anirudh Roy Choudhary ile evlenen çocuk gelin Bondita Das ve Anirudh'un eğitimi için toplumla nasıl savaştığı ve onu bir avukat yapmasına nasıl yardımcı olduğu konusunu ele alır.

Anirudh Roy Choudhary, Londra'daki eğitimini tamamlayıp avukat olduktan sonra memleketi Tulsipur'a geri döner. Hindistan'ı geri kalmış bir ülke haline getiren basmakalıp ve gerici ritüeller ve geleneklerden derin endişe duyuyor. Bondita Das, dünyaya bakış açısına sahip, meraklı ve endişeli, sekiz yaşında bir kız. Ancak, bakış açısı ailesi tarafından kabul edilmez.

Anirudh'un ailesi, kastizmin zincirlerini ülkeden çıkarmak istediğini öğrendiklerinde kızarlar. Anirudh ilerici bir gelecek için halkın zihniyetinde bir değişiklik istiyor. Anirudh ve Saudamini çocukluk aşıklarıdır. Sevgileri her zaman aileleri tarafından onaylandı.

Bondita, evlilik için iki koşul öne sürüyor ve kocasına, çok fazla tatlı yiyeceğini ve annesini getireceğini belirten bir mektup yazıyor. Şans eseri, bu mektup düşünmeyi ve görünümü takdir eden Anirudh'a ulaşır. Bondita'nın damat düğünden önce ölen altmış yaşında bir adam ve köy halkı Bondita'yı sati yapmaya zorlamaya çalışıyor . Bondita bilinçsiz düşer ve Anirudh, hayatını korumak için onunla evlenir.

Kusurlu evlilikleri başarılı bir ilişkiye dönüşecek mi?

Anirudh ülkesi için bağımsızlık kazanma görevinde başarılı olacak mı?
***

Oyuncular:

Aura Bhatnagar, Bondita Das rolünde.. Sumati ve Arvind'in kızı; Anirudh'un karısı. Çok tatlı ve akıllı küçük bir kızdır.
~
Pravisht Mishra, Anirudh Roy Choudhary rolünde.. Avukattır. Binoy'nin oğlu; Somnath ve Batuk'un kardeşi; Saudamini'nin çocukluk aşkı; Bondita'nın kocası.
~
Pranali Rathod, Saudamini Bhaumik rolünde.. Shivraj'ın kızı; Anirudh'un çocukluk aşkı.. Çok güzel yetenekli bir kız tam bir prenses gibi..
***
Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz.
***
Fragman: 
 
Çevirisi yapılıyor.
***
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

9 yorum:

  1. Ben de Türkçe altyazılar yok ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayardan hemen oluyor Telefondan altyazılı izlemek için Yandex indirip otomatik çevirinin açık olduğundan emin olun.

      Sil
    2. selam telefona yandex indirdim ama türkçe altyazı yok. 46 bölüme kadar youtube da izledim ama diğer bölümleri türkçe izleyemiyorum napmam gerek?

      Sil
    3. Selamm Youtube'dan kaynaklı ama bu dizinin çevirisi yapılıyor çoğu sitede :)

      Sil
  2. Anladım teşekkür ederim ama ingilizce çeviri geldiğine göre Türkçede gelir herhalde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otomatik çevirinin açık olduğundan emin ol. Rica ederim:))

      Sil
  3. Ne zaman Türkçe altyazısi gelir aceba çok merak ettiğim ve çok güzel bir diziye benziyor merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuanlık bir bilgi yok ama gelirse çok güzel olur:)

      Sil
    2. Sinematik.net de çevirisi var, 23.bölüme kadar heralde. Devamınıda atıyorlar.

      Sil