30 Nisan 2023 Pazar

Türkçe Altyazılı Pakistan Dizileri 2022

Artık yeni bir liste yapabiliriz. 2022 yılında yayınlanan ve çevirisi yapılan dizileri yeni listemizde toplayabiliriz. Böyle olunca istediğiniz yıla ait diziyi bulabileceksiniz.
~~

Mor Moharan

Değişik diyebileceğimiz bir konuya sahip.

Konusu: Çevre bilimleri mezunu olan Rohi, Lahor'daki Punjab Üniversitesi'nde yüksek eğitim aldıktan sonra evine gelir . Memleketine vardığında, Cholistan'da su kıtlığı olduğu için bölgesindeki kadınların su getirmek için uzun mesafeler kat etmek zorunda kaldığını görür. Kendi yöntemiyle onlara yardım etmeye karar verir ve bunu bölgenin saygın ve tanınmış bir adamı olan babasına anlatır. Eğitimini ve babasının konumunu bu sorunu çözmek için kullanır.

Bölüm Sayısı: 33
***

Badzaat

İmran Ashraf'ın bir dizisini getirdim. Kötü adam rolünde ama başrol zorba tarzı.

Konusu: Annesinin geçmişi yüzünden çocukluğundan itibaren akrabaları tarafından dışlanan, hakarete uğrayan Wali (Imran Ashraf) öfkesini kendisine bir kalkan yapmıştır. Etrafındaki insanlar onun her zaman dik başlı, öfkeli, insanlarla anlaşamayan biri olduğunu söyler lakin sert kabuğunun altında tamamen farklı bir insan vardır. Anabiya ( Urwa Hocane ) ise kuzeninin düğünü için annesi ile Karachi’ye gelen oldukça saf, çok güzel ve neşeli bir kızdır. Wali’nin davranışları ve etrafından duyduklarından sonra Wali’den çok korkar lakin Wali Bia’ya karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır bile.

Yolları kesişen bu ikilinin birbirlerine olan duygularını fark etmeleri nasıl olacak izlemeden bilemeyiz:)

Bölüm Sayısı: 44
***

Mujhe Pyaar Hua Tha

İlk bölümü 30 milyona ulaşan kendi ülkesinde çok sevilen bu Pakistan dizimizin çevirisi yapılmakta harika:))

Konusu: Mujhe Pyaar Hua Tha, Maheer, Saad ve Areeb arasındaki aşk üçgenine odaklanır. Saad, kuzeni Maheer'e her zaman aşık olmuştur, ancak bunu ona itiraf edemeyince hayat farklı bir hal alır.
***

Tere Bin

İlk bölümleriyle şimdiden çok sevilen bu dizinin çevirisi yapılmaya başlanılmış izleyin derim eminim konusunu çok seveceksiniz:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Hook

Faysal Qureshi'nin bir dizisinin daha çevirisine başlanılmış:)

Konusu: Hook'un hikayesi, yoğun aşk ve intikam duyguları etrafında dönüyor. Shaheer, Haya ve Zayan'ın arasına girdiğinde çatışma başlar.
***

Qalandar

Kendi  ülkesinde izlenme rekorları kıran bu dizinin çevirisi yapılmakta bekleyen ve arayanlar var ise haberiniz olsun:))

Konusu: Dur-e-Adan, amcası ve teyzesinin koruması altında büyümüş genç ve masum bir kızdır. Dur-e-Adan, küçük yaşta yetim kalmasına rağmen zorluklarından ve zorluklardan şikayet etmez.

Aksine Tebriz, hayatta büyük şeyler başarmayı arzulayan yakışıklı bir gençtir. Aynı mahallede yaşayan Tebriz'in anne ve babası, Dur-e-Adan'ı kendisine hayat arkadaşı olarak uygun bulur. Ancak Tebriz'in hayatı, varlıklı bir aileden gelen Sümbül'ün ona aşık olmasıyla şaşırtıcı bir şekilde değişir. Tebriz, geleceğini maddi olarak güvence altına alma çabası içinde, kendisine dünya ve ahiret için verilen Dür-i Adan hediyesini unutur. Tebriz'in gönülsüzlüğü ve açgözlülük biçimindeki çatışan sadakatleri, Dur-e-Adan ile olan ilişkisine yansımaya başlar.

 Dur-e-Adan'ın karşılaştığı tüm zulümler arasında, etrafındakilere karşı sabırlı olmaya devam edecek mi? Tebriz, Dur-e-Adan'ın hak ettiği saygı ve sevginin farkına varabilecek mi yoksa onu incitmeye devam mı edecek? Tebriz, Dur-e-Adan ile ilişkisini düzeltebilecek mi?
***

Bakhtawar

Bakhtawar (Kısmetli, uğurlu, şanslı)
Yeni çevirisine denk geldim. Hemen listeye ekliyorum izlemek isteyenler için:)

Konusu:Adının anlamının tam tersi bir hayatı olan genç bir kızdır. Alkolik ve kumarbaz babası yüzünden çok zor bir hayatı vardır. Herkesten çok ablasını sever. Yatalak bir erkek kardeşi vardır ve kardeşi doğduktan sonra annesi bütün ilgisini erkek kardeşine verir. Bir gece babası, kumar borcu yüzünden ablasını yaşlı bir adama satar. Ne olduğunu anlamadan itiraz bile edemeden ablası evden gitmiştir. Ablasının gitmesinden sonra ortadan kaybolan babasından 6 yıldır Bakhtawar ve annesi haber alamamaktadır. Annesi ve yatalak kardeşi ile kalan Bakhtawar dayısının himayesi altındadır ama dayısının ve yengesinin başka planları vardır. Yatalak kardeşini tedavi ettirmesinin karşılığı olarak Bakhtawar’ın zihinsel engelli oğulları ile evlenmesini isterler. Büyük hayalleri, büyük hedefleri olan Bakhtawar buna karşı çıkar. En çok istediği şey eğitimini tamamlayıp, başarılı olup, istediği hedeflerine ulaşmaktır.
***

Farq

Faysal Qureshi'den yepyeni bir dizi geldi ve çevirisi yapılmaya başlandı.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Chauraha

Mikaal Zulfiqar ve Madiha Imam'ın birlikte paylaştığı bu güzel dizinin çevirisi yapılıyor. Youtube'da da İngilizce altyazılı olarak var.

Konusu: Orta sınıf bir aileden gelen Zoya, babasının ölümünden sonra annesi ve halasıyla birlikte yaşayan genç ve saf bir kızdır. Zoya'nın annesi Shireen, kızının eğitimini tamamlamasını ve bağımsız olmasını ister. Tam tersine Zoya'nın genç ve olgunlaşmamış zihni arkadaşları ve sosyal medya yüzünden kirlenmeye başlar. Yaşam tarzından utanan Zoya, hayatında bekleyen sayısız belanın başlangıcına sebebiyet veren sahte bir sosyal medya profili oluşturur. Zoya, sosyal medya aracılığıyla saygın bir aileden gelen Junaid ile tanışır. Ancak kimse onun karanlık tarafının farkında değildir. Zoya naif ve saf bir fıtrata sahip olduğundan Junaid onu yalan dolanla tuzağa düşürmeyi başarır. Zoya, Junaid için kolay bir hedef haline gelir. 

Zoya karşılaştığı tüm aksiliklere ve sıkıntılara rağmen durumun ciddiyetinin farkına varabilecek mi? 

Junaid hatalarının bedelini ödeyecek mi?
***

Aik Sitam Aur

Çevirisi yapılan konusu tanıdık ve her ne şekilde olursa olsun izlemeyi sevdiğim bir konuya sahip kesinlikle çok seveceksiniz. Uzun zamandır böyle severek izlediğim bir Pakistan dizisi olmamıştı. Dizinin çevirisi yapılıyor  ve Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz:))

Konusu: Anlaşmalı evlilik ile birleşen iki gencin etrafında dönüyor.
***

Kaisi Teri Khudgharzi

Evett çok beklediğimiz dizinin çevirisine başlanılmış ve Youtube'da da İngilizce altyazılı olarak var. Ayarlardan Türkçe yapıp rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
~

Sang e Mah

Kırsal alanlarda kadınların ezilmesi ve boyun eğmesine dayanan bir dizi. Çok beklenen bir diziydi. İlk bölümde istenilen izlemeyi almış.

Konusu: Büyük bir aşkın hikayesi ve baba - oğul çatışmasını konu alır.

Sang e Mar Mar, asla çiçek açmayan bir çocukluk aşkı etrafında dönen bir hikaye. Aileler arasında arandığında nefret ve intikamın nasıl korkunç bir rol oynadığına dair bir hikaye.
***
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!


Not: 2021 yılı çevirisi olan Pakistan dizileri listesi için Tıklayın!!
Liste 1 için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

12 yorum:

  1. Merhabalar, Pakistan dizilerini izlemek istiyorum. Başlangıç için hangi dizileri önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ilk listeye bakmanı öneriyorum hepsi çok güzel:)) ilk dizim Bashar Momin.

      Sil
    2. Bashar Momin'i izlemek istiyorum ama sonu mutlu mu bitiyor merak ediyorum. Sonu mutlu biten bir kaç dizi önerebilir misiniz rica etsem 🥰

      Sil
    3. Bir de yalnızca blog sayfanız mı var? Diziler hakkında soru sorabileceğim bir Instagram hesabınız falan var mı acaba? Yol göstermesi açısından Instagram da paylaşım yapmanız cok güzel olurdu 😍

      Sil
    4. Belki duymuşsundur Pakistan dizileri pek mutlu sonla bitmiyor ama Bashar mutlu sonla bitti öyle hatırlıyorum. Malaal e Yarr, Yeh Rada Dil, Bin Roye şimdilik bunları izleyebilirsin:) Maalesef sadece bloğum var. Faceookta da paylaşım yapıyorum.

      Sil
    5. Facebook hesabınızı paylaşabilir misiniz?

      Sil
    6. @ovadijo kullanıcı adım :)

      Sil
  2. Merhaba aik sitam aur turkce çeviri sadece 38 bölüme kadar var gerisini nasıl.izleye bilirim YouTube alt yazı İngilizce turkce çeviri yaptım ama olmuyor bu dizi için alt yazı yok diyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Youtube'da 50. bölüme kadar İngilizce altyazı var eminim devamı gelecektir.

      Sil
  3. Mrb faysal quresinin hook dizisi int 29 bölüm kadar yutupda baska nerde bulurum aradim ama olmadi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook'ta 💜 Bin Roye 💜 Asia dizi ve filmleri grubu
      da Türkçe altyazılı olarak yayınlıyorlar istersen oraya bak.

      Sil
  4. Pakistan dizi müzikleri diğer müzik içinde kardeşlerim anlamlarına bakın Allah korusun kötü bir şey olmasın boshar mümin müziği icinde dinen bir sakıncası varsa Allah korusun

    YanıtlaSil