27 Ekim 2021 Çarşamba

Türkçe altyazılı Çin Dizileri 2021

Yepyeni bir listeye hazır mıyız bu listemizde 2021 yapımı Türkçe altyazılı olarak izleyebileceğimiz çok sevdiğim Çin dizilerini ekleyeceğim herzaman ki gibi tavsiyelerinizi de bekliyor olacağım umarım bu listemizde diğer listeler gibi sevilir:))
~~

A Female Student Arrives at the Imperial College

İkibaşrol oyunuyuda çok severim uurda da uyumları çok güzel olmuş. Severek izleyeceğinizi söyleyeilirim. Youtube'da Türkçe altyazılı olarak var. Türkçe adı, İmparatorluk Akademisine Bir Kız Öğrenci Geldi

Konusu: Büyük Komutan'ın tek kızı olan Sang Qi, vefat eden ağabeyinin son arzusunu yerine getirmek için İmparatorluk Akademisi'ne girer. Akademideki tek kız öğrenci olan Sang Qi'nin, girdiği bir bahis sayesinde akademideki Baş Usta Yan Yun Zhi ile yolları keşisir. Deli dolu bir genç kız olan Sang Qi akademiyi birbirine katar.

Tür: Tarihi, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 30
***

Cute Programmer

Çok tatlı bir dizi daha getirdim size, eğlenceli :)) Bu arada bu dizi Türkçe altyazılı olarak Youtube'da var. Türkçe adı, Sevimli Programcı.

Konusu: Kadın programcı Lu Li kariyer hedeflerinin peşinden gidiyor ve kendini programlama alanına adamak için çok çalışıyor. Güçlü bir aile geçmişine sahip, olağanüstü bir bilge olan Jiang Yicheng'i şirketini başarılı bir şekilde yönetiyor. Jiang Yicheng çok sayıda görücü usulü randevuya çıkıyor. Lu Li, beş yıldır platonik aşık olduğu Jiang Yicheng'in şirketine bir şekilde girmeyi başarıyor. Bir süre sonra ikili bazı durumlardan dolayı evleniyor. Ve ikilinin aşk serüveni başlıyor.

 Bakalım Lu Li, inatçı Jiang Yicheng'ın kalbini çalabilecek mi?
 Aşkına sahip çıkacak mı?

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 30
***

You Are My Glory

Çok sevdim bu diziyi çook çünkü oyun oynuyorlar:) Bu aralar bende baya PUBG oynamaya sardım çokta sevdim bu dizi bana oynamamda daha çok bir motivasyon sağladı. Çok iyi oynamalıyım:)) Youtube'da Türkçe altyazılı verilmeye başladı. Türkçe adı, Sen Benim Şanımsın

Konusu: Qiao Jing Jing ve Yu Tu lisede okul arkadaşlarıydı. O zamanlar, Qiao Jing Jing aşkını iki kez itiraf eder ve iki kez reddedilir. On yıl sonra, artık bir oldukça popüler gelen Qiao Jing Jing, bir video oyunu reklamında rol alır, ancak oyun oynayamayacağı gerçeği ortaya çıkar. İtibarını kurtarmak için menajeri onu bir oyun yarışmasına dahil eder. İşte o zaman geleceği hakkında şüpheleri olan uçak mühendisi lise arkadaşı Yu Tu ile tekrar bir araya gelir. Qiao Jing Jing, Yu Tu'dan oyun koçu olmasını ister. İşte o zaman aralarında aşk filizlenmeye başlar.

Tür: Romantik, Oyun
Bölüm Sayısı: 32
***

Unforgettable Love

İnstagramda sürekli videoları karşıma çıkıyordu izlemek nasip oldu artık bayıldım tek kelimeyle harika bir dizi mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum:))

Konusu: Heshi Group CEO'su He Qiao Yan ve bir çocuk psikoloğu olan Qin Yi Yue etrafında dönüyor. Akılcı ve kayıtsız bir adam ile ilişkisi tanıdıktan aşka gelişen yumuşak, iyimser, düşünceli ve titiz bir psikoloğun hikayesini anlatıyor.

Tür: Romantik, Komedi, Aile
Bölüm Sayısı: 24
***

Please Feel At East Mr. Ling

Bu başrol kızımızın bütün dizileri çok güzel oluyor kesinlikle tavsiye edeceğim bir dizi daha çok çok seveceksiniz. Tatlış bir çit daha..:)) Youtube'da Türkçe altyazılı olarak var. Türkçe adı, Kazara Aşk

Konusu: Gu An Xin bir teslimat şirketinde çalışan ve hayallerine tutunarak yaşayan bir kadındır. Sıradan bir hayat yaşamaktadır ta ki o fırtınalı geceye kadar...İşten eve döndüğü ve şiddetli bir yağmurun olduğu o gecede, Li Grup’un yönetim kurulu başkanı Ling Yue’ye motosikletiyle çarpar. Ona çarptığı ve hafızasını kaybetmesine sebep olduğu için Gu An Xin’den 300.000 Yuan tazminat ödemesini ister. Parası olmayan An Xin ona evinde özel olarak bakma teklifinde bulunur. İkili birlikte yaşamaya başlar. An Xin hafızasını kaybettiği ve ismini hatırlamadığı için ona Xiao Ba ismini verir. Peki Ling Yue gerçekten hafızasını kaybetmiş midir? Zaman geçtikçe birbirine karşı duygular beslemeye başlayan ikiliyi neler bekliyordur?

Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 24
***

Miss The Dragon

Tesadüfen Youtube'da gördüğüm ve izlediğime çok sevindiğim tatlı tarihi fantastik konulu bir dizi tavsiyesi daha getirdim eminim çok seveceksiniz ve Türkçe altyazılı olarak Youtube'da var. Türkçe adı, Ejderha İle Karşılaşmak :)

Konusu: Liu Ying adında genç bir hizmetçi şans eseri şans bir yılanı kurtarır. Ancak kurtardığı yılanın bin yıldan fazladır yaşan ejderha kralı olduğunu bilmez. Ejderha kralı Yuchu Longyan, yaptığı iyiliği ödemek için onunla evlenmek ister. Bir süre sonra birbirlerine aşık olurlar, sayısız zorluktan geçerler. Aşkları sonsuzu kadar sürer.

Tür: Tarihi, Fantastik, Romantik
Bölüm Sayısı: 36
***

The Imperial Coroner

Bayadır yeni dizi izleyemiyordum artık açılışı yapıyorum çok güzel bir diziye denk geldim eminim sizde çok seveceksiniz:))

Konusu: Bir adli tabip olma hayallerini gerçekleştirmek için Chang'an'a giden bir adli tabip ailesinin kızı Chu Chu'nun( Su Xiao Tong ) hikayesine odaklanıyor. Başkentteyken, bir imparatorluk prensi ve aynı zamanda yasal suç dairesi başkanı Xiao Jin Yu ( Wang Zi Qi ) ile tanışır. İkisi, 18 yıldır altta yatan daha büyük bir komployu ortaya çıkarmaya yönlendiren zorlu vakaları çözmek için el ele verir.

Bakalım vakayı çözebilecekler mi, kızımızda amacına ulaşabilecek mi?? Hepsini izleyip göreceğiz:)

Tür: Tarihi, Romantik, Tıp
Bölüm Sayısı: 36
***

You Are My Hero


Bu aralar karşıma sürekli çıkan yeni başladığım doktor asker aşkını mutlaka size tavsiye etmeliydim gerçi çoğunuz benden önce izleyip görmüşsünüzdür.

Konusu: Hareketli metropol hastanesinde yeni bir asistan olan Mi Ka’nın hayatı sıkıcı olmaktan uzaktır. Düzenli bir hasta akışı ve tamamlanması gereken çeşitli eğitim egzersizleriyle, Mi Ka’nın iş dışında hiçbir şey için çok az zamanı var, ama umursamıyor. İnsanlara yardım etme ve hayat kurtarma şansı, tüm istediği şeydi ve sonunda bunu yapmanın bir yolunu bulduğu için mutlu.rüyalar gerçek olur. Başkalarına yardım etmek için yeni bir fırsat doğduğunda gönüllü olan Mi Ka, hastane ve polis SWAT ekibi arasında hayatını sonsuza dek değiştirecek bir kararla ortak bir acil kurtarma eğitimi tatbikatına katılır. Ölümcül bir deprem dünyanın temellerini salladığında Mi Ka, kurtarma operasyonlarına yardımcı olmak için depremin merkez üssüne gitme emri verilen ekibin bir parçasıdır. Her ikisine de birbirleri hakkında pek de olumlu bir izlenim bırakmayan bir dizi yanlış anlamayla Mi Ka ile tanışan özel operasyon ajanı Xing Ke Lei de dahil olmak üzere bir askeri personel ekibinin katıldığı Mi Ka ve tıbbi ekip seti tehlikeyle dolu bir göreve çıktı. Baştaki şüphelerine rağmen, Xing Ke Lei ve Mi Ka’nın, yakın zamandaki depremden en çok etkilenenlere yardım etmek için farklılıklarını bir kenara bırakmaktan başka seçenekleri yoktur. Yan yana çalışarak, her birinin hayat kurtarmak için nasıl yorulmadan çalıştığını gözlemledikçe birbirlerine karşı duyguları yavaş yavaş yumuşamaya başlar. Mi Ka ve tıbbi ekibin geri kalanı, içinde çalıştıkları ülke kargaşaya sürüklendiğinde kendilerini gerçek bir tehlikenin içinde bulur.

 Hayatını tehlikeye atan Xing Ke Lei, onları kurtarmaya kararlı, ama onlara zamanında ulaşabilecek mi?

Tür: Romantik, Dram, Tıp
Bölüm Sayısı: 40
***

Miss Crow with Mr. Lizard


Yeni başladığım ve çok severek izlediğim bir Çin dizisi daha getirdim. Tam çerezlik romantik konulu tatlı bir dizi diyebilirim. Youtube'da Türkçe çevirili olarak var. Türkçe adı, Bayan Karga ve Bay Kertenkele :)

Konusu: Gu Chuan,  tutku dolu, enerjik bir genç adamdı ani bir trafik kazası nedeniyle hayatı alt üst olur.

 Kalbinde yaşamı tehdit eden yaralar var ve cerrahlar ona acil bir kalp nakli yaparak onu kurtarabiliyor. Ancak iyileştiğinde, çoğu egzersiz biçimini gerçekleştirmesine artık izin verilmediğini anlar. Daha da kötüsü, doktorlar uyarıyor güçlü duygular yaşamanın hayatına erken son verebileceğini söyledi. Normal hayata geri dönmeye çalışır, ancak yaşam tarzında yapması gereken değişiklikler, varoluşunun tüm heyecanını giderir. Kalp atış hızını yükseltebilecek her şeyden dikkatli bir şekilde kaçınır - bunu yapmak onu eski halinin gölgesine dönüştürse bile. Ancak Jiang Xiao Ning adında bir kadın, kendisiyle birlikte kurduğu şirkette işe geldiğinde işler başka bir hal alır. Jiang Xiao Ning'in kendi hikayesi de üzüntüyle doludur: Küçük yaşta öksüz kalmıştı. Ne olursa olsun, gerçek bir pozitiflik insanıdır. Yavaş yavaş, bu pozitiflik Gu Chuan'ı aşındırmaya başlar. Peki bu bağ, durumuna rağmen romantik bir hal alabilir mi?

Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 36
***

The Long Ballad


Sonunda Çin dizilerine tekrar başlıyorum harika bir dizi buldum daha bitmedi yine Youtube'dan izliyorum altyazılı olarak ama çevirisi yapılır gibi de bilmiyorum ben çok sevdim:)

Konusu: Tang Hanedanlığı'nın Wude Dönemi'nin 9. yılında eski veliaht prensin kızı Li Changge, saraydaki askeri darbeden kaçar. Kaçışı sırasında Changge, bir otlak kabilesinin gizli servis ajanı olan ve Qin Zhun takma adı altında olan Ashina Sun ile karşılaşır. Birbirlerini kavga ederek tanıdılar ve sevgileri daha da güçlendi. Bakalım ilerde ne olur göreceğiz.

Tür: Tarih, Romantik
Bölüm Sayısı: 49
***

The Blessed Girl


Oyun oynamayı seviyorsanız Pubg gibi bu dizi çok hoşunuza gidecek dizi diğerleri gibi kısmen fantastik hatta bazen basit ama inanın izlenmesi çok zevkli çok hoşuma giderek izliyorum bu türü sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Youtube'da Türkçe altyazılı olarak var Kutsal Kız diye geçiyor:)

Konusu: Suchuan, gizemle kaplı bir ülkedir. Bir zamanlar güzel bir barış ve refah yeri, şimdi sadece bölünme ile parçalanmış ıssız topraklar kaldı. Bu sefalet ülkesinin genç hükümdarı Yuan Yi (Lin Yi), halkını saran hastalıkları sona erdirme sözü vererek tahta çıkar. Sorun, tanrıların efsanevi düşüşünden kaynaklanıyor, bu yüzden Yuan Yi, yeterli ruhsal güce sahip olanı bulmayı üstleniyor. Sıradan biri kılığına girerek, topraklarına musallat olan kötülüğe karşı savaşacak kadar güçlü olanı aramaya koyulur. Yuan Yi, uzak bir köyde inanılmaz bir ruhani güce sahip genç kız Ling Long ve babası Huo Tu Xin ile tanışır. İkisinden, dünyalarını yıkım için kararlı olan kötü güçlerden kurtarmak için tehlikeli yolculukta kendisine katılmalarını ister. İyiyle kötü arasındaki asırlık bir savaşta, bu cesur üçlünün çabaları yeni bir barış çağını başlatmak için yeterli olacak mı?

Tür: Tarihi, Fantastik, Romantik
Bölüm Sayısı: 40
**
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!

*
Liste 1 Çin dizileri için Tıklayın!
2020 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
2021 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
2022 yılı Türkçe altyazılı Çin dizileri için Tıklayın!
Yorumlarınızı bekliyorum.

8 yorum:

  1. The long ballad ın çevirisi vardı asyalog com da. Güzelde dizi, başrollerin uyumu çok güzel. Fantastik tarihi dönem dizilerinden daha gerçekçi olduğu için daha da bir sarıyor. Miss crow with mr lizard da çok güzel bir dizi izlemeyenlere tavsiye ederim. Eğlenceli güzel akıyor

    YanıtlaSil
  2. Müslüman kardeşlerimize zulüm yapan zalim millet çin ve hindistanın dizileirini insanlara tavsiye vermeniz hem hoş değil hem zaten dinimizde de pek de doğru değil gayrimslimlerim bir adetine bakıp beğenecek olsalar skınıntı olır ve sizde vebale girmiş olursunuz genel anlamda dizi film malayani iş olduğu in izlememek aslında en iyisi bakılıyor bari gayri müslüm olmasın ve tavsiye verici yerler olmasın kardeşim vesselam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türk dizileri daha beter iş ahlak ise türk dizilerinin eline su dökemezler özenmek veya onlara destek olmak saçma şu yaşadığın dünyada bize ait olan nekadar ürün var acaba, yapılıyorda bizmi kullanmıyoruz bukadar yazmışsın ama kendin tamamen yerli takılıyorsun sanırım bu yorumu hangi telefon veya pc ile yazdın cebinde kredi kartı var mı ? yok mu? yediğin ürünlerin giydiğin kıyafetlerin %100 yerli olduğundan eminmisin kısacası tükettiğin ürünlerin %80'i zaten yabancı tükettiğin ürünlerden kastım diziler filmlerde dahil eğer hiç bir yabancı ürünü kullanmıyorum diyorsan imkansız ormanda felan yaşıyor olman gerekiyor dediğin şeylere haksızsın demiyorum fakat bu dizilerin çoğunu izlerken onlara herhangi bir gelir gitmiyor çoğumuz çevirmen birkaç arkadaş sayesinde sitelerine eklenmesi ile yani korsan olarak izliyoruz o yüzden bu yorumun burda saçma kalıyor yani izlediğimiz şeyler örf ve adetlerimize uygun değil demek istersen de birçok saçma sapan yaz dizilerimiz, yeşilçam, Aşk-ı memnu vs birçok dizi filmlerimiz nekadar uygun acaba halk ile devleterin politikalarını karıştırmayın insanları ötekileştirmeyin dininizin ismi islam ve islam barış demek ırkçılığı yasaklar diziler ve filmler birçok konuda özendirebilir evet fakat günlük yaşamda görülen duyulan şeylerde özenilecek durumlar zaten internet başlı başına böyle bir dünya İslam'a göre konuşalım insan dünyaya zaten sınav için gelmedimi nefsine hakim olucaksın doğru ve yanlışı ayırman gerekir zaten bunun için geldin değil mi? Yani şu dizilerde ne özenilebilir onuda anlamıyorum izlerken herhangi bir özendiğim durum yok keyif alıyorum ve izliyorum vakit geçirmek için bukadar abartmanıza gerek yok bence dediğim gibi zaten tükettiğin herşey gördüğün herşey senin söylemin ile gayrimüslimlerin

      Sil
  3. The Long Ballad dizisine başladım. Gerçekten çok güzel bir dizi. Dilraba Dilmurat harika bir oyuncu.

    YanıtlaSil
  4. başrol kızın erkek kılığına girdiği çin dizileri önerir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sevdiğim türlerden sanırım o tarz izlediğim bütün dizileri ekledim. Liste 1'e bak istersen:))

      Sil