8 Mart 2019 Cuma

Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke 2019 Hint Dizisi

Konuyu tam olarak anlamadım ama Kumkum Bhagya'yı kısmen anımsatıyor belki fragmandan dolayı öyle hissetmişimdir bide sanki eski dizilerin tadı varmış gibi buda hissiyat olabilir:)

Hakkında: 

Adı: Yeh Rishtey Hain Pyaar Ke 
Tür: Aile, Romantik 
Yönetmen: Rajan Shahi
Senarist: Nikita Dhond, Shivani Shah, Aparajita Sharma, Divy Nidhi Sharma
Yayınlanma Tarihi: 18 Mart 2019 – devam ediyor 
Bölüm süresi: 24 dakika 
Kanal: Star Plus 
Dil: Hintçe 
Ülke: Hindistan 
***

Konusu: 

Mishti'nin tek bir sorusu vardır 'Neden Anında Düğün?' 

Kuhu, ilk bakışta Kunal'a âşık olur ve Meenakshi'nin Kunal'ın evliliği için bir öneri gönderdiği zaman sevinir. Yanlış anlaşılma nedeniyle, Meenakshi, Kuhu'nun kalbini kırarak bırakarak Kunal için Mishti'yi seçti. Mishti evlilik öncesi kur talebinde bulunduğunda, Meenakshi sinirleniyor. Mishti'den Abti'nin STK'sına yardım etmesini istiyor ve Mishti ile Kunal arasında farklılıklar ve sorunlar yaratmayı umuyor.

Mishti ve Abir birlikte çalıştıkça, süreç içinde daha da yaklaşarak bir dostluk ve anlayış bağı oluştururlar. Abir Mishti'ye aşık olurken, kayıtsız davranışından dolayı Kunal ile olan ittifakını keser. Sonunda Mishti, Abir'e olan duygularını ve ikisi de onların aşklarını itiraf ettiğini anladı. Bu arada, Kunal ve Kuhu evlenir. Kuhu'nun mutluluğu, Kunal'ın onun için hiçbir şey hissetmediğini göstermesi nedeniyle kısa sürmektedir.
*** 
~ Mishti and Abir ~

Oyuncular: 

Shaheer Sheikh, Abir rolünde.. Kunal'ın evlat edinen kardeşi.
~
Rhea Sharma, Mishti rolünde.. Mishti, bağımsızlığa ve bir ilişkideki uyumluluğun önemine inanan, yeryüzünde bir kız. Ebeveynlerinden Karishma ve Naman'dan ölen olarak, Maheshwari ailesi tarafından evlat edinildi.
~
Ritvik Arora, Kunal Rajvansh rolünde.. Parul ve Mehul'un oğlu; Abir'in evlatlık kardeşi; Kuhu'nun kocası.
*** 
Son Fragmanlardan Birtanesi:


~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder