7 Ekim 2022 Cuma

The Queen's Umbrella 2022 Tarihi Kore Dizisi

Her projesinde kendine özgü aurasıyla karakterlerine hayat veren Kim Hye Soo yepyeni bir tarihi dizisiyle geliyor. Ben mutlaka izlerim dediğim bir yapım olduğunu düşünüyorum. Başrol karakter olgun ve sert bir kişilik bakalım yan rolde olan oyuncuların hikayeleri nasıl olacak merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz??
"Tüm Joseon'da en hızlı adım atan kraliçe geldi!"

Hakkında:

Adı: The Queen's Umbrella
Tür: Tarih, Dram, Komedi
Yönetmen: Kim Hyung Sik
Senaryo: Park Ba Ra
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 15 Ekim 2022 - 4 Aralık 2022
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi - Pazar, 21.10
Kanal: tvN, Netflix
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Kraliyet ailesi için baş ağrısından başka hiçbir şeye neden olmayan baş belası prensleri eğitmeye ve onları gerçek veliaht prenslere dönüştürmeye çalışan bir annenin hikayesi konu alınır.
***

Oyuncular:

Kim Hye Soo, Kraliçe Im Hwa Ryeong rolünde.. Kralın karısıdır. Zarafet aurasına sahip olmak yerine, dikenli, hassas ve ateşli bir kraliçedir. Sevecan bir kraliçe iken zamanla insanlar yüzünden kişiliği değişmiştir. O, bazen gururunu terk eden ve hatta küfür ettiği bilinen bir kraliçe! Hayatının her günü imtihanlarla doludur, herşeye çocukları uğruna direnir.
***
Fragmanlar:
Saraydaki çeşitli karakterlerin yoğun yaşam tarzını ve taht kavgasında ortaya çıkan kaosu vurguluyor. Kraliçe Im Hwa Ryung hazırlanıp abartılı aksesuarlarını takarken oğullarından biri, “Her zaman hatırla. Annem bir milletin anasıdır.”
***
 
Çocuklarını korumaya söz veriyor!
***
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder