21 Aralık 2022 Çarşamba

Poong, The Joseon Psychiatris 2022 / 2023 Tarihi Kore Dizisi

Uzun zaman sonra medikal konulu yeni bir tarihi Kore dizisi başlayacak merak ettim doğrusu. Oyuncular bakımından biraz tereddütlüyüm bilmem neden ? Bakalım bi başlasın ondan sonra düşüncelerim değişecek mi göreceğim.


"Önce kalbinin içine bakacağım"

Hakkında:

Adı: Poong, The Joseon Psychiatrist
Tür: Tarih, Medikal, Romantik
Yönetmen: Park Won Gook
Senaryo: Park Seul Ki, Choi Min Ho, Lee Bom
Sezon Sayısı: 2
Bölüm sayısı: 12 (2.sezon) 10
Yayınlanma Tarihi: 1 Ağustos 2022 - 6 Eylül 2022
2. sezon Başlangıcı: 11 Ocak 2023
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi - Salı
Kanal: tvN
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Yoo Se-Poong ( Kim Min-Jae ) kraliyet ailesi için bir doktordur. Kraliyet ailesinin bir komplosuna karışır. Bu onun kraliyet sarayından kovulmasına yol açar ve garip ama güzel Gyesu Köyü'nde çalışmaya başlar. Orada Yoo Se-Poong, Seo Eun-Woo ( Kim Hyang-Gi ) ve Gye Ji-Han ( Kim Sang-Kyung ) ile tanışır. Yoo Se-Poong, bir hastanın fiziksel rahatsızlıklarını ve aynı zamanda zihinsel ağrılarını tedavi eden bir doktora dönüşür.

2. sezon için: Yapım ekibi, “2. Sezonda Hanyang'a (Joseon'un başkenti) taşınan Gyesu Kliniği doktorlarının performansları daha dinamik bir şekilde tasvir edilecek. Yeni değişikliklerin yanı sıra Yoo Se Poong ve Seo Eun Woo arasındaki aşk da daha derinlemesine anlatılacak.”
***

Oyuncular:

Kim Min Jae, Yoo Se Poong rolünde.. Kraliyet sarayının efsanesi olarak adlandırılacak kadar şaşırtıcı becerilere sahip baş akupunktur uzmanı olan sıcak kalpli biridir. Ancak başarıyı kovalarken beklenmedik bir olaya kapılır ve bir akupunktur uzmanı olarak büyük yeteneğini kaybeder.
~
Kim Hyang Gi, Seo Eun Woo rolünde.. Dayanılmaz günlük hayatının yükü altında ezilen, bundan kaçan ve psikiyatristdır. Kalbi kırık olanların hikayelerinden anlamlar çıkartan tuhaf bir duldur. Soylu bir ailenin kızı olarak keskin gözlem becerilerine ve olağanüstü empatiye sahip olan Seo Eun Woo, vefat eden kocasına karşı erdemli kalan bir eş olma tehlikesinin ortasındadır. Tam bu sırada Yoo Se Poong ile tanışır ve dramatik olaylarla karşı karşıya kalır.
~
Kim Sang Kyung, Gye Ji Han rolünde.. Eşi benzeri yoktur. Samimiyetini huysuz kişiliğinin altına saklayarak yaşayan Sorak köyünün doktorudur. Materyalist ve para takıntılı biri olmasına rağmen gerçekte iyi biri olduğu için Yoo Se Poong'u kalbi iyileştiren gerçek bir doktor olma yolunda yönlendirir.
**
1. sezondan Poster
“Bugün sizi hangi hastalık getirdi? Önce kalbini muayene edeceğim."
***
2. sezon

***
2. sezon Fragman:
Bu sezon daha çok aşk temalı geçecek belli oldu:))
"Kalbimi burada bırakacağım. Seni çok özlüyorum.”
***
Fragmanlar:
 
Yoo Se Poong hala perişan haldeyken ve artık tanrısal akupunktur becerilerine sahip olmadığına inanamadığında, Gye Ji Han ona, "Akupunktur yapamıyorsan, yakı deneyebilirsin ve eğer yakı kullanamıyorsan. , bitki ilacı kullanabilirsiniz. Eğer kaçarsan, çözülür mü, seni aptal?”
***
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder