4 Aralık 2022 Pazar

Alchemy of Souls 2022 Tarihi Kore Dizisi

İlk fragmanlardan Çin dizilerine benzettim, makyaj ve kostümler olsun. Acaba nasıl bir gidişati olacak merak ettim. Farklı bir tarihi dizi geliyor gibi merakla bekliyorum. Oyuncular zaten çok iyi.. Jung So Min tarihi diziye yakıştı bee bir keresinde yanlış değilsem bir tarihi filmde izlemiştim. Yakıştırdım bakalım burada nasıl performans sergileyecek ve çift uyumu nasıl olacak izleyip göreceğiz:))
"Karanlığımın derinliklerinde parlayan tek kişi sensin"

Hakkında:

Adı: Alchemy of Souls
Tür: Tarih, Dram, Romantik, Aksiyon
Yönetmen: Park Joon Hwa
Senaryo: Hong Jung Eun , Hong Mi Ran
Sezon Sayısı: 2
Bölüm sayısı: 20 (1.sezon) 10 (2.sezon)
Yayınlanma Tarihi: 18 Haziran 2022 - 21 Ağustos 2022
2.sezon: 11 Aralık 2022 - 8 Ocak 2023
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi - Pazar, 21.10
Kanal: tvN, Netflix
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Kurgusal bir ülkede, hayata geri dönen ruhlar etrafında dönmektedir. Tarihte veya haritalarda olmayan bir ülke olan kurgusal Daeho ulusunda geçen fantastik-romantik dizi, "hwanhonsool" (ölülerin ruhunun yaşama dönüşü) ile insanların ruhlarını değiştiren sihir nedeniyle kaderleri çarpışan insanların hayatlarını sergilemektedir.
***

Oyuncular:

Lee Jae Wook, Jang Wook rolünde.. Daeho ülkesinde yaşayan ve Jang ailesinin asil ancak belalı genç efendisidir. Tüm ulusun konuştuğu trajik bir doğum geçmişine sahiptir. Dünyaya karşı olan memnuniyetsizliğini öfkeyle dışa vurur. Ancak rakipsiz bir suikastçi olan Mu Deok ile karşılaştıktan sonra hayattaki amacını bulur.
~
Jung So Min, Mu Deok rolünde.. Seçkin bir savaşçıdır. Dünyanın en zayıf vücuduna sıkışmış olan büyük bir suikastçıdır. Karizmatik ruhu zayıf bedenine ayak uyduramamaktadır. Jang Wook'un hizmetçisi ve gizli akıl hocası olarak gizlice ona dövüşmeyi öğretir.
~
Go Yoon Jung dizide, Nak Soo rolünde.. (2. sezon ) Dövüşme ve büyü konusundaki ustalığı ile efsane olarak anılmaktadır. Bir süre zayıf bir beden olan Mu Deok'un bedeninde yaşadıktan sonra kendi bedenine geri döner.
~
Minhyun, Seo Yool rolünde.. Seo ailesinden gelen dahi bir prens. Harika bir görünüme, üstün bir zekaya ve dövüş sanatları becerilerine sahiptir. Her şeye sahip olmasına rağmen hiçbir arzusu veya gerçeklik duygusu yoktur. Ancak gizemli bir kıza karşı saf duygular beslemektedir.
~
Shin Seung Ho, Go Won rolünde.. Daeho'nun veliaht prensidir. Tek hayali cömert ve yardımsever bir kral olmaktır.
~
Yoo Jun Sang, Park Jin rolünde.. Daeho ulusunun en büyük şirketi olan Song Rim'in başkanıdr.  Büyük karizması ve kusursuz liderliği ile genç sihirbazlardan büyük saygı gören doğuştan liderdir.
~
Oh Na Ra, Kim Do-Ju rolünde.. Jang ailesinin evindeki her şeyle ilgilenen geniş fikirli ve güçlü bir kahyadır.
~
Jo Jae Yun, Jin Mu rolünde.. Kötü hırslarını gizleyerek hükümet görevine yükselen ve emellerini gerçekleştirmek için her şeyi yapan devlet dairesi Cheonbugwan'ın başkan yardımcısıdır.
~
Hong Seo Hui, Heo Yoon Ok rolünde..
***
1. sezondan bir Poster


*-*
“Alchemy of Souls” 2. sezon ilk posteri
***
tvN'nin “Alchemy of Souls” dizisi, 2. Sezon ile merakla beklenen dönüşü için hazırlanıyor!
Fragman:
Jang Wook'un tüyler ürpertici bir şekilde, “Eğer gücüm haklı çıkarsa, tek bir kişi bile burayı canlı terk etmeyecek”

Not: “Alchemy of Souls 2”nin ilk bölümü 10 Aralık'ta Kore saatine göre 21:10'da yayınlanacak!
~
2. Sezon Fragmanları:
Seo Yul, "Daha önce tanışıp tanışmadığımızı merak ediyordum" dedi.
***
Not2: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder