12 Aralık 2021 Pazar

2021 Kore Dizileri Listesi

Şimdi geldik 2021 yılı Kore dizilerini listelemeye her ay güncelleyeceğim mutlaka baya iyi oluyor böyle diğer yıllara ait hazırladığım listeleri de yazının en altına ekleyeceğim oradan bakarsınız. Umarım bu listeyi de diğer listeler gibi seversiniz yani bu sene en çok sevdiğimiz dizilerin senesi olur :))
~~

The One and Only


Kanal: jTBC
Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 20 Aralık

Konusu: Ölümcül bir hastalığa yakalanmış bir kadınla hayatı çöplükte olan bir adamın bir cinayet davasında birbirine karıştığı ve birbirlerinin hayatında değerli biri haline geldiği bir insan melodramı. 

Pyo In Sook ( Ahn Eun Jin ) inatçı bir kadındır ve asla başkalarını dinlemez. Her zaman bu dünyaya ait olmadığını hissetti. Bir doktordan, yaşayacak fazla zamanı kalmadığını ve duygularını nasıl ifade edeceğini bilemediğini duyar. Daha sonra Polis Teğmen Min Woo Chun ( Kim Kyung Nam ) ile tanışır. Bir cinayet davasına karışırlar. 
***

When Flowers Bloom, I Think of the Moon


Kanal: KBS2
Tür: Tarihi, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 20 Aralık

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Bulgasal: Immortal Souls


Kanal: tvN 
Tür: Fantastik, Tarihi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 18 Aralık

Konusu: Dizi, 600 yıl boyunca insan olarak ölümü ve reenkarnasyonu tekrarlayan ve geçmiş yaşamlarını hatırlayan bir kadın ile öldüremeyen ve öldürülemeyen bir adamın 600 yıldır bulgasal olarak yaşadığı efsanevi bir yaratık olan bir adamın hikayesini anlatıyor. insan kanıyla beslenir ve ölümsüzlükle lanetlenir.
***

Snowdrop


Kanal: jTBC
Tür: Tarihi, Romantik
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: 18 Aralık

Konusu: Güney Kore'nin diktatör bir hükümet tarafından yönetildiği 1987 yılında geçmektedir. Kanlar içindeki Im Soo Ho (Jung Hae In), saklanmak için Hosoo Kadın Üniversitesi'nin öğrenci yurduna girer. Onu bulan Eun Young Cho (Jisoo) saklanmasına yardım eder. İkilinin arasında çok geçmeden romantik bir ilişki başlar.
***

Bad and Crazy


Kanal: tvN / IQiyi
Tür: Fantastik, Aksiyon, Polisiye
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 17 Aralık

Konusu: Adalet duygusu barındıran bölünmüş bir kişilik sergileyen yozlaşmış ama pratik bir dedektif hakkındadır. Soo Yul ( Lee Dong Wook ) bir polis memuru olarak çalışmaktadır. İşinde yetkindir, ancak aynı zamanda sorgulanabilir etiğine de sahiptir. Başarıya ulaşmak için her şeyi yapacaktır. Hırslı kişiliğinden dolayı kısa sürede terfi almıştır. Pürüzsüz hayatı, K'nin ( Wi Ha Joon ) ortaya çıkmasıyla aniden değişir . K, doğru bir insandır, aynı zamanda çılgın bir insandır. Ne zaman bir haksızlıkla karşılaşsa onu yumrukla karşılar. Kahraman olmayı hayal ediyor. Bu arada, Hee Kyum ( Han Ji Eun ), Mooui Polis Departmanındaki uyuşturucu ekibinde polis teğmeni olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda işini severek yapan ve dürüst bir insandır. Bir keresinde Soo Yul ile çıkmıştı. 
***

Uncle


Kanal:  CSTV
Tür: Komedi, Müzik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 11 Aralık

Konusu: Ablasının boşanması nedeniyle anksiyete bozukluğu ve obsesif-kompulsif bozukluğu olan bir ilkokul öğrencisi olan yeğenine bakan bir amcanın hikayesini anlatıyor.
***

Artificial City


Kanal: jTBC
Tür: Psikolojik, Gizem, Gerilim
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 8 Aralık

Konusu: Çeşitli arzuları ve farklı psikolojileri olan karakterleri ve onların karmaşık ilişkilerini, karanlık taraflarını gizleyen ve birilerinin fedakarlığıyla sürdürülen bir toplum zeminini anlatıyor.
***

Our Beloved Summer


Kanal: SBS
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 6 Aralık

Konusu: Bir daha asla görüşmeme sözüyle ayrılan eski aşıklar Choi Woong ( Choi Woo Shik ) ve Kook Yun Soo ( Kim Da Mi ) etrafında dönen bir yetişkinlik romantik komedisi . Şans eseri, on yıl önce lisede çektikleri belgesel viral oldu ve tekrar kameralarla yüzleşmek zorunda kaldılar. Dizi onların karmaşık duygularını ve büyümesini anlatıyor.
***

Show Window: Queen’s House


Kanal: Channel A
Tür: Melodram, Gizem
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 29 Kasım

Konusu: Bir kadının kocasıyla ilişkisi olduğunu bilmeden başka bir kadının zinasını desteklemesi hakkındadır.
***

School 2021


Kanal: KBS2
Tür: Okul, Gençlik, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 24 Kasım

Konusu: Okul arkadaşları, daha az seçilmiş bir yolu takip ederken ortaya çıkan engelleri aşmak için birbirlerine yardım ederler. Kursta hayat, aşk ve dostluk hakkında paha biçilmez dersler öğrenirler.
***

Now, We Are Breaking Up


Kanal: SBS
Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 12 Kasım

Konusu: Önde gelen moda şirketlerinden birinin tasarım departmanının ekip lideri olan Ha Young Eun, işini severek yapan ve yaptığı işte oldukça iyi olan güzel bir kadın. Fakat ilişkilere gelince durum biraz farklı. İstikrarı önde tuttuğu için soğuk kalpli biri olarak biliniyor. Ancak serbest moda fotoğrafçısı olan Yoon Jae Kook ile tanıştığında işler beklenmedik bir hal alacak. Young Eun ve Jae Kook bir rüyadaymışcasına birbirlerine aşık olurlar. Ancak tüm masallar mutlu sonla bitmez.

 Onlarınki kalp kırıklığıyla bitecek bir hikaye mi, yoksa her şeye rağmen kendi mutlu sonlarını yaratabilecekler mi?
***

IDOL: The Coup


Kanal: jTBC
Tür: Müzik
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 8 Kasım

Konusu: Popüler olmayan bir idol grubunun son hikayesini anlatıyor. Cotton Candy grubunu dağıtmamak için grubun yalnızca bir şansa ihtiyacı var.
***

Inspector Joy


Kanal: tvN
Tür: Tarihi, Komedi, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 8 Kasım

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Let Me Be Your Knight


Kanal: SBS
Tür: Müzik, Komedi, Romantik
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 7 Kasım

Konusu: Uyurgezerlikten muzdarip dünyanın en iyi idolü ve onu gizlice tedavi etmek zorunda olan özel bir asistan doktorunun tatlı, şiddetli bir zihinsel şifa romantizm türüdür.
***

Happiness


Kanal: tvN
Tür: Aksiyon, Gerilim, Fantezi
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 5 Kasım

Konusu: Bulaşıcı hastalıkların yeni normal haline geldiği bir zamanda gerçekleşir. Büyük bir şehirde yeni inşa edilmiş bir apartman dairesinde, üst katların genel satışa sunulduğu ve alt katların kiraya verildiği dizi, ince psikolojik savaşı ve meydana gelen sınıf ayrımcılığını anlatıyor. Yaklaşan bir kıyamet, insanların dinmeyen susuzluktan muzdarip olduğu yeni bir tür bulaşıcı hastalık biçiminde geldiğinde, şehir dibe vurur.
***

The Red Sleeve


Kanal: MBC
Tür: Tarihi, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 5 Kasım

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Inspector Koo


Kanal: jTBC
Tür: Aksiyon, Gerilim, Komedi
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 30 Ekim

Konusu: Koo Kyung-Yi 40'lı yaşlarında. O eski bir polis memuru, ama şimdi bir sigorta müfettişi ve özel dedektif olarak çalışıyor. Zekası ve mükemmel sezgisi ile vakaları çözebilir. Koo Kyung-Yi, üniversite öğrencisi olan bir seri katili yakalamaya çalışır.
***

Jirisan


Kanal: tvN
Tür: Aksiyon, Gizem
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 23 Ekim

Konusu: Jiri Dağı'nın uçsuz bucaksız manzarasının fonunda dağa tırmanan insanlarla ilgili gizemli bir dizi. Hikaye, dağlarda dolaşan ve hayatta kalanları kurtaran bir milli park korucusuları hakkında.
***

Reflection of You


Kanal: jTBC
Tür: Dram
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 13 Ekim

Konusu: Jeong Hui-Ju ( Ko Hyun-Jung ) gençlik günlerinde fakir ve şiddetli bir dönem geçirdi. Artık başarılı bir ressam ve deneme yazarıdır. Kocası bir hastanenin varisi ve iki çocukları var. Aile hayatı kıskanılacak gibi görünüyor ama Jeong Hui-Ju, zamanını anlamsızca harcadığını düşünüyor. O sırada Jeong Hui-Ju bir kadınla tanışır. Kadın fakir, tıpkı gençliğinde Jeong Hui-Ju gibi ama yine de parlıyor.
***

The King’s Affection


Kanal: KBS2
Tür: Tarihi, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 11 Ekim

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!! 
***

The All-Round Wife


Kanal: tvN
Tür: Aile, Melodram, Romantik
Bölüm Sayısı: 120
Yayın Tarihi: 4 Ekim

Konusu: Gangnam ve Seo Cho Hee ( Han Da Gam ), bir ev ile yaşam kalitesini iyileştirmek için mücadele eden bir kadın bölgesi merkezli bir dizi. Mutluluğun evle ilgili değil, içinde yaşayan aileyle ilgili olduğu gerçekçi bir aile mesajı verir.
***

Young Lady and Gentleman


Kanal: KBS2
Tür: Aile, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 50
Yayın Tarihi: 25 Eylül

Konusu: Lee Young Kook ( Ji Hyun Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan Dan'i ( Lee Se Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan hoşlanmaya başlar. Bu arada, Park Dan Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.
***

Dali and Cocky Prince


Kanal: KBS2
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 22 Eylül

Konusu: Eğitimi olmayan bir adam ile çökmüş bir sanat müzesini kurtarmaya çalışan prestijli bir ailenin kızı arasındaki romantizmi konu alıyor.
***

Hometown


Kanal: tvN
Tür: Gizem, Gerilim
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 22 Eylül

Konusu: Küçük bir şehirde gizemli seri cinayetler ve tanımlanamayan sesler içeren bir kayıt kasetinin gerçeğini bulan gizemli bir kötü gerilim dizisi.
***

One the Woman


Kanal: SBS
Tür: Fantezi, Komedi, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 17 Eylül

Konusu: Suçlu bir savcı olan Jo Yeon Joo ( Lee Ha Nee ) bir araba kazası geçirir. Komadan uyandığında, hayatı, bir chaebol'ün en küçük kızı Kang Mi Na'nın ( Lee Ha Nee ) ve aynı zamanda kendisine benzeyen BK Group'un gelini ile yer değiştirir. . Han Seung Wook ( Lee Sang Yoon ) hala ilk aşkına değer veren bir chaeboldur. Miras kavgasının vahşetini hissettiği için Kore'den ayrılır. Babasının korkunç ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için geri döner. İlk aşkıyla tesadüfen karşılaşınca onu bir daha kaybetmek istemez.
***

Yumi’s Cells


Kanal: tvN
Tür: Psikolojik, Romantik
Bölüm Sayısı: 14
Yayın Tarihi: 17 Eylül

Konusu: Lee Dong Gun tarafından 2015-01-Nisan-2020-Kasım-13 arasında Naver aracılığıyla yayınlanan web çizgi romanı “Yumi's Cells”e dayanmaktadır.

 Kim Yoo Mi ( Kim Go Eun ) sıradan bir ofis çalışanıdır. Hikaye sık sık Yumi'nin gerçek hayatı ile zihninin içindeki 'hücrelerin' onun duygularını ve dürtülerini temsil ettiği yer arasında geçiş yapar. Başarısız bir ilişkiden sonra aşk hücreleri komadadır. Dizi, beyin hücreleri aşk hücrelerini uyandırdıkça büyümesini ve değişimini izleyecek. Oyun geliştiricisi Goo Woong ( Ahn Bo Hyun ) ve iş arkadaşları Ruby ( Lee Yoo Bi ) ve Seo Sae Yi ( Park Ji Hyun ), onun aşk hücrelerini canlandırmak için kendi yöntemleriyle yardım ederler.
***

The Veil


Kanal: MBC
Tür: Casus, Aksiyon, İntikam 
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 10 Eylül

Konusu: Ulusal İstihbarat Servisi'nde (NIS) üst düzey bir saha ajanı hakkındadır. Bir yıl önce kaybolduktan sonra, kendisini uçuruma sürükleyen bir iç haini bulmak için örgüte geri döner.
***

High Class


Kanal: tvN
Tür: Gizem, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 6 Eylül

Konusu: Kore'nin en iyi %0.1'lik kadın kesiminin peçesinin altına gizlenmiş yalanlar, ikiyüzlülük ve görünüşte mükemmel hayatları hakkında tehlikeli ve gizli bir gizem dizisidir.
***

Lost


Kanal: jTBC
Tür: Melodrama
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 4 Eylül

Konusu: Tüm yaşamları boyunca çok çalışan, ancak hayatın yokuş aşağı yolunun ortasında aniden “hiçbir şey olmadığını” fark eden sıradan insanların hikayesini anlatıyor.
***

Red Sky


Kanal: SBS
Tür: Tarihi, Romantik, Fantastik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 30 Ağustos

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Hometown Cha-Cha-Cha


Kanal: tvN
Tür: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 28 Ağustos

Konusu: Gongjin adlı bir sahil köyünde geçen bir aşk hikayesini konu almaktadır.
***

Check Out the Event


Kanal: MBC
Tür: Melodram
Bölüm Sayısı: 4
Yayın Tarihi: 14 Ağustos

Konusu: Çift kılığına giren ve çift olarak ücretsiz bir seyahat kazanabilecekleri bir etkinliğe katılan eski sevgililer hakkında duygusal bir yolculuktur.
***

Second Husband


Kanal: MBC
Tür: Melodram, Romantik, İntikam
Bölüm Sayısı: 120
Yayın Tarihi: 9 Ağustos

Konusu: Tutkulu bir aşkın hikayesi. Bong Sun Hwa ( Uhm Hyun Kyung ) ve ailesinin bir şekerleme şirketini etrafında dönüyor. Talihsiz bir çocukluk geçirmiştir, ancak güçlü ve pozitif kişiliği sayesinde ayağa kalkar. Aynı mahallede büyürken Moon Sang Hyuk ( Han Ki Woong ) ile uzun süreli bir ilişkisi vardı. Ancak durdurulamaz bir arzudan doğan bir trajedi sonucu ailesini haksız yere kaybedince, kaderin ve aşkın karışımı olan intikam yemini eder.
***

Police University


Kanal: KBS2
Tür: Gençlik, Okul, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 9 Ağustos

Konusu: Eski bir dedektif olan Yoo Dong-Man (Cha Tae-Hyun),şiddet suçları ve siber suçlar da dahil olmak üzere çeşitli bölümlerde 20 yıllık deneyime sahip bir Polis Üniversitesi profesörüdür. Yoo Dong-Man (Cha Tae-Hyun), beynini çok iyi kullanabilen bir hacker olan birinci sınıf öğrencisi öğrencisi Kang Sun-Ho (Jin Young) ve hiçbir sır veya kin taşımayan birinci sınıf öğrencisi Oh Kang Hee (Krystal Jung) ile birlikte suçluları tüm güçleriyle yakalamak için ortak bir soruşturma ekibi oluştururlar.
***

The Tragedy of One


Kanal: tvN
Tür: Dram, Gizem
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 4 Ağustos

Konusu: Sadece Kore’nin en zenginlerinin yaşadığı 'Royal the Hill' sakinlerinin sırlarını, arzularını ve işledikleri suçları konu almaktadır.
***

Red Shoes


Kanal: KBS2
Tür: Melodram, Romantik, İntikam
Bölüm Sayısı: 100
Yayın Tarihi: 5 Temmuz

Konusu: Aşk ve başarı arzusu için babasını ve hasta kardeşini terk eden kalpsiz annesinden intikam almak için güçlü bir istek duyan bir kız olan Kim Jem Ma ( So Yi Hyun ) etrafında dönüyor.

Min Hee Kyung ( Choi Myung Gil ), ilk aşkıyla tekrar bir araya geldikten sonra ailesini terk eden soğuk kalpli bir anneyi canlandırıyor. Kim Jem Ma, babasının ölümüyle ilgili sırları öğrenmeyi ve annesinin intikamını almayı hedeflemektedir. Yoon Gi Suk ( Park Yoon Jae ) karısının ihaneti yüzünden aşka inanmaz ama Kim Jem Ma'ya aşık olur. Yoon Hyun Suk ( Shin Jung Yoon ), özgür ruhlu ve meydan okuyan çekiciliğe sahip Yoon Gi Suk'un küçük kardeşidir.
***

You Are My Spring


Kanal: tvN
Tür: Fantezi, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 5 Temmuz

Konusu: Dizi, daha bir cinayetin işlendiği aynı binada oturan ve hala içlerindeki 7 yaşındaki çocukla birlikte yaşayan bir grup yetişkinin etrafında dönmektedir.

Kang Da Jung ( Seo Hyun Jin ), Gangneung'da bir kez kaldığı bir moteli tedavi eden bir otel konsiyerj yöneticisidir. Yeni bir başlangıç ​​için eski bir binaya taşınır. Joo Young Do ( Kim Dong Wook ), insanların yaşamasına yardımcı olan bir psikiyatristtir. Chae Joon ( Yoon Park ) bir yatırım şirketinin CEO'sudur ve Da Jung'u açık bir kitap gibi okumuş gibi karşısına çıkar. Ahn Ga Young ( Nam Gyu Ri ) erkek arkadaşı tarafından kullanıldığı için aşka karşı temkinli olan bir aktris.
***

The Devil Judge


Kanal: tvN
Tür: Dram, Gizem, Hukuk
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 3 Temmuz

Konusu: Kang Yo Han ( Ji Sung ), mahkeme salonunda dürüst olmayanları merhametsizce cezalandıran, onu bir realite şovuna dönüştüren ve böylece “şeytan yargıç” lakabını kazanan bir baş yargıçtır; ancak gizemli aurası gerçek kimliğini ve hırslarını gizler.
***

On The Verge Of Insanity


Kanal: MBC
Tür: Romantik, Ofis
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 23 Haziran

Konusu: Choi Ban Suk ( Jung Jae Young ), Hanmyung Electronics'in tüketici elektroniği bölümünde geliştirici olarak çalışan deneyimli bir mühendistir. Sakin bir mizaca ve sıcak bir kalbe sahiptir. 22 yıllık çalışma kariyerinin en büyük kriziyle karşı karşıya. Bir işten çıkarma dalgasına kapılmamak için personel departmanına transfer edilir. Personel departmanına tamamen yabancı. Personel bölümünde hayatta kalmaya ve bu işi bırakmamaya karar verir.

Bu arada, Dang Ja Young ( Moon So Ri ) personel departmanının lideridir. Son zamanlarda pozisyona terfi etti. O bir işkolik ve şirketin ilk kadın yöneticisi olmak istiyor. Choi Ban Suk, personel departmanının yeni bir üyesidir. Onunla ne yapacağını bilemez ama onunla çalışarak hayatı yavaş yavaş değişir.
***

Nevertheless


Kanal: jTBC
Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 10
Yayın Tarihi: 19 Haziran

Konusu: İlişkilerden rahatsız olan ama flört etmeyi seven bir adam ile çıkmak isteyen ama aşka inanmayan bir kadın arasındaki gerçekçi bir romantizmi anlatıyor.
***

Voice (Sezon 4)

En çok beklediğim dizim:))

Kanal: OCN, tvN
Tür: Polisiye, Gerilim, Gizem, Aksiyon, Suç
Bölüm Sayısı: 14
Yayın Tarihi: 18 Haziran

Konusu: Gelişmiş işitme yeteneğine sahip bir seri katil belirir. Seri katil, gelişmiş yeteneğini kullanarak insanları öldürüyor. Bu nedenle, gelişmiş bir işitme yeteneğine sahip olan Kang Kwon Joo ( Lee Ha Na ) köşeye sıkışır. Kang Kwon Joo, seri katili yakalamak için Dedektif Derek Jo ( Song Seung Hun ) ile işbirliği yapar .
***

Hospital Playlist (Sezon 2)


Kanal: tvN
Tür: Tibbi
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 17 Haziran

Konusu: Doktorların, hemşirelerin ve hastaların umutsuzca verdikleri mücadeleyi konu almaktadır. 
***

Monthly Magazine Home


Kanal: jTBC
Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 16 Haziran

Konusu: Bir ev 'satın alan' bir adam ile o evde 'yaşayan' bir kadının romantizmi hakkında bir hikaye. Na Young Won ( Jung So Min ) aylık yaşam dergisi 'House'un editörüdür. Bu arada Yoo Ja Sung ( Kim Ji Suk ) oranın temsilcidir. Dizi, House Magazine aracılığıyla editörlerin hikayelerini anlatıyor.
***

Blue Spring From A Distance


Kanal: KBS2
Tür: Gençlik, Romantik
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 14 Haziran

Konusu: Yaşamları uzaktan bahar güzelliği gibi görünen ancak yakından bakıldığında soğuk ve sert görünen 20'li yaşlarındaki gençlerin birer reşit olma ve üniversite yaşam hikayeleri anlatılır.
***

Racket Boys


Kanal: SBS, Netflix
Tür: Gençlik, Dram, Spor
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 31 Mayıs

Konusu: Haenam Ortaokulundan 16 yaşındaki erkek ve kızların, çok uzak bir kırsal alanda badminton dünyasında idol olma hayaliyle büyüyen hikayesini anlatıyor. Ra Young Ja efsanevi bir badminton oyuncusuydu. Şimdi bir ortaokul badminton takımına koçluk yapıyor. Koç olarak karizması var. Badminton takımı 16 yaşındaki erkek ve kızlardan oluşuyor ama çok iyi değiller. Takım , genç bir atletik yarışmaya katılırken büyür .
***

My Roommate Is Gumiho


Kanal: tvN
Tür: Fantastik, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 26 Mayıs

Konusu: İnsan olmak için insan enerjisi toplayan bir dokuz kuyruklu bir tilkinin etrafında dönmektedir. Shin Woo Yeo (Jang Ki Yong) insan olmak için insan enerjisini bir boncukta toplamaktadır ve yakın bir zamanda insan olmayı beklemektedir. Bir gün, Shin Woo Yeo’nun boncuğunu bir insan olan Lee Dam (Hyeri) yanlışlıkla yutar. Boncuk, bir insanın içinde 1 yıldan fazla kalamaz. Eğer kalırsa boncuk o kişinin içinde kırılacaktır ve Lee Dam’ın ölmesine neden olacaktır. Shin Woo-Yeo da bir insan olma şansını kaybedecektir. Shin Woo-Yeo ve Lee Dam bu duruma bir çözüm aramaya başlar. Çok geçmeden aralarında romantik bir ilişki başlar.
***

Here’s My Plan


Kanal: MBC
Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 4
Yayın Tarihi: 19 Mayıs

Konusu: Tüm hayatının berbat geçtiğine inanan bir kız, bundan sorumlu olduğunu düşündüğü kişilerden intikam almayı planlar. 
***

Doom at Your Service


Kanal: tvN
Tür: Fantastik, Romantik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 10 Mayıs

Konusu: Dokunduğu her şeyin yok olmasına neden olan 'yıkım' adı ile bilinen bir adam (Seo In Guk) ile kaderini değiştirmek için hayatını tehlikeye atan bir kadının (Park Bo Young) etrafında dönmektedir.
***

Mine


Kanal: tvN
Tür: Gizem, Gerilim
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 8 Mayıs

Konusu: Gerçek benliklerini bulmaya ve kendilerini dünyadaki önyargılardan kurtarmaya çalışan iki kadının etrafında dönmektedir.
***

Imitation


Kanal: KBS2
Tür: Müzik, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 7 Mayıs

Konusu: Lee Ma Ha ( Jung Ji So ), K-pop kız grubu Tea Party'nin bir üyesidir. Grubun popüler olmamasına rağmen, Ma Ha, popüler solo şarkıcı La Ri Ma'ya ( Park Ji Yeon ) fiziksel benzerliğinden dolayı medyanın ilgisini çeker. İdollerin spor etkinliklerine katıldığı bir reality TV programı sırasında Ma Ha, ünlü çocuk grubu Shax'ın bir üyesi olan Hyuk'u ( Choi Jong Ho ) yanlışlıkla yaralar. Shax'ın bir başka üyesi Kwon Ryuk ( Lee Joon Young ), hem olayın hem de Ri Ma'yı taklit ederek popülerlik kazanma girişimlerinin bir sonucu olarak Ma Ha'ya karşı bir hoşnutsuzluk geliştirir. Bununla birlikte, ikisi televizyon programlarında ve birlikte bir dramada rol aldıklarında yolları kesişmek zorunda kalıyor. Bu arada Ma Ha'nın çocukluk arkadaşı ve idol arkadaşı Lee Yoo Jin (Sparkling grubundan Jung Yoon Ho ), Ma Ha'ya karşı hisler besliyor ve onu Ryok'un ona karşı olumsuz niyetleri olduğuna inandığı şeyden korumaya çalışıyor.
***

Youth of May


Kanal: KBS2
Tür: Dram, Romantik, Tarih, Gençlik
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 3 Mayıs

Konusu: Mayıs 1980'de, Gwangju Ayaklanması'nın çalkantılı zamanlarında, birbirlerini seven iki gencin etrafında dönmektedir.
***

Dark Hole


Kanal: OCN
Tür: Aksiyon, Gerilim, Gizem, Bilimkurgu
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 24 Nisan

Konusu: Kocasının katilinden "Mujishi" ye gelmesini söyleyen bir telefon alır. Oradaki insanlar, gizemli bir karanlık dumanı soluduktan sonra canavarlara dönüşmüştür. Lee Joon Hyuk, Mujishi'nin yerlisi
***

Undercover


Kanal: jTBC
Tür: Aksiyon, Suç, Polisiye
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 23 Nisan

Konusu: Uzun zamandır, eşi de olmak üzere çevresindeki tüm insanlardan kimliğini gizli tutan bir NIS ajanı (Ji Jin Hee) ile bir insan hakları avukatı olan onun eşi (Kim Hyun Joo) etrafında dönmektedir. Bir NIS ajanı olarak çalışan Han Jung Hyun, takma ad kullanarak tanıştığı Choi Yeon Soo’ya âşık olur ve sonunda evlenirler. Choi Yeon Soo bir avukat olarak çalışırken Memur Yolsuzluk Araştırma Birimi’ne başkan aday gösterilir. Adaylığı nedeniyle, kocasının gerçek kimliğini öğrenir.

Not: Dizi, BBC ekranlarında yayımlanan, 2016 yapımı "Undercover" adlı diziden bir uyarlamadır.
***

Great Real Estate


Kanal: KBS2
Tür: Fantastik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 14 Nisan

Konusu: Hong Ji Ah ( Jang Na Ra ) bir emlak komisyoncusu, Daebak Emlak'ın sahibi ve bir şeytan kovucu. Hayaletlerin sık sık içinde öldüğü binaları temizliyor. Şeytan çıkarma yeteneğini annesinden miras aldı. Oh In Bum ( Jung Yong Hwa ), para kazanmak için hayaletleri kullanan bir dolandırıcıdır. Hong Ji Ah, Oh In Bum ile 20 yıl önce annesinin ölümünün ardındaki sırrı çözmek için iş birliği yapar.
***

Law School


Kanal: jTBC
Tür: Hukuk
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 14 Nisan

Konusu: Kore Ulusal Üniversitesi'nde geçen dizi, hukuk departmanındaki alışılmadık bir vakayla karşılaşan öğrenci ve profesörlerin hikayesini anlatıyor.
***

Amor Fati


Kanal: SBS
Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 120
Yayın Tarihi: 13 Nisan

Konusu: Kanserle savaşan bekar bir kadın ve beş parasız bekar bir baba ile tanışır ve her iki taraf da birbirlerinin yaralarını iyileştirmeye çalışır.
***

Taxi Driver


Kanal: SBS
Tür: Dram, Aksiyon, Hukuk
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 9 Nisan

Konusu: Kanunların korumadığı mağdurlara hizmet veren 'Rainbow Taxi' adlı bir taksi şirketinin etrafında dönmektedir. 'Rainbow Taxi' sıradan bir taksi şirketi değildir. Şirket özel bir ‘intikam çağrı’ hizmeti sunmaktadır. Müşterileri intikam almalarını isterlerse, 'Rainbow Taxi' çalışanları müşterilerinin bu isteklerini yerine getirmektedir.
***

Be My Dream Family


Kanal: KBS1
Tür: Aile, Romantik
Bölüm Sayısı: 120
Yayın Tarihi: 29 Mart

Konusu: Farklı kültürlerden iki ailenin ebeveynlerinin alacakaranlığında buluşup tek bir aile haline gelmesinin hikayesi.
***

Oh My Ladylord


Kanal: MBC
Tür: Melodram, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 24 Mart

Konusu: Romantik bir ilişkisi olmayan bir senarist ile romantik ilişkilerde beceriksiz olan popüler bir oyuncunun etrafında dönmektedir.

 Romantik komedilerde başrol oynuyor ama kendi romantik ilişkilerinde pek iyi değil. Han Bi Soo flört edemez ve birlikte yaşayarak komik durumlara yol açar.
***

Navillera


Kanal: tvN
Tür: Dram, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 22 Mart

Konusu: 70 yaşında bale yapmaya başlayan Duk Chool (Park In-
 Hwan) ile hayallerinin peşinden giderken kaybolan 23 yaşındaki balet Chae Rok’un (Song Kang) etrafında dönmektedir.
***

Joseon Exorcist



Kanal: SBS
Tür: Tarih, Doğaüstü, Fantastik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 22 Mart

Konusu: Kötü bir ruhla mücadele eden Joseon Kralı Taejong’un (Kam Woo-Sung) etrafında dönmektedir. Kral Taejong, veliaht prens olduğu dönemde, ülkenin kuzeyinde devriye gezerken insanlara hükmetmek isteyen kötü bir ruhla karşılaşır ve kötü ruhu mühürlemeyi başarır. Ancak Kral olduktan sonra kötü ruh Joseon topraklarında yeniden dirilir.
***

Revolutionary Sisters


Kanal: KBS2
Tür: Aile, Romantik, Komedi, Gerilim, Gizem, Melodram
Bölüm Sayısı: 100
Yayın Tarihi: 13 Mart

Konusu: Ebeveynleri boşanma sürecindeyken annelerinin ölmesi üzerine tüm yakın aile üyelerinin cinayet zanlısına dönüştüğü üç kız kardeşin etrafında dönmektedir.
***

Love Alarm (Season 2)


Kanal: Netflix
Tür: Gençlik, Romantik
Bölüm Sayısı: 6
Yayın Tarihi: 12 Mart

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Mouse


Kanal: tvN
Tür: Aksiyon, Gerilim
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: 3 Mart

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Dear. M


Kanal: KBS2
Tür:  Romantik, Gençlik
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 26 Şubat

Konusu: Seoyeon Üniversitesi’nin çevrimiçi topluluğunda, isimsiz bir gönderide adı geçen gizemli 'M'i bulmak için kampüs çapında yapılan aramayı konu almaktadır. 'M'i arama sürecinde, birçok öğrencinin arasındaki ilişkiler değişir ve birçok öğrencinin arasında yeni aşklar filizlenir.

Üniversitenin farklı bölümlerinden gelen dört kişi olan Ma Joo Ah ( Park Hye Soo ), Cha Min Ho ( Jaehyun ), Seo Ji Min ( Noh Jung Ui ) ve Park Ha Neul ( Bae Hyun Sung ) "M" yi arıyor.
***

Vincenzo


Kanal: jTBC
Tür: Hukuk, Dram, Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: 20 Şubat

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Times


Kanal: OCN
Tür: Suç, Bilim Kurgu, Politik, Gerilim
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 20 Şubat

Konusu:  Lee Jin Woo ( Lee Seo Jin ) ve Seo Jung In ( Lee Joo Young ) muhabirdir, ancak ilki 2015'te ve ikincisi 2020'de yaşıyor. Bir gün, bir telefon görüşmesi yoluyla birbirleriyle iletişim kurabileceklerini keşfederler. Jung-in'in şu anda Güney Kore Devlet Başkanı olan babasının öldürülmesini önlemek için birlikte çalışmaya başlarlar.
***

The Penthouse ( 2. Sezon )


Kanal: SBS
Tür: Gerilim
Bölüm Sayısı: 12
Yayın Tarihi: 19 Şubat

Konusu: Gözlerinde başarının zirvesi olan Gangnam'daki 100. kat çatı katında “kraliçe” olarak yüksek sosyete girme hedefine ulaşmak için çabalayan bir kadının hikayesidir . Kendini korumak için her şeyi yapacak kadınların hikayesini de anlatıyor. 

Shim Soo Ryun ( Lee Ji Ah ) servetin içinde doğdu. Artık üst sınıfın zarif bir kadını ve Penthouse Apartmanının kraliçesi gibi. Kocası Joo Dan Tae ( Uhm Ki Joon ). İş ve emlak alanında başarılıdır. Bu arada Chun Seo Jin ( Kim So Yun ) zengin bir ailede doğdu. O kibirli. Kocası, Ha Yoon Chul ( Yoon Jong Hoon ). Genel bir hastanede baş cerrah ve hırslı bir adamdır. Oh Yoon Hee ( Eugene ) fakir bir aile geçmişinden geliyor. Çocuklarının başarısı için çok çalışıyor. Çocukları için üst sınıfa ait olmak istiyor.
***

Beyond Evil


Kanal: jTBC
Tür: Aksiyon, Gerilim, Polisiye
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 19 Şubat

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Hello? It’s Me!


Kanal: KBS2
Tür: Komedi, Romantik, Fantastik
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 17 Şubat

Konusu: Bu dizi, 2011-Ocak-20'de Bilyongso aracılığıyla yayınlanan Kim Hye Jung'un (김혜정) 2011 tarihli Fantastik Kız (판타스틱 걸) romanına dayanıyor. 

Ban Ha Ni ( Choi Kang Hee ) 37 yaşında ve bekar bir kadın. İş yerinde geçici bir pozisyonu var ve bu da onu kovulabileceği konusunda endişelendiriyor. Genelde köle ve çekingen. Mevcut durumu düşünüldüğünde bekar olmak istemiyor. Bir gün geçmişten gelen 17 yaşındaki Ban Ha Ni, 37 yaşındaki Ban Ha Ni'ye gelir. 17 yaşındaki Ban Ha Ni, kendisinden tamamen farklı. Genç Ban Ha Ni parlak ve iyimser.
***

Sisyphus: The Myth


Kanal: jTBC
Tür: Dram, Aksiyon, Fantezi, Gizem, Bilim Kurgu
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 17 Şubat

Konusu: Abisinin ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan dahi bir mühendis olan Han Tae Sul'un ( Cho Seung Woo ) ve yardım etmek için zamanda geri giden seçkin bir savaşçı olan Kang Seo Hae'nin ( Park Shin Hye ) hikayesini anlatıyor.
***

River Where the Moon Rises


Kanal: KBS2
Tür: Tarih, Romantik
Bölüm Sayısı: 20 
Yayın Tarihi: 15 Şubat

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Miss Monte Cristo


Kanal: KBS2
Tür: Melodram
Bölüm Sayısı: 100
Yayın Tarihi: 15 Şubat 

Konusu: Hayatı en çok güvendiği arkadaşları tarafından mahvolmuş bir kadının intikam öyküsüdür. Ona ihanet edenlerden intikam almaya karar verdikten sonra, ondan çalınan hayatı geri almak için geri döner.

Go Eun Zo ( Lee So Yeon ) gelecek vaat eden bir moda tasarımcısıdır. Ölen babası gibi insanları mutlu eden bir tasarımcı olmak istiyor. Arkadaşlarının ihaneti nedeniyle Go Eun Zo her şeyi kaybeder. Trajedisinin sorumlularından intikam almaya ant içer.
***

L.U.C.A.: The Beginning


Kanal: tvN 
Tür: Gizem, Bilim Kurgu
Bölüm Sayısı: 16 
Yayın Tarihi: 1 Şubat 

Konusu: Gerçekte kim olduğunu bilmeyen özel güçlere sahip bir adam (Kim Rae Won) ile küçük bir çocukken ailesi ortadan kaybolan bir dedektifin (Lee Da Hee) etrafında dönmektedir. Sorularına cevap ararken birbirleri ile yolları kesişir. 
***

Marriage Lyrics and Divorce Music


Kanal: CSTV 
Tür: Romantik
Bölüm Sayısı: 16 
Yayın Tarihi: 3 Ocak 

Konusu: Gerçek aşkı bulmaya çalışan evli çiftlerin etrafında dönmektedir.
***

She Would Never Know



Kanal: jTBC 
Tür: Romantik, Komedi 
Bölüm Sayısı: 16 
Yayın Tarihi: 18 Ocak 

Konusu: Hoş bir sunbae (Won Jin A) ile onun gözü pek hoobaesi (Rowoon) arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır. Chae Hyun Seung, sunbaesinden hoşlanmaktadır ve bu yüzden aralarında romantik bir ilişki geliştirmeye çalışmaktadır. Ancak, sunbaesi böyle bir ilişki istememektedir. Çünkü kendisinden küçük erkeklere sevgili gözüyle bakmamaktadır.
***

A Good Supper


Kanal: MBC
Tür: Aile, Yemek
Bölüm Sayısı: 120
Yayın Tarihi: 11 Ocak 

Konusu: Otantik kraliyet mutfağının ve çevresindeki insanların gizli dokunuşlarıyla doğan Young Shin'in ( Jung Woo Yun ) çatışmasını ve büyümesini anlatan bir dizi.
***
2020 yılı Kore dizileri listesi için Tıklayın!!
2019 yılı Kore dizileri listesi için Tıklayın!!!
~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!

^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

5 yorum:

  1. Imitation izleyin pişman olmayacaksınız. ATEEZ üyeleri Park Seonghwa, Jeong Yunho [Dizide ki adıyla Yujin], Choi San ve Choi Jongho da bu dizide rol oynuyor. T-ARA üyesi Jiyeon da bu dizide yer almakta, henüz 5 bölüm yayınlandı ama dizi gerçekten sarıyor. Tavsiye ederim😊

    YanıtlaSil
  2. Kışa hazırlık.(kire dizileri).. Bugünler de Çin dizilerine fena taktım... Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle beğenmene sevindim teşekkür ederim:))

      Sil
  3. Merhaba begusarai adinda 2015 yilinda hint dizisi var bunun da incelemesini yapabilir misiniz?

    YanıtlaSil