19 Haziran 2023 Pazartesi

The Uncanny Counter 2020 - 2023 Kore Dizisi

Evettt bir yeni ekip işi fantastik konulu bir OCN dizisi ile tekrardan buradayım sevilen genç oyunculardan oluşan bir kadro eminim çok sevilen bir yapım olacak bunu ilk fragmandan anlayabiliriz. Benim için OCN kanal dizileri bilen bilir beklentim hep yüksektir. Ve dizimi izlemeye başladım sanırım Kore dizilerinin en iyisi olabilir. Aile, komedi ve tabi ki sosyal konuları kısmen ele alıp duygusal anlarda yaşatabilir, en sevdiğimden kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum:))

Hakkında:

Adı: The Uncanny Counter, Şeytan Avcısı
Tür: Dram, Fantastik, Gizem
Yönetmen: Yoo Sun Dong
Senaryo: Jang Yi (webtoon), Jung Do Yoon, Yeo Ji Na
Sezon Sayısı: 2
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 28 Kasım 2020 - 17 Ocak 2021
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi, Pazar - 22:30
Kanal: OCN
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Sonsuz bir yaşam sürmek için dünyaya dönen kötü ruhlar ile özel yetenekleriyle onları yakalamaya çalışan ve kendilerini gizleyen “Counter” adlı grubun hikayesi.
***

Oyuncular: 

Jo Byeong Gyu, So Moon rolünde.. Bir lise öğrencisidir. 'Counter'ın en genç üyesidir ve özel yeteneği fiziksel gücüdür. Çocukken geçirdikleri gizemli bir trafik kazasında ailesini kaybetmiştir.
~
Kim Se Jeong, Do Ha Na rolünde.. 'Counter'ın bir üyesidir. Onun özel yeteneği, yüzlerce kilometre uzaklıktaki kötü ruhları hissedebilmek ve dokunduğu kişinin anılarını okuyabilmektir.
~
Yu Jun Sang, Ga Mo Tak rolünde.. Eski bir polis memurudur. İnanılmaz bir kuvvete sahiptir. 7 yıl önce, geçirdiği bir kazada hafızasını kaybeder. Adalet duygusu güçlü dürüst bir insandır. So Moon’un (Jo Byeong Gyu) akıl hocasıdır.
~
Yum Hye Ran, Chu Mae Ok rolünde.. Noodle restoranın şefidir. Onun özel yeteneği, iyileştirebilme gücüdür. 'Counter'ın dayanak noktasıdır.
~
Ahn Suk Hwan, Choi Jang Mool rolünde.. 'Counter'ın en yaşlı üyesidir. 'Counter'ların arasında yaşayan bir efsanedir. 'Counter'ın giderlerini yönetmekle sorumludur.
***
Fragmanlar:
 Not: “The Uncanny Counter” ın ikinci sezonu geliyor!

25 Ocak'ta diziden bir kaynak, "'The Uncanny Counter' için ikinci bir sezonun onaylandığı doğru" açıklamasını yaptı ve "Ancak, çekim programı ve yayın programı gibi detaylar henüz onaylanmadı. . "

Yeni sezonun Jo Byeong Gyu , Yoo Joon Sang , Kim Sejeong ve Yeom Hye Ran gibi ilk sezonun oyuncu kadrosunda rol alıp almayacağı konusunda kaynak, "Ayrıntılar kesinleşiyor" yorumunu yaptı.

Popüler bir webtoon'dan uyarlanan “The Uncanny Counter” , OCN için rekor kıran reytinglerle 24 Ocak'ta sezon finalini yayınladı .
***
2. sezon posterleri geldi!
Posterin başlığında küstahça, "Sevgili iblislerimiz tarafından çağrılmaya hazır mısınız?"
~
Başlıklarında uğursuz bir şekilde, "En zayıfların önce yutulduğu gerçeği, bu kaderdir" yazıyor.
~
 “The Uncanny Counter 2: Counter Punch” 2. Sezon Fragman:
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder