8 Aralık 2020 Salı

Royal Secret Agent 2020 Kore Dizisi

Uzun zaman oldu sanki Kore tarihi dizi görmeyeli yada beni çeken bir tarihi dizi olmadı bu dizimiz ekip işi birazcık Çin dizilerini andırıyor çok tatlı bir tarihi Kore dizisi olacağını düşünüyorum tabi ilerde gizem girebilir atmosfer değişebilir ama ona rağmen çok güzel olacağını düşünüyorum hadi umutlarımı da bırakıp beklemeye koyuluyorum:))
"Yeni Gizli Kraliyet Müfettişi"

Hakkında:

Adı: Blade of the Phantom Master, Secret Royal Inspector
Tür: Dram, Romantik, Tarih, Komedi, Gizem
Yönetmen: Kim Jung Min
Senaryo: Park Sung Hoon, Kang Min Sun
Bölüm sayısı: 20
Yayınlanma Tarihi: 21 Aralık 2020 - 23 Şubat 2021
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi, Salı 21.30
Kanal: KBS2
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Joseon Hanedanlığı döneminde, kral tarafından özel olarak görevlendirilen gizli bir kraliyet müfettişinin (L) etrafında dönmektedir. Görevi, halkın sorunlarını dinlemek, yasadışı eylemlere ve yolsuzluğa karışmış devlet yetkililerini belirlemektir.
***

Oyuncular:

L (Kim Myung Soo), Sung Yi Kyum rolünde.. 
Her şeyden önce, Kim Myung Soo hem tutkulu hem de sakar Sung Yi Kyum olarak poz veriyor. İfadesi sakin ve derli toplu ve bir eliyle kapısının kenarını (geleneksel Kore şapkaları) kavrıyor. Bakışları, komedi ve ciddiyet arasında gidip gelen tatlı ve tuzlu bir çekiciliği müjdeliyor. Gizli kraliyet müfettiş rozeti belinden sarkıyor ve izleyiciler adaleti sağlamak için nereye gideceğini dört gözle bekliyor.

Gizli bir kraliyet müfettişidir. Eyalet sınavında birinci olur ve Hongmungwan'da idari ve araştırma bölümünde çalışmaya başlar. Amaçsız ve hırssız bir hayat sürmektedir. Bir gün, kumar oynarken yakalanır. Ceza olarak, gizli bir kraliyet müfettişi olarak görevlendirilir.
~
Nara, Hong Da In rolünde.. 
Kwon Nara, tamamen çekingen ve kurnaz karakteri Hong Da In'e dönüşür. Posterde yüzü gizemle örtülü ve cesur gözleri ve nazik gülümsemesiyle izleyicileri büyülüyor. Birlikte barış için çabalarken Sung Yi Kyum ile benzersiz ekip çalışmasını sergileyecek.

 Müfettiştir. Sung Yi Kyum’un (L) ile birlikte çalışmaya başlar.
~
Lee Yi Kyung, Park Chun Sam rolünde.. 
Lee Yi Kyung, karakter posterinde parlak ve enerjik görünüyor. Sung Yi Kyum'a yardım etmek için ne gerekiyorsa yapacak olan güvenilir Park Choon Sam'e dönüşecek.

Sung Yi Kyum’un (L) hizmetkarıdır. Oldukça geveze, sevecen ve sulu gözlü birisidir.
~
Lee Tae Hwan, Sung Yi Bum rolünde.. Sung Yi Kyum’un (L) üvey kardeşidir. Bir asil olan babaları aynı ancak anneleri farklıdır. Sung Yi Bum’un annesinin sosyal statüsü düşük olduğu için babası onu gerçek oğlu olarak kabul etmemektedir. Bu yüzden, bazı imkânlardan yararlanamaz. Abisi olan Sung Yi Kyum ile bir çatışma içerisindedir.
***
Fragman:
~
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

2 yorum:

  1. Blogunuzu takipteyim bloguna beklerim. Reklama tıkladım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim aynı şekilde dönüş yapılmıştır:)

      Sil