20 Ekim 2020 Salı

Kairos 2020 Kore Dizisi

Geçmişle iletişim kurmak deyince aklıma hep Signal dizisi gelir sırf onun hatırına bu tarz dizileri izleme listeme alırım ki onun tadını alabileyim diye çok beklentim var bu dizi için umarım beklentileri karşılayan bir dizi olur. Ve fragmandan anladığım kadarıyla baya gizem dolu daha da heyecanlandım.

Hakkında:

Adı: Kairos
Tür: Romantik, Fantastik/Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen: Park Seung Woo
Senaryo: Lee Soo Hyun
Bölüm sayısı: 32
Yayınlanma Tarihi: 26 Ekim 2020 - 15 Aralık 2020
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı ( Arka arkaya 2 bölüm)
Kanal: MBC
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Sevdikleri insanları kurtarmak için mücadele eden iki insanın etrafında dönmektedir. Kim Seo Jin (Shin Sung Rok) başarılı bir kariyere ve mutlu bir aileye sahiptir. Ancak, onun dünyası kızının kaçırılmasıyla alt üst olur ve büyük bir umutsuzluğun pençesine düşer. Geçmişini değiştirmek için, geçmişte, yaklaşık bir ay öncesinde yaşayan Han Ae Ri (Lee Se Young) ile temasa geçer. Dahası hasta annesi aniden ortadan kaybolan Han Ae Ri, gelecekten aldığı bu bağlantı ile şaşkına döner.
***

Oyuncular:

Shin Sung Rok, Kim Seo Jin rolünde.. 
Shin Sung Rok'un posterinde, kızı kaçırıldığında dünyası parçalanan bir babayı tasvir ediyor. Gözlerinde yaşlarla bilinmeyen bir kişiye telefon görüşmesi yapar. Başlıkta "Han Ae Ri, sen benim hayatımı kurtaracaksın, ben de seninkini kurtaracağım."

Çalıştığı inşaat şirketinin en genç müdürüdür. Eşi ve kızı ile mutlu bir aile hayatı vardır. Ancak, yaşadığı talihsiz bir olay sonucunda her şeyini kaybeder. Her şeyi düzeltmek için geçmişle iletişim kurar.
~
Lee Se Young, Han Ae Ri rolünde.. 
Lee Se Young'ın posterinde, geçimlerini sağlamak için üç işte çalışan bir kadının çaresizliğini ve kararlılığını tasvir ediyor. Kayıp annesini bulmak için gelecekteki adama ulaşır ve başlığında "Birbirimizi kurtaracağız" yazıyor.

Hasta annesine bakabilmek için zor bir hayat yaşıyordur. Genç yaşından itibaren, hasta annesinin ameliyat parasını biriktirebilmek için birden fazla işte çalışmaktadır. Ancak, aniden annesi ortadan kaybolunca umutsuzca onu aramaya başlar. Gelecekten aldığı bir bağlantı ile her şey değişir.
~
Ahn Bo Hyun, Seo Do Kyun rolünde..
Yüzünün yarısını açık, yarısı gölgede gösteren posteri, Kim Seo Jinm'in çalışanından daha gizemli bir role işaret ediyor ve başlığında “Her şeyi olduğu gibi geri vereceğim. Kesinlikle…"

 Kim Seo Jin ile aynı inşaat şirketinde çalışandır. Oldukça zeki ve yetenekli birisidir. Başarılı Kim Seo Jin’in liderliğinde yürütülen projedeki çatlaklıkları ilk o fark eder.
~
Nam Gyu Ri, Kang Hyun Chae rolünde..
Afişi, kızının kaybından dolayı çaresizliğini ve umutsuzluğunu gösteriyor ve başlıkta "Da Bin olmadan yaşamaya devam edecek güvenim yok" yazıyor.

 Kim Seo Jin’in eşidir. Başarılı bir kemancıdır. Evlilik hayatı mutlu bir şekilde sürerken beklenmedik zorluklarla ve gerginliklerle yüz yüze gelir.
~
Kang Seung Yoon, Lim Gun Wook rolünde..
Başlığında "Sana bir şey olmasına izin vermeyeceğim ... bu yüzden endişelenme!"

 Han Ae Ri’nin arkadaşıdır. Lim Gun Wook varlıklı ve güçlü bir kişiliği olmamasına karşın söz konusu Han Ae Ri olunca, her zaman yanındadır ve yardım etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktadır.
~
Shin Goo, Yoo Seo Il rolünde.. Kim Seo Jin’in çalıştığı inşaat şirketinin başkanıdır.
~
Hwang Jung Min, Kwak Song Ja rolünde.. Han Ae Ri’nin annesidir.
~
Shim Hye Yun, Kim Da Bin rolünde.. Kim Seo Jin’in kızıdır.
~
So Hee Jung, Hye Kyung rolünde.. Çocuk bakıcısıdır.
***
Fragmanlar:
Yeni teaser, "Kairos" daki kayıp şahıs vakalarının daha önce açıklanandan daha karanlık olabileceğine işaret ediyor. Shin Sung Rok seslendirmede “Gerçekten öldüklerini düşünüyor musunuz? Zamanı geri alabilirim. " Lee Se Young ekran dışı birine, "Bundan birkaç hafta sonra, Kim Da Bin adlı bir çocuk kaybolacak ve sonra öldürülmüş olarak bulunacak.

" Shin Sung Rok, geçmişte Lee Se Young'dan yardım alırken gözlerinin önünde şimdiki zamanın değiştiğini fark eder. Kanla kaplı bir odayı araştırırken, gözlerinin önünde yok olup sıradan bir eve dönüşür; bir grup bilinmeyen adamla karşı karşıya kaldığında, onlar toza dönüşüyor.
~
~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder