16 Ekim 2020 Cuma

Delayed Justice 2020 Kore Dizisi

Hukuk türünde bizden olan hikayeleri anlatan dizileri de çok seviyorum sanırım bu dizimizde o şekilde olacak gibi umarım da öyle olur. En çok beklediğim diziler arasına koydum bile ikili muhteşem çünkü, bakalım uyumları nasıl olacak umarım anlaşmayıp görünen ataşan bir ikili olur çok eğlenceli oluyor öyle:))

Hakkında:

Adı: Fly From Rags To Riches, Fly Dragon, Delayed Justice
Tür: Hukuk, Dram
Yönetmen: Kwak Jung Hwan
Senaryo: Park Sang Kyu
Bölüm sayısı: 32
Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2020 - 19 Aralık 2020
Yayın Günleri ve Saati: Cuma, Cumartesi - 22:00/23:10
Kanal: SBS
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu: 

Haksız yere suçlanan adli kurbanlar için mücadele eden bir kamu savunucusunun (Kwon Sang Woo) ve bir muhabirin (Bae Sung Woo) etrafında dönmektedir.
***

Oyuncular:

Kwon Sang Woo, Park Tae Yong rolünde..
 Kamu savunucusudur. Avukat olmak için herkesin gittiği tipik yolu takip etmemiştir. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye gitmez. Ancak bunun yerine baro sınavına girer ve bir avukat olur. Adalet duygusu güçlü ve diğer insanlarla empati kuran birisidir. Onun için küçük, büyük dava diye bir şey yoktur. Masum olduğunu inandığı herkesin davasını üstlenir. Genel bir ceza yargılaması davasını kazanan ilk avukat olduğunda, kariyerinde bir dönüm noktası meydana gelir. (En bi sevdiğim:))
~
Bae Sung Woo, Park Sam Soo rolünde.. 
Muhabirdir. Üniversiteden mezun olduktan sonra daimi olmayan işlerde çalışmıştır. Mükemmel yazma becerileri sayesinde bir muhabir olur. Diğer muhabirler tarafından göz ardı edilen veya önemsenmeyen hikayeleri arar. Oldukça yumuşak bir kalbe sahip olduğundan kolayca gözyaşlarına boğulan birisidir. (Hahha çok iyi diye çıktı ağzımdan:)))
Yönetmen Kwak Jung Hwan, “Zor bir durumda tereddüt etmeden bize katıldığı için aktör Jung Woo Sung'a minnettarım. Adalet arayışındaki roller coaster'ı etkileyici bir şekilde sona erdirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bekleyen izleyicilerimize de içten teşekkürlerimi sunuyorum. " demişti.
~
Kim Joo Hyun, Lee Yoo Kyung rolünde..
***
~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder