25 Kasım 2022 Cuma

Missing: The Other Side 2020 - 2022 Kore Dizisi

Ruh konulu Kore dizilerine bayılıyorum buda onlardan birtanesi eminim çok güzel bir dizi olacak çünkü oyuncular kaliteli ve tabi ki kanalı OCN olması vee ekip işi diyorum, sabırsızlıkla beklediklerimden bakalım beklediğimi karşılayacak mı??
Kayıp: Diğer Taraf

Hakkında:

Adı: Missing: The Other Side
Tür: Fantastik, Gizem
Yönetmen: Min Yeon Hong
Senaryo: Ban Ki Ri, Jung So Young
Bölüm sayısı: 12  + 14
Yayınlanma Tarihi: 29 Ağustos 2020 - 18 Ekim 2020
Sezon 2: Aralık 2022 - 31 Ocak 2023
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar – 22:50
Kanal: OCN - 2. sezon tvN
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Ruhların yaşadığı bir kasabada geçmektedir. Bu kasabada, ölmeden önce kaybolan insanların ruhları yaşamaktadır. Bir grup insan hem kaybolan insanların bedenlerini bulmak hem de kaybolmalarının ardındaki gerçeği öğrenmek için bu kasabaya gelir.
**
*

Oyuncular:

Go Soo, Kim Wook rolünde.. bir dolandırıcıdır. Yakışıklı bir adam ve iyi bir konuşmacıdır. Yeteneklerini yardıma muhtaç insanlar için kullanmaktadır. Bir gün yolu, ruhların yaşadığı, Duon kasabasına düşer ve birçok gizemle karşı karşıya kalır.
~
Heo Jun Ho, Jang Pan Seok rolünde.. gizemli bir adamdır. Gizlice kayıp insanları aramaktadır. Duon kasabası ile dış dünya arasındaki bir bağlantıdır. Kim Wook (Ko Soo) ile birlikte olayları çözmeye çalışır.
~
Ahn So Hee, Lee Jong A rolünde.. Kim Wook’un yardımcısıdır. Kamu personeli sınavını tek sefer geçmiştir ve bir toplum merkezinde memur olarak çalışmaktadır. Ancak, aynı zamanda toplumdaki adaleti sağlayabilmek için Kim Wook’a yardım eden bir hackerdir.
~
Seo Eun So, Choi Yeo Na rolünde.. Duan kasabasında bir ruh olarak yaşamaktadır. Düğününden bir ay önce gizemli bir şekilde kaybolur.
~
Ha Joon, Shin Joon Ho rolünde.. elit bir dedektiftir. Polis akademisinden en iyi olarak mezun olmuştur. Kaybolan nişanlısını bulmak için Kim Wook'un ekibine katılır.
(*.*)
Dizinin Ana Fragmanı:
Fragmanda, Kim Wook, Lee Jong Ah ve Moon Yoo Kang'ın başka bir dolandırıcılık seansı için bir araya gelmesiyle başlıyor, ancak kendilerinin "dürüst dolandırıcı" olduklarını iddia ediyorlar.

Bu sırada bir çocuğun ortadan kaybolması tansiyonu yükseltir. Kim Wook, Duon Köyü'ndeki çocuğu keşfeder ve birinin onu kaçırdığından şüphelenir. Köy sakinlerini yakından izlemeye başlar ve bir şeylerin doğru olmadığını anladıktan sonra sırlarını araştırmaya başlar. Dahası, Thomas Cha (Song Gun Hee) ona anlamlı ama tüyler ürpertici öğütler veriyor ve "Bu köyden çıkabilirsen asla geri dönme" diyerek.

Siyah yağmurluklu gizemli bir figür, bir çöp yığınından sarkan bir bedeni şüpheli bir şekilde kaldırır, yoğun bir ormanda ağır bir çuvalı sürükler ve kürekle bir çukur kazar. Kişi, Jang Pan Seok'tan başkası değildir ve Kim Wook, kaçırmanın arkasındaki kişinin kendisinin olduğundan şüphelenir.
~.~
Not: Dizinin yönetmen koltuğunda, "Touch", "Ms. Ma, Nemesis", "My First Love" ve "Ugly Alert" dizilerinin yönetmeni Min Yeon Hong oturmaktadır. Dizinin senaristliğini iki farklı senarist üstlenmektedir. Dizinin senaristlerinden biri "A Witch's Love" ve "Who Are You"(Şuan bu diziyi izliyorum oda hayalet konulu tavsiyemdir) dizilerini kaleme alan Ban Ki Ri’dir.
~
Not2: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder