17 Ağustos 2020 Pazartesi

Alice 2020 Kore Dizisi

Konusu hoşuma giden ve oyuncularını sevdiğim bilim kurgu, fantastik konulu yeni bir Kore dizisi umarım beklentileri karşılar ve gişesi bol olur. Baya oldu bekleyeli ve yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı ve tabi ki sonunda karakter afişleri de geldi. Sabırsızlıkla bekliyorum:))
ALİCE

Hakkında:

Adı: Alice
Tür: Bilim Kurgu, Fantastik, Dram, Gizem
Yönetmen: Baek Soo Chan
Senaryo: Kim Kyu Won 
Bölüm sayısı: 12
Yayınlanma Tarihi: 28 Ağustos 2020
Yayın Günleri ve Saati: Cuma - Cumartesi, 22:00 - 23:10
Kanal: SBS
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Ölümle ayrılan bir erkek ve bir kadının, yeniden bir araya gelme hikayesi.
***

Oyuncular:

Joo Won, Park Jin Kyum rolünde.. 
Posterindeki metinde, "Hangi dünyada olursan ol, seni koruyacağım" yazıyor ve hissedememesine rağmen onun için çok değerli biri olduğunu gösteriyor.

Dedektiftir. Duyguları hissedemeyen biri olarak doğmuştur. Bir gün, 'Alice' adlı bir cihaz sayesinde, zaman yolculuğu yapabilme imkanı olduğunu öğrenir ve 'Alice'in varlığı nedeniyle ortaya çıkan kaosun tam ortasında kendisini bulur. Dahası, uzun zaman önce ölen annesi Yoon Tae Yi ile karşılaşır ve onu korumak istiyor.
~
Kim Hee Sun, Yoon Tae Yi rolünde..
Posterde, "Senin içinse, her şeyi yapabilirim" yazıyor ve kimi kastettiği merakın artmasına neden oluyor.

 Dahi bir fizikçidir. Zamanda yolculuk yapabilmeyi sağlayacak anahtarı elinde tutmaktadır. Sırları ortaya çıkarmak için Park Jin Kyum ile beraber çalışmaya başlar ve bu süreçte kendi sırlarını da keşfeder.
~
Kwak Si Yang, Yoo Min Hyuk rolünde.. 
Posterde, "Benim için değerli olanı korumak için daha güçlü olmalıyım."

Elit bir ajandır. Aldığı emirleri sorgulamayan ve aldığı görevleri tek kelime etmeden yerine getiren birisidir. Onun şuan ki görevi, 'Alice' organizasyonundaki zaman yolcularını korumaktır. Aldığı emirleri sorgulamayan ve atandığı işi tek kelime etmeden yerine getiren birisidir.
~
Lee Da In, Kim Do Yeon rolünde.. 
Posterde, "Onu kurtarın. Ama incinme ”

Yerel bir haber muhabiridir. Başkalarına karşı durmaktan korkmayan, hayata olumlu bir bakış acısıyla bakan sıcak kalpli birisidir.
~
Yeonwoo, Yoon Tae Yi’nin kız kardeşidir.
***
Fragman:
~~
Not: Joo Won, 5 Şubat 2019'da zorunlu askerlik görevinden taburcu edildiğinden beri ilk dizisi. Bilgiler geldikçe güncellemeler yapacağım.
Not2: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

2 yorum: