10 Temmuz 2020 Cuma

Flower of Evil 2020 Kore Dizisi

Lee Joon Gi en sevdiğim Kore oyuncularından birtanesi onu ekranlarda izlemeyi özlemişim yakında başlayacak olan bu diziyi şimdiden listeme aldım. Tarihi ona daha çok yakışıyor ama buda gerilim dolu olacağından keyifle izleyeceğimi umuyorum. 
“Kötülüğün Çiçeği”

Hakkında:

Adı: Flower of Evil 
Tür: Melodram, Gerilim
Yönetmen: Kim Cheol-Kyu
Senaryo: Yoo Jung-Hee
Yayınlanma Tarihi: 29 Temmuz 2020 - 17 Eylül 2020
Yayınlanma Günleri: Çarşamba, Perşembe - 22:50
Bölüm Sayısı: 16
Kanal: tvN
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore 
***

Konusu: 

Karanlık geçmişini gizleyen ve başka birinin kimliği altında yaşayan bir adam (Lee Joon-Gi) ile o adamın peşine düşen bir dedektifin (Moon Chae-Won) etrafında dönmektedir.
***

Oyuncular:

Lee Joon-Gi, Baek Hee-Sung rolünde..
(Her poster, her karakterin iki yüzünü gösterir. Lee Joon Gi'nin posterinde Baek Hee Sung, sadece soğuk bakışlarını kameraya çevirmek için rol aldığı ideal baba ve koca gibi gülümsüyor. Altyazıda “O kadına ihtiyacım var” yazıyor.)

Başka birinin kimliği altında yaşamaktadır. Evli bir çocuk babasıdır. Kendini eşine ve çocuğuna adamış ve sahip olduğu şeylerden dolayı son derece mutlu biri gibi görünmektedir. Ancak, aslında mutluluk, üzüntü, saygı, hayranlık, empati veya suçluluk gibi duyguları hissedememektedir.
~
Moon Chae-Won, Baek Hee-Sung’un eşi olan Cha Ji-Won rolünde.. 
(Moon Chae Won'un posterinde, Cha Ji Won hem bir eşin acısını hem de bir polis dedektifinin kararlılığını gösterir. Altyazıda şöyle yazıyor: “O adama güvenebilir miyim?”)

Bir suç dedektifdir. Minyon yapısı ve çocuksu yüzü ile ilk bakışta suçlularla nasıl başa çıkıp çıkamayacağına dair şüpheler doğursa da meraklı kişiliği sayesinde tehlikeli durumlarda dahi korkmak yerine keyif alır ve agresif suçlularla başa çıkabilmektedir. Bir gün, kocasının geçmişini araştırmaya başlar. 
~
Jang Hee-Jin, Do Hae-Soo rolünde..
(Jang Hee Jin'in posterinde Do Hae Soo, sırrının ağırlığını tek başına taşıdığı için korkmuş ve yalnız görünüyor. Altyazıda “Gizlemeliyim” yazıyor. )

Bir seri katilin kızıdır. Korkunç aile geçmişi ile tek başına mücadele etmek zorundadır.
~
Seo Hyun-Woo, Kim Moo-Jin rolünde..
(Seo Hyun Woo'nun posterinde Kim Moo Jin gerçeği bulmakta hem tereddüt hem de acımasız görünüyor. Altyazıda “Onları yakalamalıyım” yazıyor.)

Bir muhabirdir.
~
Jung Seo Yeon, Baek Eun Ha rolünde (Hee Jung ve Ji Won'un kızı) 
~
Son Jong Hak, Baek Man Woo (Hee Jung'un babası)
~
Jo Kyung Sook, Young Ok (Ji Won'un annesi)
~
Choi Dae-Hoon
Choi Byung-Mo
Nam Gi-Ae
Yoon Byung-Hee
Lim Chul-Hyung
Choi Young-Joon
Kim Soo-O
Yang Hye-Jin
Lim Na-Young
***
Fragmanlar:
Görünüşe göre Cha Ji Won gerçeği ortaya çıkarmak için hiçbir şekilde durmayacak ve Baek Hee Sung'da yanında durmayacak ve kimsenin huzurlu ailesini paramparça etmesini izlemeyecek.
~~
Fragman, Moon Chae Won'un karda Lee Joon Gi'yi izlemesi ile başlar. Bir seslendirmede şöyle diyor: “Bunu düşünmeye devam ediyorum. O zaman nasıl geriye baktın? ” İkisi birlikte kısa bir mutluluk anını paylaşırken, “Onları seviyor musun?” Diye soruyor. “Hayır, böyle bir duyguyu bilmiyorum” diye cevaplıyor.

Fotoğrafları ateşe atıldığında Moon Chae Won, “Yeryüzünde ne var? Sen nesin?

 Lee Joon Gi yapışkan bir durumdayken ve Moon Chae Won'un ağladığını görürken, Lee Joon Gi “Benimle tanışmamalıydın” diyor.
***
. Fragman, sıkıntılı bir Cha Ji Won'un “Beni kandırmaya ne kadar devam edebileceğini düşündün?” Diye sormasıyla başlar. Dedektif evliliğini çılgınca yeniden değerlendirirken, kızıyla oynayan görünüşte sevgi dolu kocasının bir videosunu izlerken, teaser'ın altyazıları, “14 yıldır sevdiğiniz kocası… ya onun seri katil olduğundan şüphelenmeye başlarsanız? ” 

Bu arada Baek Hee Sung, “Sonuna kadar onları kandıracağım. Çünkü bunu şimdi kaybedersem, hayatım zaten cehenneme dönüşecek. ” Bir polis arabasındaki birini kovalayan Cha Ji Won'a kısa bir bakıştan sonra, teaser, aynaya bakarken yaralı Baek Hee Sung'un bir atışıyla sona erer.
¨¨
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder