22 Ocak 2020 Çarşamba

Team Bulldog: Off-duty Investigation 2020 Kore Dizisi

Bir Ocn dizi haberi daha asla kaçırmam ve bütün dizilerini izlerim izlerim dediklerimi de paylaşırım biliyorsunuz. Hele ki dizinin senaristliğini, "Missing Noir M" dizisini kaleme alan Lee Yoo Jin yapıyorsa nefi birşey bekliyor bizi. Yine polisiye konulu en sevdiğim bunu da tabi ki merak içerisinde bekliyorum. Bizde de Ocn kanalı gibi bir kanal olsa sırf bu tür dizileri yayınlasa ne olacaktı sanki neyse belki birgün olur umuduyla yaşlansak da çocuklarımıza diyelim:)
'Daha Fazla Araştırma!'

Hakkında:

Adı: Team Bulldog: Off-duty Investigation |
 Further Investigation | 번외수사
Tür: Polisiye, Aksiyon
Yönetmen: Kang Hyo Jin
Senaryo: Lee Yoo Jin 
Bölüm sayısı: 12
Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2020 - 28 Haziran 2020
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi ve Pazar 22:50
Kanal: OCN
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Suçluları yakalamak konusunda oldukça hırslı bir dedektif ile polisin yakalayamadığı suçluları yakalamaya çalışan bir TV programının PD’sinin, suçluları yakalamak için beklenmedik bir şekilde işbirliği yapmaya başlıyorlar.
***

Oyuncular:

Cha Tae Hyun, Jin Kang Ho rolünde.. 
Sloganı “Ara!” Olan dedektif Jin Kang Ho'yu canlandırıyor. (Korece, İngilizce 'call' kelimesi 'Tabii' veya 'Tabii ki!' Gibi bir şey anlamına gelir.) Sloganında “İlk konuşan bir başka pirinç keki alır” (Korece bir deyim üzerinde bir oyun) tam anlamıyla bir suçluyu yakalamak için gereken her şeyi yapmaya isteklilik.

Dedektiftir. Suçluları yakalamak için her türlü yolu kullanmaktadır. Ancak, diğer dedektiflerle arası hiç iyi değildir.
~
Lee Sun Bin, Kang Moo Young rolünde..
Sloganı, “Derecelendirme için susamış olan kişi suçluyu satacak. Bir dava hakkında rapor vermek yerine, hayali gerçekte suçluyu yakalayarak puanları arttırmaktır.

 TV programın PD'si. Dürüst biri olmasına karşın gerçeği ortaya çıkarmak için risk almaktan çekinmez.
~~
Jung Sang Ho, Lee Ban Suk rolünde..
Poster, eğlenceli bir şekilde ona “profesyonel olarak birini başka bir dünyaya gönderen biri” olarak atıfta bulunuyor. Onun sloganı sseuk , “hızlı” için bir onomatopoeia ve otopsi yapma ve cesetleri üç dakika içinde orijinal hallerine geri döndürme yeteneğini gösteriyor. Sloganı, “Ceset açan biri tarafından dikildi” yazıyor.

Daha önce Ulusal Adli Tıp Servisi'nin otopsi şefi ve şu anda cenaze müdürüdür.
~~
Yoon Kyung Ho, Teddy Jung rolünde..
Onun ifadesi “yumruk” ve sloganı “hantal bedenine güveniyor” diyor. Bununla birlikte, karakter açıklaması da düşük dayanıklılığa sahip olduğundan bahsediyor.

Kokteyl bar sahibidir.
~~
Ji Seung Hyun, Tak Won rolünde..
Sloganı şöyle diyor: “Gündüzleri müşterileri dinliyor, geceleri şüphelileri dinliyor.” (Bu aynı zamanda bir Kore deyimindeki bir oyundur.) Profil oluşturucu olarak tanımlansa da “bir şeyler satmanın kralı” olarak da tanımlanır.

 Özel bir dedektif olan eski suç profesörüdür.
~
Bu kadar farklı insanların birarada ne kadar güzel bir ekip olacağını düşünsenize?? :)
***
Fragman: 
***
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder