23 Ocak 2020 Perşembe

Rugal 2020 Kore Dizisi

Muhteşem bir haberle geldim en sevdiğim türlerden olan ve en sevdiğim oyunculardan olan ve en çokta ona yakışır bu roller dediğim Choi Jin Hyuk'dan yeni bir dizi haberi biraz fantastik, biraz polisiye ve sanırım çokta suç içerikli bir dizi harika bir haber değil mi ve en önemlisi de OCN kanalında.
“Gözyaşları kuruduğunda bir canavar olur.”

Hakkında:

Adı: Rugal 
Tür: Suç, Aksiyon, Dram
Yönetmen: Kang Cheol-Woo
Senaryo: Rilmae (webtoon) 
Bölüm sayısı: 16
Yayınlanma Tarihi: 16 Mart 2020 - 5 Mayıs 2020
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi ve Salı, 22:50
Kanal: OCN
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Aynı adı taşıyan bir webtoondan uyarlama olan dizi, ulusal çapta bir suç örgütünü çökertmeye çalışan bir polis memurunun etrafında dönecek. Suç örgütünün peşinden giderken hem sevgili eşini hem gözlerini kaybeder. Bir katil olmaya zorlanır. Özel bir organizasyon olan 'Rugal' tarafından üretilmiş, benzersiz yeteneklere sahip yapay gözlere sahip olduktan sonra hayatını mahveden suç örgütünün peşine düşer.
***

Oyuncular:

Choi Jin Hyuk, elit bir dedektif olan Kang Ki Beom rolünde..
 'Argos' adlı bir suç örgütünün yer aldığı bir davayı incelerken, bir gün evinde maskeli adamlarla karşılaşır. 'Argos' tarafından gönderilen maskeli adamlar, eşini ve çocuğunu öldürmekle kalmazlar. Onun iki gözünü de kör ederler. Uyandığında, kendini bir hastanede bulur ve bir cinayettin baş zanlısı olarak suçlanmaktadır. Daha sonra, NIS (Ulusal İstihbarat Servisi) tarafından oluşturulmuş, özel bir organizasyon olan 'Rugal'ın bir üyesi olarak seçilir. Gülen gözler adamımız:)
~
Park Sung Woong, Hwang Deuk Goo rolünde.. 
'Argos' adlı suç örgütünün en etkili adamlarından biridir. Oldukça zeki ve dikkatli birisidir. O kadar dizisini izledim ki kötü olması çok komik geliyor ama yinede seviliyor tabi ki:)
~
Jo Dong Hyuk, Tae Woong rolünde.. 
'Rugal'ın lideridir. Hiçbir zaman soğukkanlılığını yitirmeyen ve her koşulda sağlıklı kararlar alabilen birisidir. Dövüş sanatları konusunda oldukça yeteneklidir ve girdiği hiçbir kavgayı kaybetmemiştir. Ancak, buna karşın her gün düzenli bir şekilde antrenman yapmaya devam etmektedir. Çok seveceksiniz bu onu ilediğim ikini ekip işi dizisidir, eminim tanıyacaksınızdır:))
~
Jung Hye In, Song Mi Na rolünde.. 
'Rugal' ekibinin bir üyesidir. Bir cinayet dedektifi olarak çalışırken bir gün bir polis memuru ile birlikte öldürüldüğüne dair haberler çıkar. Ancak, gerçekte artık o 'Rugal' ekibinin bir üyesi olmuştur. Olumlu bir tutumu sahip, pes etmekten hoşlanmayan ve prensip sahibi birisidir. Suç ekibinin kıdemli dedektifi Kang Ki Beom'a hayrandır.
~
Park Sun Ho, Lee Gwang Cheol rolünde..
  'Rugal' ekibinin bir üyesidir. Yapay bir iç organa sahiptir. Grubun en yumuşak huylusu ve tatlısıdır.
~
Han Ji Wan, Choi Ye Won rolünde..
 'Argos' adlı suç örgütünün liderinin kız arkadaşı olan Masum bir görünüme sahiptir. Hiçte göründüğü gibi olduğu söylenemez.
***
Not: Rilmae tarafından yayınlanan "Rugal" webcomic'e dayanarak (ilk olarak 25 Ekim 2016, toomics.net/webtoon aracılığıyla yayınlandı )
~~
Diğer Posterler:
Posterde yazan not, “Her şeyi götürdüğü anda yeniden doğdum.”

Klip:

***
Not: En çok beğenilen dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder