11 Mart 2020 Çarşamba

The King: Eternal Monarch 2020 Kore Dizisi

Lee Min Ho, 25 Nisan’da askerden terhis olduktan sonra ilk projesi Fantastik, Romantik türünde olacağı benim için çok güzel bir haber oldu 2020 çok uzak bir zaman ama yinede bekleyeceğiz yapacak bir şey yok diye yazmıştım ve sonunda bugün çekimlerine başlanılmış heyecanla bekliyorum.
'Kral: Sonsuzluk Hükümdarı'

Hakkında:

Adı: The King: Monarch of Eternity
Tür: Tarihi, Fantastik, Romantik
Yönetmen: Baek Sang-Hoon
Senaryo: Kim Eun-Sook
Yayınlanma Tarihi: 17 Nisan 2020 - 6 Haziran 2020
Yayınlanma Günleri: Cuma, Cumartesi - 22.00
Bölüm Sayısı: 32
Kanal: SBS
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore 
***

Konusu:

Şeytan insan dünyasına salıverilir ve yakında paralel bir dünyaya bir kapı açar. Şeytan, diğer dünyada daha iyi bir yaşam sürüp yaşamadığını, diğer dünyada yaşayıp yaşamayacağını soruyor. Şeytanın sorusuna karşı, Kore İmparatoru Lee Gon (Lee Min Ho) paralel dünyaya kapıyı kapatmaya çalışıyor ve Güney Koreli Dedektif Jung Tae Eul (Kim Go Eul) insanların ve sevdiği insanın hayatını korumaya çalışıyor .
***

Oyuncular:

Lee Min Ho, Lee Gon rolünde..
Lee Min Ho, Kore'nin üçüncü nesil imparatoru Lee Gon rolünü üstlenecek. Vatandaşlar onu sofistike, iyi görünüşlü, sakin bir tavır ve mükemmel bir hükümdar olarak görüyorlar. Bununla birlikte, Lee Gon sessiz, hassas, zorlayıcı ve diğer insanlar ona dokunduğunda nefret ediyor. Ona göre, saray dünyadaki en güvenli yer, ama aynı zamanda babasına karşı sekiz yaşındayken ortaya çıkan bir vatana ihanet gördüğü için en tehlikeli yer. 

Akademik sempozyumlara katılarak zaman zaman saraydan kaçmayı tercih eden evlenme ya da köken taşıma düşüncesi yoktur. Kendini tanımadığı bir yerde bulduğu, ancak tanıdık bir yüzle karşılaştığı zaman böyle bir yolculuktaydı. Jung Tae Eul'u tanıdı, çünkü babasının bir komploda öldürüldüğü gece sekiz yaşındayken aldığı kimlik kartıydı.
~
Kim Go Eun, Jung Tae Eul / Luna rolünde..
Jung Tae Eul, Güney Kore Cumhuriyeti’nde bir dedektiftir. Luna Kore İmparatorluğu’nda bir suçludur. Yani iki karakterde. 

Küçük bir kız olduğundan beri, Jung Tae Eul her zaman bir polis memuru olmakla ilgileniyordu. Tüm ihtimalleri aşarak, polis gücüne katılabildi ve son altı yıldır dedektiflik yapıyor. İşini, suç işleyenlerin nihayetinde, tercihen onun tarafından yakalanacağı inancı ile yapıyor. Jung Tae Eul'un hayatında bir İngiliz anahtarı atan şey, paralel bir evrenden olduğunu iddia eden Gwanghwamun'un ortasında görünen imparator. Kabul etmek istemese de, söylediklerine güvenmeye başlar ve böylece onlardan yolculuğa başlar.


Aktris ayrıca Lee Gon'un dünyasında en fakir mahallede terk edilen bir suçlu olan Luna'nın rolünü üstlenecek şekilde faturalandırıldı. Ailesi olmadan, hükümet tarafından tanınan bir kimliği yoktur ve hayatta kalmak için kendini savunmak zorunda kalmıştır. Hırsızlık, evrakta sahtecilik, kırılma ve girme gibi çeşitli suçlarda yer aldı ve sadece hapishaneye girdiğinde dünya varlığını biliyordu. Ona kanser teşhisi konuldu ve sadece üç ay yaşamaya devam etti.
~
Woo Do Hwan, Jo Eun Seob / Jo Young rolünde..
İki farklı karakterde.. Jo Eun Seob karakteri, Güney Kore Cumhuriyeti’nde, sıradan bir kamu hizmeti çalışanıdır. Jo Young karakteri, Kore İmparatorluğu’nda, İmparator Lee Gon'un (Lee Min Ho) korumasıdır.

Büyüyen birçok hayali vardı, ancak ailesinin dördüncü sınıfında beklenmedik şekilde ikizleri olduğunda, çalışmalarından bir mola vermek ve küçük kardeşlerine bakmak zorunda kaldı. Sonra, okula döndüğünde, küçük bir çocuğu kurtarmaya çalışan bir trafik kazası geçirir ve tam da hastaneden ayrılmaya hazır olduğunda, askere alınma emirlerini alır. Lee Gon ile karşılaştığında taburcu edilmeden sadece birkaç gün kaldı.

 Diğer dünyada, Jo Young Lee Gon için bir korumadır ve kılıçtan silahlara kadar her türlü silahta ustadır. Jo Young, Lee Gon ile ilk kez ayaklanmanın ardından dört yaşındayken tanıştı ve Lee Gon'u mutlu etmeye söz verdi. Büyüyerek oluşturdukları özel bir bağ nedeniyle, Lee Gon sadece Jo Young'a gülmesine izin veriyor gibi görünüyor ve aynı zamanda onun önünde ağlamaya da istekli.
~
Kim Kyung Nam, Kang Shin Jae rolünde..
Güney Kore Cumhuriyeti’nde bir dedektiftir. Dedektif Jung Tae Eul (Kim Go Eun) ile birlikte çalışmaktadır. Babası küçük bir işletmeyi yürütürken zimmete para geçirdiği için tutuklanır. O zamandan bu yana başka biri olarak yaşamaya başlar. Devamlı gördüğü kâbuslar nedeniyle acı içinde yaşamaktadır.

Her zaman adil, hüzünlü ve kararlı ve onun için polis karakolu, gerçek ailesinden çok aile gibidir. Tae Eul'un onu sadece bir iş arkadaşı, aile veya başka bir şey olarak düşünüp düşünmediğini bilmek istiyor.
~
Jung Eun Chae, Koo Seo Ryeong rolünde..
Kore İmparatorluğu’nda, monarşinin en genç kadın Başbakanıdır. Başarı odaklı birisidir ve başarıya ulaşmak için yapamayacağı bir şey yoktur. Lee Gon (Lee Min Ho) ve Jung Tae Eul’un (Kim Go Eun) arasındaki gerilimi artırmakta ve Lee Gon’un hedefini belirlemesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Her zaman hırslıydı ve iktidara gelmek için yetiştirilmesinin zorluklarının üstesinden geldi. Boşanmayı daha fazla oy kazanmak için kullanmaktan korkmadı ve yeni hedefini Lee Gon'a koydu. Ne zaman onun etrafında olsaydı, ona destek artacaktı ama belli bir noktada onun için duygular geliştirmeye başladı. Bir başkasının gözlerinin olabileceğini öğrendiğinde, kıskançlığı onu tehlikeli bir yola sürüklüyor.
***
***
Not: 24 Kasım 2019'da çekimlere başlanılmıştır. 
Diziden ilk kareler;
~~
Lee Min Ho , yeni bir drama ile çok beklenen dönüşünü yapıyor!

28 Şubat'ta SBS, yaklaşan “Kral: Ebedi Monarch” dramasının ilk tanıtımını yaptı.

Kim Eun Sook tarafından yazılan “Kral: Ebedi Hükümdar” monarşinin ve demokrasinin iki paralel evrenidir. Lee Min Ho, iki dünya arasındaki kapıyı kapatmaya çalışan İmparator Lee Gon'u canlandıracak, Kim Go Eun ise insanların hayatlarını korumak için imparatorla çalışan dedektif Jung Tae Eul rolünü üstlenecek.

İlk teaser klibi seslendirmesi ile Lee Min Ho, “Ben Kore İmparatorluğu'nun imparatoruyum ve adım Lee Gon.”

“Kral: Ebedi Hükümdar”, 2020'nin ilk yarısında SBS'de Cuma-Cumartesi draması olarak yayınlanacak.
~.~
FRAGMAN:

~~
Not: En çok beğenilen Kore dizi tavsiyeleri için Tıklayın!!
(^.^)
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

8 yorum:

  1. Ben tarihi fantastik dizilere bayılıyorum min ho da kendini bu konuda ispatlamış bir oyuncu ben merakla bekleyecem çok iyi bir şey çıkacak bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşaAllah herkesin beklentilerini karşılar.

      Sil
  2. mereba ben nilufer irandan sizi takip ediyorum
    bana yardimci olurmusunuz acaba ?
    ben altyazilri nasil baska indirie bilirim ? yani dizie yapisik olmasin
    mesela : gule rana
    ya tayland dizileri
    memnun olurum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. anlıyorum sizi kore dizilerini koreanturkten indirebilirsiniz. Pakistan dizilerinide indiasiadan indirebilirsiniz.

      Sil
  3. merehaba
    arkadaslar ben altyazi dosyalarin nerden indire bilirim ?
    ben khaani bide gule rana dizisin tercume etmek icin altyazi dosyasina ihtiyacim var
    her hangi dil olursa olsun onemi yok sadece altyazi dosya yada file diziden ayri olsun yapisik olmasin
    lutfen bana yardim edermisiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde pek bildiğim söylenemez yardımcı olmak isterdim.

      Sil
  4. Bu dizi hala netflixe gelmedi

    YanıtlaSil