15 Mart 2019 Cuma

Ishqbaaz: Pyaar Ki Ek Dhinchak Kahani FİNAL YAPTI

Wayy kocaman bir dizinin daha sonuna geldik. Güle güle Ishqbaaaz ... Seni özleyeceğim ..  2016'daki ilk bölümleri hala aklımda, o günden bugüne kadar sürekli  eğlenceli geçti tabi daha hepsini Tr altyazılı izlemek nasip olmadı ama ..  Harika bir yapımdı. ❤❤❤
Son sezonun Tanıtımı:

Hakkında: 

Adı: Ishqbaaz Pyaar Ki Ek
Tür: Romantik, Dram 
Yönetmen: Lalit Mohan
Yapımcıları: Gul Khan, Karishma Jain
Senaryo: Faizal Akthar, Anand Jain, Harneet Singh, Divy Sharma, Aparajita Sharma, Mrinal Jha, Abhijit Sinha
Yayınlanma tarihleri: 27 Haziran 2016 - 15 Mart 2019
Bölüm Sayısı: 764
Bölüm süresi: 22 dakika 
Kanal: Star Plus Tv 
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
***

Konusu:

Shivaansh bir süperstar ve büyük büyükanneleriyle (seve seve PD ve PN olarak adlandırılır) yaşıyor. Shivaansh'in bir kız kardeşi, Shivaani. Rudra ve Bhavya'nın Dhruv adında bir oğlu var ve Om ve Gauri'nin Radhika adında bir kızı var. Bir düşman olan ve aile üyelerinin farkında olmadığı Shivaansh ve ailesi ile gizli bir düşmanlığı olan Varun ile evli. Shivaansh, Dhruv ve Radhika, Shiv, Om, Ru gibi yakın bir bağı paylaşıyor. Shivani, Om ve Rudra'nın ailesiyle Londra'da kalıyor . Shivansh'in ebeveynlerinin adına bir hastane inşa etmek ve yoksul çocuklar için ücretsiz tedavi sağlamak için tek bir hayali vardır. Ölümcül bir hastalıkla savaşmakta olduğu ve yaşaması kısa bir süre kaldı.

Aditi, amcasını, teyzesini ve küçük kız kardeşini destekleyen, kendi kendine yapılan güçlü bir Marathi kızıdır. Küçük kız kardeşi Mahu, Shivaansh'in büyük bir hayranı ama Aditi, Shivaansh ve şöhretine karşı güçlü bir önyargıya sahip. Aditi'nin babası çocukluk döneminde kayboldu ve onu bulmaya kararlı. O zamandan beri de bir antagonist Varun'un yardımcısı olduğu ortaya çıktı.

Mannat Kaur Khurana başka bir kadın lider. O bir yetim. Munni adında başka bir yetim kaldı. Manat dürüst bir kızdır. O fakir ve işsiz. Akrabaları ona yük olarak bakıyor. Oberoi malikanesinde bir işi var. Onun haberi olmadan Radhika'nın kocası Varun onu gizli nedenleri için kullanıyor. Bu zamanda, Varun, Shivaansh için bir kalp naklinin mümkün olduğunu anladı. Shivaans'ın servetine karşı açgözlülüğü, onu Munni'yi kaçırmasına ve kullanmasına neden olarak şantaj Mannat'a başlar. Shivaansh ve Sonya, bir aktris, naani'nin sağlık uğruna sahte evlilik sözleşmesi imzaladı. Varun, Mannat'ı Sonya ile değiştirdi ve asıl cezayı takas etti, böylece Mannat Shivaansh ile evlendi. Varun daha sonra Shivaansh'in ölümünden sonra ölmesini isteyen, kalp atış hızı izleyicisine Mannat'a şantaj yapıyor.
***

Oyuncular:

Nakuul Mehta
Niti Taylor
***
FİNAL FragmanI:
İlk sezon Tanıtımı için TIKLA!

Dizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder