16 Haziran 2021 Çarşamba

Kanojo wa Kirei datta 2021 Japon Dizisi

Çok sevdiğim Kore dizisi olan 'She Was Pretty' nin şimdide Japon versiyonu geliyor bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum. Diğer versiyonları da severek izledim hemde bizim Türk versiyonu olan 'Seviyor Sevmiyor'' dizisi de çok güzeldi benim için halen açar tekrarlarını izlerim o kadar çok sevmiştim. Bakalım Japonlar bunu nasıl işleyecekler. İzlemek istediğim bir dizi olduğu için bunu bu diziyi de bloğuma eklemeye karar verdim :))
Elit bir yakışıklı olarak geri dönen bir şişko ! Onur öğrencisi güzel kız işsiz, hayal kırıklığı yaratan bir kız olur ! Zıt yönde büyümüş iki insan arasındaki “%120 sempati” aşk hikayesi!

Hakkında:

Adı: Kanojo wa Kirei datta
Orijinal: She Was Pretty
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Kamiya Kaede, Kinoshita Takao, Matsuda Yusuke
Senarist: Shimizu Yukako ( Watashi Teiji de Kaerimasu, Poison Daughter Holy Mother , Reverse ), Miura Kisa ( Guilty, Watashi Danna Share Shiteta, Shiyakusho )
Bölüm sayısı: 10
Bölüm Süresi: 60 dk.
Yayınlanma Tarihi: 6 Temmuz 2021 - 7 Eylül 2021
Yayın Günü ve Saati: Salı, 20.00
Kanal: Fuji TV
Ülke: Japonya
Dil: Japonca
***

Konusu:

Yakışıklı Hasebe Sosuke (Nakajima Kento), çocukken zorbalığa uğrayan çirkin ve şişman çocuğa artık hiç benzemiyor. Şu anda 30 ülkede satılan bir moda dergisi olan The Most'un Japonca baskısının yaratıcı yönetmeni ve editör yardımcısı. Yetenekli olmasına rağmen, yazı işleri departmanı personeline sert davrandığı için sık sık kızgınlık uyandırır. Sosuke, derginin New York merkezinden transfer olur ve 16 yıl sonra ilk kez Japonya'ya döndükten sonra ilk aşkı Sato Ai (Koshiba Fuka) ile bir randevu ayarlar. Ai, ilk arkadaşı olan güzel bir A-öğrencisiydi ama büyüdükçe görünüşü değişti ve güvenini kaybetti. Çalıştığı şirketin iflas etmesi ve bir yayınevinin genel işler departmanı tarafından işe alınmasından sonra işsiz kalmıştır. Sosuke ve Ai beklenmedik bir şekilde The Most'ta yeniden bir araya gelirler. üç ay boyunca yazı işleri departmanında çalışmak üzere atandığında. Ancak Ai'nin ilk aşkı olduğunun farkında değildir ve Ai kimliğini ondan saklar.

Dört kişinin aşkını sarsan aşk üçgeninin sonu ne olacaktır ?
***

Oyuncular:

Nakajima Kento, Hasebe Sosuke rolünde.. Yakışıklı elit 'En Korkunç Dil' e sahip genel yayın yönetmen yardımcısı
~
Koshiba Fuka, Satu Ai rolünde.. Donuk işsiz üzgün çirkin kızımız.
~
Akaso Eiji, Higuchi Takuya rolünde.. Fark cazibesine aşık bir adam. Maykil:))
~
Sakuma Yui, Kiriyama Risa rolünde.. Sevgi ve en iyi arkadaş olan ama yavaş yavaş Sosuke'ye ilgi duyan süper mükemmel bir moda güzeli.
~
Takahashi Yuto, Satonaka Junichi rolünde..
Ugaki Misato, Suda Erika rolünde..
Sogawa Ayana, Azuma Kyoko rolünde..
Murase Sae, Kazami Wakabi rolünde..
Yamada Momoko, Kamutsu Marina rolünde..
LiLiCo,
Kimura Yuichi,
Sugawara Daikichi,
Honda Chikara,
Katase Nana
***

Not: En sevilen Japon dizi Tavsiyeleri için Tıklayın!!
Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder