27 Mart 2024 Çarşamba

Türkçe Altyazılı Hint Dizileri 2021

Bu listemize de 2021 yapımı olup da çevirisi olan Hint dizilerini ekleyeceğim diğer listelerin linkini de en aşağıda vereceğim oradan onlara da bakarsınız. Listeyi her yeni dizi çevirisi oldukça listeyi güncelleyeceğim ve bu sezon baya güzel Hint dizilerini izleyeceğiz o kesin umarım devamı da öyle olur. Nice beklediğimiz dizilerin çevirisine inşaAllah:)
~~

Sindoor ki Keemat

Youtube'da İngilizce altyazılı olarak var ayarlardan Türkçe yapıp izleyebilirsiniz.

Konusu: Mishri, üvey babası Swamiji ile birlikte bir yetimhanede yaşayan yetim bir kadındır. Prathap Awasthi'nin oğlu Arjun Awasthi, kendi ailesiyle birlikte yaşayan, aşktan ve evlilikten nefret eden bir ceza avukatıdır. Mishri ve Arjun birbirleriyle tanışır ve aralarında yanlış anlaşılır ve birbirlerinden nefret etmeye başlar. Mishri daha sonra Arjun'un bir ceza avukatı olduğunu anlar ve Swamiji'yi kurtarmak için onunla buluşur. Arjun da bunu kabul eder ve Mishri'nin de kabul edip onunla evlenmesi nedeniyle onunla bir yıllık sözleşmeli evlilik kapsamında evlenmek için bir anlaşma yapar. Tüm aile, Arjun ve Mishri'nin Annapoorna namı diğer Daadi olarak evlendiğini görünce şaşırırken Arjun'un büyükannesi ondan nefret etmeye başlar ve onu Priya'nın hayatını mahvetmekle suçlar.
***

Mithai

Çok tatlı yine başrol kızımız:) Mutlaka izlemelisiniz!

Konusu: Yetim Mithai lezzetli tatlılar yapar. Bir gün Siddhartha ile tanışır ve şartlar ikisi arasında bir evliliğe yol açtığında hayatları değişir. Birbirinden tebeşirle peynir kadar farklı olan ikili iyi bir bağ kurabilecek mi?
***

Iss Mod Se Jaate Hain

İzleyen var mı?

Konusu: Muhafazakar Hint toplumunu ve genel olarak erkek egemenliğini vurguluyor. Medeni durumları ne olursa olsun erkekleri geride bırakabilen günümüz kadınlarını güçlü yanlarını da göreceğiz.
***

Tere Bina Jiya Jaye Na

Bu diziyi izlemek bir türlü nasip olmadı. Kısa videolarını izledim ve güzel bir diziye benziyor.
 

Konusu: Misafirperverlik mezunu Krisha (Anjali Tatrari), babasının arkadaşlarının Udaipur'daki kraliyet otelinde çalışarak kendini kanıtlamaya ve ailesine maddi yardımda bulunmaya çalışıyor.
***

Balika Vadhu 2

Bu dizinin 1. sezonu Kanal 7'de çıkmışı. Bakalım yeni sezonda nasıl bir konu işlemişler.

Konusu: Anandi, Jigar ve Sejal ile ilgilenirken, biraz başarılı bir butik işletiyor. Bhairavi'nin onu işlerinde bir ortak yaptığı ve onları evinin dışında tuttuğu ortaya çıkar. Anandi, butiğin kazancıyla kirayı ödüyor ve aynı zamanda felçli ama iyileşmekte olan Jigar'ın tedavisini de ödüyor. Bu, Bhairavi tarafından yapılır, böylece Jigar, tedavi gördüğünde Anand'a gerçek annesinden bahsetmemesi için manipüle edebilir. Anand'ın Mehul ve Sheela'nın çocuğu olduğu ortaya çıkıyor. Butik dışında Mehul's ve Bhairavi'nin tüm işleri zarara gidiyor. Bir tefeci gelir ve Bhairavi ve Mehul'dan şu anda borçları olduğu için tüm kredilerini iade etmelerini ister. Onlara 3 ay veriyor yoksa evleri açık artırmaya çıkacak. Anand ABD'den dönüyor ve daha 3 ayları olduğu için endişelenmemelerini söyler. Anand, Jigar'ı Anand'a tercih eden Anandi ile arkadaşlığını bozar.
***

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai

2009'dan günümüze kadar devam eden Yeh Rishta Kya Kehlata Hai'nin son sezonu yeni bir hikaye ve yeni başlangıçlarla başlıyor. Tabi yeni oyuncularla bakalım nasıl bir ilerleme olacak izleyip göreceğiz:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!
***

Vidrohi

Yeni Hint tarihi bir dizidir. Çevirisine hemen başlanılmış. Konusu güzel ben beğendim:))

Konusu: 19.yyda geçmektedir. Baksı Jagabandhu, isyanın dışında hikaye onun kişisel hayatına odaklanıyor. Radhamani ile evlidir. Eşinin gebe kalamaması nedeniyle, nesli ileriye götürmek için Bakshi'yi Savaşçı-Prenses Kalyani ile zorla evlendirilir.
***

Thapki Pyar Ki 2

Çok sevilen dizinin 2. sezonu gelmiş hoşgelmiş ve hemende çevirisine başlanılmış. Bakalım ilk sezon kadar sevilebilecek mi? Bende daha izlemedim.

Konusu: Dizi, Thapki Pyar Ki'nin 1. sezonunun devamı olacak. 2. sezonun hikayesi, Thapki Pyar Ki'nin 1. sezonuna bağlıdır. 1. sezonda Vaani adında bir karakter vardı. Bütün hikaye onun üzerine kuruluydu. Takma adı Thapki'ydi. Kekemelik sorunu vardı. Konuşma sorunu yüzünden herkes ona Thapki der. Bir gün Dhruv ile tanıştı. Birbirlerine aşık olurlar ve Dhruv ona evlenme teklif eder. Daha sonra Dhruv'un annesi evliliklerini reddetti. Sonra Dhruv'un küçük kardeşi Bihaan ile evlendi. Bihaan, Thapki Pyar Ki'nin ana karakterlerinden biridir.
***

Meet 

Bu diziyi çoktan görmüştüm çevirisinin olduğunu gördüğüme gerçekten çok sevindim:))

Konusu: Ailesini geçindirme çabalarına rağmen, Meet'in toplumsal cinsiyet normlarını hiçe sayması ve teslimatçı olarak yaptığı uyumsuz iş, onu ailesinin gözünde uygunsuz bir kız haline getirir. 
***

Bade Acche Lagte Hain 2

Çok severek izliyorum bu yeni dizimizi kesinlikle tavsiye ediyorum:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Thoda Sa Baadal Thoda Sa Paani

Yepyeni bir dizi daha hemde başrolde Harshad Arora var:))

Konusu: Basit bir Bengalli kız olan Kajol Mukherjee, yakışıklı bir kurumsal profesyonel olan Arjun ile evlenmeye hazırdır. Kajol'un babasının ani ölümü, onu hayatını yeniden kurmaya zorlar. Kajol cinsiyet normlarına meydan okur ve ailesinin geçimini sağlayan kişi olur.

 Kajol, sakladığı karanlık bir sırdan habersizdir. Kader Kajol için ne saklıyor?
***

Rishton Ka Manjha

Bu aralar çevirisi yapılan baya yeni diziler oldu buda onlardan bir tanesi baya sevilmiş:))

Konusu: Guly bir badminton oyuncusu olan Diya, varlıklı bir aileden gelen eski bir badminton şampiyonu olan ve kendi akrabalarına içerleyen Arjun ile tanışır.

 Diya, Arujn'un hayatında çok ihtiyaç duyduğu pozitifliği ve umudu geri getirecek mi?
***

The Empire

Sürekli görüyordum Twitter de millet sevmiş belli ki ilk başta film zannetmiştim meğerse dizi çevirisine de başlanılmış. Kesinlikle izlemek istiyorum.

Konusu: Babür İmparatorluğu'nun Babür'den başlayarak yükselişini ve düşüşünü anlatıyor. Hikaye, genç prens Babur'un genç yaşta kral olduğu Ferghana'dan başlıyor ve mahkeme üyeleri arasındaki zorluklar, ihanetler ve mücadeleler yoluyla Kuzey Hindistan'ın fethi için el ele vermeye başlıyor .
***

Ghar Ek Mandir - Kripa Agrasen Maharaj Ki

Shrenu Parikh'nin başrolde olduğu yepyeni bir dizinin çevirisine başlanılmış. Biraz değişik görünüyor burda baya kilo almış. Bakalım nasıl bir dizi izleyip göreceğiz.

Konusu: Genda'nın Maharaj Agrasen'e olan bağlılığı, koşullar onu, sevgili dükkanının sorumluluğunu üstlenerek kayınpederi Kundan Agarwal'ın ataerkil fikirlerine meydan okumaya mecbur ettiğinde test edilir.
***

Zindagi Mere Ghar Aana

Bu diziyi de yeni gördüm ve çevirisine başlanılmış:)

Konusu: COVID savaşçı oğullarını salgın nedeniyle kaybetmelerine rağmen, Sakhujalar trajik zamanlarda umutludur. Huysuz bir yalnız hayatlarına girdiğinde ne olur?
***

Sasural Simar Ka 2

Yeni çevirisine başlanılmış bir dizi daha :))

Konusu: Sasural Simar Ka, ilk sezonun büyük başarısının ardından 2. sezonla geri döndü. SSK 2 şimdi hayallerinin peşinden gitmek isteyen 2 kız kardeş Reema ve Simar'ın yeni yaş hikayesini ve kaderlerinin Agra'nın en başarılı Oswal Ailesi ile nasıl bağlantılı olduğunu anlatıyor.
***

Bhagya Lakshmi

Yeni bir dizinin çevirisine başlanılmış bende başlayayım bakalım nasıl bir dizi:)

Konusu: Orta sınıf bir aileden gelen iyi kalpli bir kız olan Lakshmi, başkalarına yardım etmeye güçlü bir şekilde inanır, ancak kaderi bir sanayicinin oğlu olan Rishi Oberoi'ye bağlı olduğunda hayatı beklenmedik bir dönüş alır.
***

Udaariyaan

Bıçak Sırtı dizisine çok benzettim ilerde nasıl olur bilmiyorum ama çokta beğendim başrol uyumları da harika kesinlikle tavsiye ediyorum:))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Ishk Par Zor Nahi

Harika bir dizi tavsiyesi daha getirdim zıt kişiliklerin kaderin onlara sürprizi olan Aşk diyelim çevirisi de yapılıyor ben çok sevdim bakalım sizde sevecek misiniz? :))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Qubool Hai 2.0

Wayy be yıllar sonra tekrar bir arada hikayenin devamı gibi ilk karşılaşma sahnesi bile aynı sevdim diziyi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum mini Hint dizisi sadece 10 bölüm.

Konusu: Zoya çocukluk arkadaşıyla tam evlenirken düğünden kaçar Asad'la karşılaşmasından sonra olaylar başlar.
***

Bawara Dil 

Başka bir diziden alıntı olan bu dizimizde çok severek izleyeceğinizden eminim konusal olarak nefretle başlayan AŞK.

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Aapki Nazron Ne Samjha 

Bu yeni sezon harika dizilerin çevirileri gelmeye başladı başlıyor bu dizimizde onlardan birtanesi:)))

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***

Mehndi Hai Rachne Waali

Bu dizimizi izlemek tam olarak nasip olmasa da yakından takip ediyorum şimdiden çok sevildiği aşikar. Kesinlikle tavsiye ediyorum:)

Dizi hakkında ayrıntılı bilgiler için Tıklayın!!
***
Youtube'dan altyazılı dizi nasıl izleyebilirim diyorsan Tıkla!

~~
Not: Türkçe Alt Yazılı Hint Dizileri için Liste 1 Tıklayın, Liste 2 TıklayınListe 3 Tıklayın!Liste 4 Tıklayın!!
*
Yorumlarınızı bekliyorum

11 yorum:

  1. Amma ke Babu ki Baby dizisini tanıtımını yaparmisin? Gerçi türkçe çevirisi yok heralde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk defa duyuyorum bu dizi adını, bildiğim çevirisi yok evet.

      Sil
  2. Sırf tum ne zaman yayinlanir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırf Tum kendi ülkesinde Pazartesi başladı. Sinematik sitesi diziyi çevirmeye başladı bile:))

      Sil
  3. Merhaba ziddi dil maane na çevirisi var mı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hintasya sitesinde dediğiniz dizinin çevirisi var diye biliyorum

      Sil
  4. Zindagi ki mehek yani ask yakarin türkce altyazili tüm bölümleri varmi ? Varsa nasil izleyebilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardı ama artık yok. Çevirisi olan site kapandı:(

      Sil
  5. emeğinize sağlık, çok dolu dolu bir blogunuz var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim:)

      Sil