13 Ağustos 2023 Pazar

Arthdal Chronicles 2019 - 2023 Tarihi Kore Dizisi

Tarihi Kore dizilerini sevdiğimi bilirsiniz. Şuan 2019 yılında herhalde en merak ettiğim ve izlemek için sabırsızlandığım bir dizi var ki oda Song Joong-Ki’nin yer aldığ Arthdal Chronicles adlı dizi.. Farklı konu ve farklı bir konseptle yılın dizisi bu olur mu olur yani güçlü kadrosuyla şahane ne yazdığımı ne yazacağımı bilemiyorum. Bekliyorummmmmmmmm.

Hakkında:

Adı: Arthdal Chronicles 
Tür: Tarihi, Romantik, Aksiyon
Yönetmen: Kim Won-Suk
Senaryo: Kim Young-Hyun , Park Sang-Yeon
Yayınlanma Tarihi:
Part 1 Yayın Tarihi: 1 Haziran 2019 – 16 Haziran 2019 
Part 2 Yayın Tarihi: 22 Haziran 2019 – 7 Temmuz 2019 
Part 3 Yayın Tarihi: 7 Eylül 2019 – 22 Eylül 2019
2. sezon: 9 Eylül 2023 - 15 Ekim 2023
Yayınlanma Günleri: Cumartesi & Pazar – 21:00
Bölüm Sayısı: 18
Kanal: tvN, Netflix
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
***

Konusu:

Antik Çağ döneminde, Aseudal adlı kurgusal bir diyarda geçmektedir. Bir gün, kaderinde Aseudal’ın sonunu getirmek olan bir çocuk (Song Joong-Ki) dünyaya gelir.
***

Oyuncular:

Song Joong-Ki, Eun-Sum rolünde.. Annesi bir insandır, babası ise bir Nweantal'dır. Annesi onun hayatını kurtarmak için birçok mücadele vermiştir. Bu yüzden, birçok zorlukla karşılaşarak büyümüştür. Sonunda, korkusuz bir Wahan savaşçısı olur ve görevi Wahan Kabilesini korumaktır.
~
Jang Dong-Gun, Ta-Gon rolünde.. Aseudal'da bir savaş kahramanıdır. Aseudal'ın refah bir şehir ülkesi olma yolunu açtı ve Aseudal'daki en güçlü kişidir. Aseudal'ın ilk kralı olmayı hayal ediyor.
~
Kim Ji-Won, Tan-Ya rolünde.. Eun-Sum ile aynı kaderde ile doğdu. Wahan Kabilesi'nin halefidir. Zorluklardan geçerek görevini gerçekleştirdi. En yüksek onur altında yaşıyor ve tutkusu politikacı olmak.
~
Kim Ok-Vin, bir kabile liderinin kızı olan Taealha rolünde..Güçlü ve hırslı bir kişiliğe sahiptir.
~
Cho Seong-Ha, Taealha’nın babası olan Mi-Hol rolünde.. Kabilesinin lideridir.
~
Kim Eui-Sung, Ta-Gon’un) babası olan San-Woong rolünde.. Arthdal’ın federasyon başkanıdır.
~
Lee Do Kyung dizide ritüellerden ve adaklardan sorumlu bir kabile üyesi olan Asalon rolünde.. Gizli bir sır bilmektedir.
~
Arthdal Chronicles: The Sword of Aramoon Karakterleri:

Lee Joon Gi, Eun Sum rolünde.. Arthdal’a felaket getirecek bir kaderle dünyaya gelen Eun-Sum'un yetişkin halidir. Annesi bir insandır, babası ise bir Nweantal'dır. 30 Klanı yeniden birleştirerek bir efsane haline gelir. 
~
Shin Se Kyung, Tan Ya rolünde.. Tan Ya'nın yetişkin halidir. Wahan klanının halefidir. Halkın refahı için tanrıların iradesini kullanan Arthdal'ın baş rahibesidir. 
~
Jang Dong-Gun, Ta Gon rolünde.. Savaş kahramanıdır. Mutlak gücü elde etmek için büyük bir savaş başlatan Arthdal'ın ilk kralıdır. 
~
Kim Ok Vin, Taealha rolünde..  Bir kabile liderinin kızıdır. Güçlü ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Hırslarına ulaşmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek kadar kurnaz bir politikacıdır.
~~
Not: "Arthdal Chronicles 2" dizisinin ilk sezonudur. 2 – Dizi, her biri 6 bölüm içeren 3 parttan oluşmaktadır. İlk iki part art arda yayımlanacak. Ancak dizinin 3. partı 7 Eylül'de yayımlanacak.

Not2: "Arthdal Chronicles" dizisinin 2. sezonudur.
***
Fragman:
***
Yeni sezon fragmanı:

***
Not: En güzel Tarihi Kore dizi önerileri için Tıklayın!!
^.^
Yorumlarınızı bekliyorum💗😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder