2 Kasım 2018 Cuma

Yeni Kore Dizileri Yakında Kanal 7'de

Bu aralar harika haberler alıyorum. Bu seferde Kanal 7'de hafta içi hergün 14.45'te saatinden dolayı çok sevinçliyim bana okul yıllarımı Trt 1'de olan Kore dizilerin geliş saatlerine benzer. Okulluyken hemen öğlen eve gelip üstümü değişip yemek yiyip televizyonun başına geçip Kore dizisi izlerdim büyük bir heyecanla birden aklıma bu geldi işte ne kadar da güzel yıllardı. :)
Nedense üçünü de izlememişim bu aralar (1 seneye yakındır:)) Polisiye ve Fantastik konulu dizilere daldığım için mi bilmem.. Şimdi geçelim dizilerimizin konularına:
***
1.Bir Tutam Aşk
Hakkında:
Orjinal Adı: Love in the Moonlight
Türü: Tarih, Romantik, Komedi
Yapımcı: Kang Byung Taek
Senarist: Yoon Yi-Soo (webtoon), kk (webtoon), Kim Min-Jung, Im Ye-Jin
Başlama Tarihi: 22 Ağustos 2016 - 18 Ekim 2016
Bölüm: 18
Ülke: Güney Kore 
Kanal: KBS2 
Dil: Korece 
Konusu:
 Hong Ra-On (Kim You Jung), erkek kılığına girerek kadın olduğunu gizler ve erkeklere kadınlarla olan ilişkileri hakkında öğütler verir. Bir müşterisi için yazdığı bir aşk mektubunun aracılığıyla Veliaht Prens Hyomyeong (Park Bo Gum) ile karşılaşır. Hong Ra-On, ne onun Veliaht Prens Hyomyeong olduğundan ne de Veliaht Prens Hyomyeong, Hong Ra On’ın bir kadın olduğundan habersizdir. Veliaht Prens Hyomyeong, Hong Ra-On’a karşı ilgi duymaya başlar.
Oyuncular: Park Bo Gum, Kim Yoo Jung, Jun Jin Young
Not: Çoğumuzun en sevdiği kızın erkek kılığına girme versiyonları benimde sevdiğim türlerden klibini falan izlemiştim önceden ve izlenme oranlarıda çok yüksekmiş zamanında severek izleyeceğimiz aşıkar:)
Not2: Orijinal adı Love in the Moonlight olan Kore dizisi ''Bir Tutam Aşk'' adıyla 26 Kasım Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 15:00'te Kanal 7'de olacak. İzlemeyi unutmayalım:)
*^.^*
2. Ömre Bedel
Hakkında:
Orjinal Adı: Queen For Seven Days
Türü: Tarih, Romantik, Komedi
Yapımcı: Choi Jin Young
Başlama Tarihi: 31 Mayıs 2017 – 3 Ağustos 2017
Bölüm: 20
Ülke: Güney Kore
Kanal: KBS2 
Dil: Korece 
Konusu: 
Dizi, sadece 7 gün tahtta oturabilmiş olan Kraliçe Dangyeong (Park Min Young) ile Kral Joongjong (Yeon Woo Jin) arasındaki aşk hikâyesini anlatmaktadır.
Oyuncular: Park Min young, Yeon Woo jin, Lee Dong-gun
Not: Şuan bunları yazarken diyorum ki içimden en sevdiğim yapımlarda Tarihi diziler ama bunu nasıl izlememişim duygusallık ağır bastığı için mi acep..
*^_^*
3.Sevda Masalı
Hakkında:
Orijinal Adı: The King in Love
Türü: Tarih, Romantik, Komedi
Senarist: Kim Yi Ryung
Başlama Tarihi: 17 Temmuz 2017 - 19 Eylül 2017
Bölüm: 40
Kanal: MBC
Dil: Korece 
Ülke: Güney Kore 
Konusu: 
Dizi, Goryeo Krallığı döneminde geçmektedir. Goryeo’nun veliaht prensi Wang Won (Siwan) ve onun en yakın arkadaşı olan koruması Wang Rin (Hong Jong-Hyun) zengin bir asilzadenin kızı olan Eun San (YoonA) ile karşılaşır. Üçü iyi arkadaş olurlar ama çok geçmeden hem Wang Won hem de Wang Rin’in Eun San’a aşık olur ve her şey değiştir.
Oyuncular: Siwan, Yoona, Hong Jong Hyun
Not: Bunu neden izlemediğimi hatırladım ekranda çıkacak diye şans vericem neden izlemediğime gelirsek Siwan ve Love Rain'den Yoona'yı severim ama sonunu bildiğimden dolayı bu diziyi pas geçmiştim şuan spoi vermek istemem siz ki izleyesiniz. 
^.^
Şimdilik bu kadar umarım beğenmişsinizdir:)
kore dizileri
Yorumlarınızı bekliyorum^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder